Moram se pohvalit da sam pokleknula s pranjem i peglanjem još dublje.. Danas mi je bila sveki i donjela krevetić i neku posteljinu.. I uzela hrpu robice deblje, dekice i one ogradice za krevetić da mi opere jer se kod nje brže suši i da će mi vratit opeglano...nisam se uopće bunila iako mi je bilo malo neugodno.. 🤦♀️🙃 Mislim žena je u kućanskim poslovima brzi gonzales a ja sve kornijevim korakom.. A bar mi je pohvalila ručak🤦♀️🤣
Losa lako moguće da se okrenuo.. Meni je bio u 27tt okrenut glavom dolje, pa za deset dana na zadak, a na zadnjem pregledu opet glavom dolje.. Ja sam osjetila jače meškoljenje nego obično, al nisam skužila baš da se okreće..
Mrgud cestitam na urednom pregledu!
Nove cure dobrodosle
I ja sad vidila da je Kengurica rodila a citav dan skicam i pratim i gledam i cekam. Beba joj ima super kilazu za tjedne bas bas lijepo
Joooj bebaaaa ja svoju jedva cekam...sad cu se raspekmezit 😍😍🤩🤩🤩
Moram se pohvalit da sam pokleknula s pranjem i peglanjem još dublje.. Danas mi je bila sveki i donjela krevetić i neku posteljinu.. I uzela hrpu robice deblje, dekice i one ogradice za krevetić da mi opere jer se kod nje brže suši i da će mi vratit opeglano…nisam se uopće bunila iako mi je bilo malo neugodno.. 🤦♀️🙃 Mislim žena je u kućanskim poslovima brzi gonzales a ja sve kornijevim korakom.. A bar mi je pohvalila ručak🤦♀️🤣
Evo jos jedne. Moja kaze oprat cu ti zavjese a ja ma ne morateee a ona ma hocu daj i ja joj pustim kad vec hoce. Prvo si mislila neka ja cu a sad cim netko nesto kaze prihvacam moze sve moze 😂
Sarita ma imaš pravo.. i ja kad malo bolje razmislim prihvaćam svačiju pomoć ubuduće.. Kengu je rodila, treba se psihički pripremit🤣 Drago mi je full da je dobro i beba je velika.. Ma super!
Mrgud ja mislim da mi žene podsvjesno znamo kad se zaista porod bliži.. Sjećam se zadnjih Kenguricinih postova na zimskim, sve vezano za rodilište i porod.. Nemaš zašto paničariti, stigneš sve obaviti.. Nema se što zakomplicirati i da rodiš ta dva tjedna prije, što ne znači da hoćeš, opet do tada sve stigneš obaviti po ps-u.. Imaš cijeli 11 mj. laganini.
Ne odbijam pomoć..ak će radit sam nek rade 😁 Kad smo se preselili sveki mi je prvi put kupaonu ribala da ja ne udisem kiselinu i sl. Nudi mi se i za pranje i peglanje al to još mogu sama..ona je za to sve ko i vi...zna po noći se probudit i peglat ili prati podove..a podove valjda briše 15x dnevno.
Uf ja ujutro moram odnijet doznake i poharat ljekarnu...nos mi se zacepio,grlo zari i osjećam se ko da me vlak pregazio...nije ni čudno sto sam dva dana samo spavala kad me hvata nešto 😒
Dobro jutro svima! Sretno na pregledima!
I cestitke Kengurici 🥰🎉🥰🥰🎉🥰🎉
Jutro cure!
Sretno svima na pregledima!
Veelike čestitke Kengurici, bebač je super kilaže (moja je bila takva na 39+5), svaka čast!
Sortiraj odgovore
Najstariji