ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    29. Listopad 2019. 20:16

samonezelje

annika

ajd da vam vas malo razbucam OKP-ovkeniti šta slažem po veličini niti po bojamamoj je problem gadljivost. to su čitave procedure ako negdje vani trebam ja ili netko od djece na wc.
    mene su počeli boljeti zglobovi na rukama i nogama, ali i vanjski dio bedara, pretpostavljam da mi se voda počela nakupljati

Kak si ti s tlakom? I slanim?

tlak nizak- ne prelazi 100/60. a slano ne jedem nešto- ručak i večera, normalno začinjeni, bez nekih slanih grickalica. između klopam voće ili suhi keks zbog žgaravice. ujutro obično zobene zbog probave. pijem premalo vode

[iimg]

Angie1205
    29. Listopad 2019. 20:29

Annika tu smo si sa tlakom. Moj je na zadnjem pregledu bio 90/50 a ja sva super. 
    Grizli koji je to model roombe koji ti imas? Sorry ak si vec napisala, ruke mi masne i nemrem listat 🙊

samonezelje
    29. Listopad 2019. 20:59

Annika dobro da nemas visoki, ali nepijenje dovoljno tekucine ga isto snizava.. Svakak na iducem pregledu reci da ti naotices.. nije to zajebancija. Ja se samo te preeklampsije bojim..

annika
    29. Listopad 2019. 21:16

samonezelje

Annikadobro da nemas visoki, ali nepijenje dovoljno tekucine ga isto snizava.. Svakak na iducem pregledu reci da ti naotices.. nije to zajebancija. Ja se samo te preeklampsije bojim

a tjeram se ali nisam zadovoljna  s količinom koju popijem. i mene strah preeklampsije, da je visok već bih ja bila kod dr-a

[iimg]

mrgud_zg
    29. Listopad 2019. 21:26

Vecer cure 😁 prije nego se ukljucim u raspravu o ciscenju, da vam ispricam o danasnjwm pregledu! Bebac ima 1770 g, okrenuo se na glavu 🎉🎉, sve je ok. Dobila papire za porodiljni, pocinje kao sto sam i planirala 14.11. Ovo mi je bio zadnji pregled kod moje gin. Dobila uputnicu za 3-4 tj u trudnicku ambulantu. To me sokiralo 😂. Dobila uputnicu za zadnje testove senzibilizacije, kks, te ponovljene briseve, al to cu u ta obavit. 

mrgud_zg
    29. Listopad 2019. 21:34

E da, potpuno sam zatvorena, cervix i dalje 45 mm.  Po njihovoj vagi sam na +4, iako sam na svojoj na +5. 
    Procijenila je da ce se beba rodit s max 3,5 kile, skolski. I jedino mi se pocela kalcificirat posteljica, sto ona kaze da bi znacilo da bi mogla rodit tjedan-dva ranije. To md uopce nebi smetalo, da budem do bozica doma. Iako citam po netu da ne mora uopce bit. Tak da me bas zanima kaj ce od tih njenih prognoza na kraju bit istina

Nasty
    29. Listopad 2019. 21:49

Gogaa 🤣🤣🤣
    Grizli thnx, sve 5..progooglat ću malo..
    Mrgud super su ti nalazi.. Beba školske težine👍 pa i da rodiš 2tj ranije to je sve ok.. 
    Što to znači da se posteljica počinje kalcificirati?

29. Listopad 2019. 21:50

mrgud jesi osjetilakad se beba okrenula ili se to ne osjeti,?

Nasty
    29. Listopad 2019. 21:53

Bartolena dobro došla i sretno s pripremama.. Bez panike, stigneš sve.. Ja od panoke postanem samo još duplo smotanija i usporenija.. Samu sebe blokiram..
    Malazg dobro bi bilo da provjeriš spolne hormone.. Cure su sve napisale, tijelu treba da se izregulira, samo opušteno i sretno! 

mrgud_zg
    29. Listopad 2019. 21:56

Nisam ni ja nikad cula to za posteljicu, kao pocinje starit. Prati se u slojevima, a meni je tjedan-dva deblje nego sto bi bilo za 31 tj. Iako sam sad pronasla na nekim forumima da su cure kojima je to dijagnosticirano cak i prenijele. Pa ne mora nis znacit. 
    Nisam osjetila kad se beba okrenula. Iako se bas u zadnje vrijeme zalim kak me boli pod cicama 😁, bas visoko, i danas vidim da su mu to noge, tak da logicno, nogama najjace udara. Zadnjih dana mi se vec i trbuh zna izoblicit, al nista strasno 😁
    Bris kolko znam ide na streptokok a ne znam dal je jos nesto. To cu rade u ta jer bi blesavo ic i tu i tamo kad je vec svejedno (a kod moje gin moras jos sam nosit na zzjz)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.