LoSa ja sam isto takva, tj.razmišljam na taj način. s tim da je i moja mama pa sam ja nasljedila haha
Ali imam ovaj poremećaj sa stipaljkama, u toj mjeri da kad netko drugi stavi sušit ja idem prepravit hahaha
[/url
Mikio ja imam posebno susilicu al sve ti ovisi i na kakav program stavis. Isprobavaj ju na svakom programh pa ces vidjet koji ti je naj. Ovo kaj je samo za posteljinu...ja sve na tom susim jer mi je najbrze gotov a ne trebam ni peglat ako odmah vruce izvadim i slozim. Ja ti znam ak se vidi onak crta na sred majice na brzaka s tim u susilicu da se poravna i onda navucem na sebe...bas sam ko bez ruke bez te susilice, meni je bas velika pomoc.
Zenicee,pozdraaav :) jel ima netko da mu je u 33tt poceo ispadat sluzni cep i da je iznio trudnocu normalno? Od jucer mi je krenula sluz kao sa zilicama krvi ,zvala sam doktora kaze mirovanje al nisam pametna dal da idem na hitnu..nekako mi je to prerano :///
Ne mora značiti da je to sluzni čep. I moje je tako prošli tjedan izgledalo, ali bilo je krvarenje iz cerviksa i naglo otvaranje pa sam završila na tokolizi. Odi provjeri svakako
Mikio to je uglavnom problem kad su susilica i perilica 2u1,mama se zali da je grozno zguzvano. A susjeda ima odvojeno i kaze da nakon susilice ni ne pegla.
Losa hahahahahah al si me nasmijala. Moj pojam generalke je sasvim nesto drugo. To znaci da odjednom usisam,prebrisem podove, promjenim posteljinu i prasinu sredim po kuci. Prozore ne perem (sve,imam ih 12 + 3balkonska vrata🙈😱) sem Bozica,Uskrsa ,kad mala zapacka i ak su bas jako zaflekani kad sunce opici u njih. A zavjese fakat samo za Bozic i Uskrs )i ako smo imali prasnjave radove kao nedavno. Meni to nema smisla. Ne pusi se,lufta se svaki dan,nema potrebe.
Nezz, ja sam prije imala 2u1 i bila sam zadovoljna i s njom, al kasnije kad smo kupovali sve novo uzeli smo odvojeno jer je mm tako forsao...svrbile ga pare u dzepu 🤪
Nemas kaj izgubit, bolje da sad isprobavas nego da ti skuri benkice za bebu 😬
Nas je troje sada, pere se obavezno jedna vešmašina dnevno, nekad i više. Obavezno po boji i nikad ne preterpam. Sušilicu nemam, planiram dok rikne ova kupiti kombiniranu.
Što se čišćenja tiče, ja baš volim čistiti, opušta me. Prozore često perem, generalke minimalno 4-5xgodišnje (podrazumijeva se vađenje sve iz ormara i slekecija odjeće, itd). Živim u stanu, odrasla u kući i imam naviku gomilati stvari pa sam te generalke uvela radi potrebe...trebalo mi je vremena.
Na dnevnoj bazi prođem po svim sobama, stavim sve na svoje mjesto i to puuuno znači a dnevno mi oduzme malo vremena.
Sada nam je sve katastrofa jer većinom mirujem i dugo mi je trebalo da to 'pustim', a)ko me razumijete. Malu isto učimo da bude uredna (inače je baš mala prljavica, hlače su uvijek razderane i blatne), ne branimo joj nikakve igre po vani no ima svoja zaduženja (pospremanje sobice, radnog stola, slaganje stola za ručak, pospremanje igračaka, veš u prljavo da stavi...i tak, nađe se uvijek nekakvog poslića i za nju mada mislim da smo joj ipak mi najbolja motivacija.
Uglavno, većinu stvari sam navikla raditi jer mi se kod drugih nisu svidjele; imamo prijatelje, i to više njih gdje si doslovno nemaš gdje sjesti od nereda, pod opran svakih par mjeseci...nisam gadljiva i ne čistim iz tih razloga, već imam dojam da to mene rastereti, pruži mi zadovoljstvo, raščisti misli...
