ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samonezelje
    29. Listopad 2019. 16:25

Svemir zbilja ima smisao za humor! Koje su sanse da se u ovoj grupi okupilo jos i tolko OKP ovki?! Ja sam odrasla u kuci sa uzasno slampavim ljudima, neorganiziranima i sa bolescu sakupljanja, a ja u skoli slagala sve olovke i istom smjeru, flomici bojice uviek u original kutiji u spektru duge slozeni.. kvacice da ne govorim.. ves u ormaru po bojama. Cak i dok jedem za stolom namirnice su po visini i unutar mojeg imaginarnog kvadranta. 
    ALI, moram reci sa se to s vremenom smanjilo. Da, organizacija mi pruza krajnju satisfakciju, ali nije vise da mi je lose ako nesto nije u savrsenom redu. Vjerojatno se fokus preselio na nesto drugo..
    Cistim otprilike koliko je Lavica opisala, s tim da prasinu brisem na tjednoj bazi samo sa tv komode i tva, a usisavam cca 2 put tjedno. Izmedju prodjem s partvisem podove jer nemamo tepihe. Mozda bih cesce da me ne bole ledja, al rasturaju me tak da nakon usisavanja mogu samo lec do kraja dana.. zato ozbiljno razmisljam o Roombi. Figura nemam, cak ni okvira. Minimalisti zesci!

Angie1205
    29. Listopad 2019. 16:35

Bojice u spektru i ves po boji...ihaaaaaj nisam jedina 🤘
    Uz to sve, tv mi je uvijek pojacan na parni broj...sve sto slazem u biti je na par 😬
    Zivio OKP 😂

Grizli
    29. Listopad 2019. 16:39

A neee ja sam odrasla sa mamom cistunkom i tata polu hrcak tako da ja imam svega pomalo. Stan mi je uvijek prilicno uredan, al prasinu brisem samo 1 tjedno jer imam dosta okvira sa fotkama po namjestaju, wc recimo 1-2 puta ovisno o stanju, a usisavanje ovisno o stanju nekad 1 tjedno nekad i svaki dan, al imam srece pa imam Roombu i onda ju fino upalim kad idemo na posao ili odem u sobu odmoriti dok ona drnda dnevni i kuhinju. A ova krupna ciscenja obavlja 2 put godisnje. Jedina stvar koja je u stanu u zivom cirkusu je moj radni stol. Na njemu je kreativni nered i kad je uredan ne mogu se skoncentrirat.

samonezelje
    29. Listopad 2019. 17:14

Grizli Kak si zadovoljna s rumbom? Ja sam bas gledala ima milijun modela i nez sad kaj se isplati uzet za 3sobni stan. Al fakat ono stan stvoren za rumbu. Ni jednog praga nema, a sav namjestaj na nogicama radi ciscenja bas..

• Sarita15
    29. Listopad 2019. 17:15

Ajme zene ... osjecam se nedostojno. Ja slazem rucnike po velicini zacine po abecedi i robu po debljini (skafander kaput deblji majon trenerke one ko vestice, deblje haljine, proljetne haljine, ljetne haljine) onda tanjure po velicini case isto i to je sav moj domet. Imala sam toga vise ali sa malim je puno toga proslo i preuzela spontanost. Za ciscenje svaka cast toliko poduzetna nisam ali uredno jest. Ja to usput. Pojedemo pospremimo, okupamo se prebrisemo, pokupim robu suhu speglam slozim. Sve usput. Negomilam li si poslove necu nikad nista napraviti

