ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    klupko_srece
    29. Listopad 2019. 17:59

Hvala ti draga

29. Listopad 2019. 18:20

MalaZg sko imas cikluse to ne znaci da su ti ovulacije redovne. Trebala bi hormone izvadit da vide... no cesto kid PCOS-a dulje treba da dode do trudnoce...

Lavica27
    29. Listopad 2019. 18:43

Malazg inace je prava sreca kod PCOS imati uredne cikluse na 28 dana... al poslije kiretaze se posemeri sve..meni je prvi ciklus bio 26 dana(meni su tako kraci ciklusi), drugi 16 dana pa treci 23 dana! Kad sam prije prve trudnoce imala anovulatorne cikluse dobila sam terapiju duphastonima pa sam prokrvarila kroz 10ak dana... mozda stvarno da izvadis spolne hormone (2.-5.dan ciklusa +progesteron mislim 21.dan ciklusa) te vidis na folikulometriji da li ima ovulacije... 

DeeDee
    29. Listopad 2019. 18:45

Malazg ja ti imam pcos i gin i endokrino su mi rekli cca 2 godine da se ulovi.. Plusic se pokazao nakon manje od 4 mjeseca i trudnoća je potpuno uredna tako da.. Btw i ja sam u tom periodu podosta srezala gluten i pojačala dobre masti... 
    Sretno i držim fige da i kod tebe bude ubrzo <3

[/url

• lucille9
    29. Listopad 2019. 18:53

Isto imamo roombu, unazad 1,5god, model 860. Super stvar, imamo stan od 98kvadrata, kupaonice su niže za 2cm i bez problema siđe i popne. Imamo svega 2tepiha manjih dimenzija od vune, super ih isčetka te se napokon ne linjaju. Uglavnom, parket tako usiše da se čini i da je pod opran. Uglavnom, mm je toliko oduševljen tak da on s njim najviše baraće. Kupila sam ga u Elipsu na 24rate (da ne osjetim).
    Dosta sam dugo proučavala što uzeti; na forumu su ljudi preferirali rumbu radi dostupnosti zamjenskih dijelova (ebay iz singapura za 5dana). Akon nemaš kućne ljubimce nije potrebno kupovati ove novije generacije.
    I ja ju selim iz prostorije fizički mada ona sam ode u druge sobe ali ja si zatoga pripremim ostalu prostoriju i tak redom. Neznam kako se ponaša na laminatu, da li ga oštećuje ili ne.

samonezelje
    29. Listopad 2019. 19:09

Ja sam gledala ovaj neki model 616 koji je nesto povoljniji i jos sad na akciji do 31.10.za 1700kn. Nas stan je isto 55 m2 cca ko od Grizli i nije mi problem da ga seljakam sobu po sobu. Ja bi ga svaki dan u jednu sobu sibnula. Samo da ja ne moram vuc ono gov.o i prignuta bit i zavlacit se pod krevet i to..
    Opet mi bed ak taj model ne valja tolko, a pljunula sam lovu, a ove pak iznad 3000kn su mi svemir trenutno.. iako i ovo na 24rate zvuci ok..

annika
    29. Listopad 2019. 19:12

ajd da vam vas malo razbucam OKP-ovke niti šta slažem po veličini niti po bojama  moj je problem gadljivost. to su čitave procedure ako negdje vani trebam ja ili netko od djece na wc.
    mene su počeli boljeti zglobovi na rukama i nogama, ali i vanjski dio bedara, pretpostavljam da mi se voda počela nakupljati

[iimg]

samonezelje
    29. Listopad 2019. 19:16

annika

ajd da vam vas malo razbucam OKP-ovkeniti šta slažem po veličini niti po bojamamoj je problem gadljivost. to su čitave procedure ako negdje vani trebam ja ili netko od djece na wc.
    mene su počeli boljeti zglobovi na rukama i nogama, ali i vanjski dio bedara, pretpostavljam da mi se voda počela nakupljati

Kak si ti s tlakom? I slanim?

klupko_srece
    29. Listopad 2019. 19:30

Pita sam klavocin. Možda i zato kasni. Test je negativan. A osjećaj cijelo vrijeme ko da bude došla Prvi put kad smo se odlučili odma se primilo ali nije došlo do razvoja ploda, gin je rekao da je to jednako dobitku na lotu. Do operacije nikada nisam imala probleme svakih 28 je men.stizala. Sada užas. Nalazi od papa testa uredni, nalazi od uzorka kiretaže uredni. Pitala sam gin o hormonskoj terapiji da li je potrebna rekao je primite se posla. Bila sam i privatno gdje je gin rekao da su malo policistočni da nema potrebe za hormonima. Čitam sve živo kod nekih se plus nije pojavio a bila je trudnoća☹️ jaj

Grizli
    29. Listopad 2019. 20:05

MalaZg nakon spontanog i kiretaze treba i preko 6 mj da se ciklusi ustale bez ikakve terapije. Jesi osla kod gin da ti pregelda hormone malo. Inace za regulaciju ciklusa sa pcos je dobar mioinozitol. Provjeri si i vit D. Ja moram priznat da sam imala situaciju negativan test i to clearblue kao pouzdani test na kraju sipak. Na testu minus na dan ocekivane menge, a 15 dana kasnije spontani. Tako da sve je nazalost moguce.
    Samonezelje ja sam rombu kupila mm za rodjenjdan. Svi su ga zajebavali sto sam mu to kupila, al ja sam mu rekla da posto ga volim sam mu to kupila da samo ga upali i bude sretan jer najzadovoljniji je onaj muz cija je zena sretna. I dan danas ga zezam da mu je to ljubavnica. Uglavnom ne znam za te ranije serije, al ova moja meni je super skroz. Ja kad poludim i cokle skinem svakih par puta sa kuhinje pa sve usisam fino i nema zezancije sa natezanje. Ja gledam tv ili citam a ona drnda. Seka moja kupila od miele, i kaže da joj ne valja, vise kao metlom da je malo pokupila ne usisa pravo.
    Eto mene opet boli lijevo ko i sinoc. Katastrofa ja ne kuzim sto je. Cijeli dan ok kombinirala sam odmor i lagani rad, sad malo duze sjedila jer mi mama bila i odmah me probada. A buduća boksacica u mom trbuhu bas ima trening na toj strani. 😱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.