Saritaja ti koristim platnene uloske, imam manje i vece. Inace bi se osula i imala zive rane svaki mj kad bi dobila vjesticu, s ovim preporod 😍
Samo kaj nisam bila 100% sigurna u njih da budem u njima na poslu 8-10 sati. Al to mekano fino za guzu i gospodjicu a opet upija…
Saritaja ti koristim platnene uloske, imam manje i vece. Inace bi se osula i imala zive rane svaki mj kad bi dobila vjesticu, s ovim preporod 😍
Samo kaj nisam bila 100% sigurna u njih da budem u njima na poslu 8-10 sati. Al to mekano fino za guzu i gospodjicu a opet upija…
Sad Tek. Vidim komentar, isto tako i kod mene, preporod. I NIKAD procurila što mi se s običnim često događalo jer stvarno imam obilne menstruacije
[/url
Nas je troje sada, pere se obavezno jedna vešmašina dnevno, nekad i više. Obavezno po boji i nikad ne preterpam. Sušilicu nemam, planiram dok rikne ova kupiti kombiniranu.
Što se čišćenja tiče, ja baš volim čistiti, opušta me. Prozore često perem, generalke minimalno 4-5xgodišnje (podrazumijeva se vađenje sve iz ormara i slekecija odjeće, itd). Živim u stanu, odrasla u kući i imam naviku gomilati stvari pa sam te generalke uvela radi potrebe…trebalo mi je vremena.
Na dnevnoj bazi prođem po svim sobama, stavim sve na svoje mjesto i to puuuno znači a dnevno mi oduzme malo vremena.
Sada nam je sve katastrofa jer većinom mirujem i dugo mi je trebalo da to 'pustim', a)ko me razumijete. Malu isto učimo da bude uredna (inače je baš mala prljavica, hlače su uvijek razderane i blatne), ne branimo joj nikakve igre po vani no ima svoja zaduženja (pospremanje sobice, radnog stola, slaganje stola za ručak, pospremanje igračaka, veš u prljavo da stavi…i tak, nađe se uvijek nekakvog poslića i za nju mada mislim da smo joj ipak mi najbolja motivacija.
Uglavno, većinu stvari sam navikla raditi jer mi se kod drugih nisu svidjele; imamo prijatelje, i to više njih gdje si doslovno nemaš gdje sjesti od nereda, pod opran svakih par mjeseci…nisam gadljiva i ne čistim iz tih razloga, već imam dojam da to mene rastereti, pruži mi zadovoljstvo, raščisti misli…
Dobro nisam ja bas toliko prljava ko ovi koje spominjes Recimo kuhinju svaki dan perem nakon kuhanja, suđe mi nikad ne stoji, obrišem kupaonu nakon tuširanja ako trebai sl. poslove po potrebi. No ne usisavam bas svaki dan jer smo oboje od 8 do 5 na poslu, a u tih par sati nakon posla bas i ne stignemo zaprljati,a niti uci u sve prostorije. Meni je najgore kad me mama tjerala spremati i cistiti kad sam bila mala... to je kod mene izazvalo kontraefekt i revolt, a ne da me naucilo biti čistunka
Ajme ja imam masina susilica u jednom...prezadovoljnaaaa...obozavam.taj stroj...space shuttle je. Mrak mi je kaj i jakne perem i susim, nas poplun koji je 2 sa 2 stane unutra , ma najbolja naprava ikad za mene
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Pridruzujem se klubu cistunki, velikog pospremanja za vikend (preko tjedna obavezno prebrisavanje), figurice isto nemam-ja ih zovem skupljaci prasine🤦🏻♀️, sve minimalisticki uređeno bez prevec tih tzv.sitnih pizdarija, začini u kuhinji poslozeni po ABC-ednon redu🙈 i sl. Obozavam cistit, to me opusta i volim onaj osjecaj cistoce u zraku (muz bi reko u glavi). Jedino mi muka peglanje, to sam zamrzila kao mala jer sam doma peglala pomažući mami zavjese koje su se svako malo prale za cijelu kucu, cca 120m zavjesa samo po duzini+onu mjeru od plafona do poda nismo racunali...
Sortiraj odgovore
Najstariji