Grizli
    29. Listopad 2019. 17:23

Samonezelje ja sam prezadovoljna. Ja imam stan sa 2 spavace sobe, doduse od 55 m2 je. I uzeli smo ju prije neke 3 godine ja mislim model neki 776 pet. Uglavnom dizajnirano bas kao za dlake ko ima ljubimce, nema ljubimca al imam tepihe cupavce. Mi prezadovoljni stvarno ikao imam prag za u kupatilo ona to prodje bez problema. S time da ako ju pustim da odjednom usisa cijeli stan onda to bude onako ko da si metlom sve fino pomeo. Ja preferiram ju ponjet pa da usisava prostor po prostor i onda bas detaljno usisa. Treba joj dosta da usisa jer ide zbrda zdola, al za tepihe dusu da. Jedino sto moram prije nego ju upalim dignut stolice da lijepo usisa ispod stola. I ne prodje mi oko wc skoljke jer ima onu nodu, a s jedne strane je zid a s druge velika komoda pa nema kuda uci, al to krpom puvucem samo prasinu di ona moze doc i super bude. Ja svakih 6 mj joj mjenjam sve cetke, a svaka 3mj filtere. Njih kupim preko wish jer u njihivom shopu su preskupi a isto sr*. Kad radim generalne ja ju dignem na ormare i kuhinjske elemente pa mi ona i to usisa. Ja sam jako alergicna na prasinu pa mi bas smeta ako to gore kraj nosa sama brisem. 

klupko_srece
    29. Listopad 2019. 17:34

Pozdrav. Drage moje dugo nisam pisala. Od prekida trudnoće. Trebala je biti zimska beba 24. 12. Neke se nadam se sjećaju. Prošlo je već 6 mjeseci skoro.Molim vaša iskustva. U niti jednoj grupi mi nitko ne odgovara 😭😭u 4 mj ustanovljena mi je trudnoća. Za par tjedana morala sam na kiretažu. Točnije 9.5. Od od tada je evo prošlo skoro 6 mj. I natrag radimo na bebi. Papa test uredan,  nalazi od kiretaže isto. Imam policistične jajnike. Do operacije redovne cikluse ko vurica svaka 28 dana. Od operacije 33,34,35,36 i 37 dana ciklus. Danas je 37.dan znači najdulji ciklus nema menstruacije….prije toga evo prije 2 tjedna sam, pila klavocine. Možda zato još nema ciklusa. Napravila test negativan. Ima ko iskustva sa negativnim testom a da je na kraju bila trudnoća…. Jako hoćemo bebu… Molim iskustva. Hvalaa🍀

Bartolena
    29. Listopad 2019. 17:42

Pozdrav curke, 
    Evo da vam se i ja pridružim među zimskim trudnicama, iako mi je termin uskoro - 23.11. Još sitno brojimo i ovaj tjedan radim zadnje pripreme, pranja robice i ostalih baby potrepština i peglanja. 😊
    Malo me ulovila panika da neću na vrijeme sve obaviti jer su počela probadanja u leđima, grčenje zdjelice, a ja nikako se pokrenuti oko toga. 

samonezelje
    29. Listopad 2019. 17:51

Malazg nazalost ja ti ne znam za takvo iskustvo da je bio neg test a bila teudnoca. Meni uvjek bio istinito negativan kad sam radila tak oko 40.dana. Znalo je bit i po 50 dana ciklus. Meni je za policisticne jajnike gin dao terapiju Utrogestanima za uspostavljanje ciklusa, sto mi na zalost takodjer nije dovelo u red ciklus nego je bilo jos gore... Nakon sto sam se pomirila sa sudbinom, nakon dosta citanja i proucavanja teme PCOSa primila sam se svakodevnog vjezbanja i pocela jesti uravnotezenije i sa manje glutena da sebe dovedem u red kao prvo. Za 2mj.bio plusic! Mozda je slucajno, mozda je bilo manje stresa, a mozda je pridonijelo. To ti je samo moje iskustvo.. Sretno!

Lunica
    29. Listopad 2019. 17:56

Bartolena

Pozdrav curke,
    Evo da vam se i ja pridružim među zimskim trudnicama, iako mi je termin uskoro - 23.11. Još sitno brojimo i ovaj tjedan radim zadnje pripreme, pranja robice i ostalih baby potrepština i peglanja. 😊
    Malo me ulovila panika da neću na vrijeme sve obaviti jer su počela probadanja u leđima, grčenje zdjelice, a ja nikako se pokrenuti oko toga.

Imas i jesenske bebe one su ti mozda blize po tjednima trudnoce pa dobijes i vise savjeta☺

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.