ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kl1v
    15. Listopad 2019. 12:55

Iva moja sucut! Drzi se draga. Grizli tvoja beba je prava mustra. Bit ce to iznenadjenje i pol. 
    Samonezelje jel imas neku semu i za sivanje navlake za ogradicu od kinderbeta. Mi imamo rozu od prvog djeteta. Ne da mi se to kupovati. Najradije bih sasila nekakvu navlaku.

lorija
    15. Listopad 2019. 13:06

Hvala Grizli na odg. ☺
    Lavice jel da? 😂 Evo googlam,bome odudara i do dva tjedna,kao i stariji 🙈
    A ja ko dosada jedna,pitam samo jel visoko,visoko jer tada onda znam da mi ne gine carski 😂😂 
    Nek je sve u redu uglavnom!! 😁 
    I da prijavim pala je i prva kupnja, medo odjelce koje sam vam slala, 2 gegice i 5 bodica 😊. C&A 

C1M4
    15. Listopad 2019. 13:13

Hvala vam😁 bas mi je onak bilo, necu se brinuti bzvz, al opet me nesto kopkalo sto bi moglo biti.. ali sam sam puno mirnija😁
    Lorija  reci cu ti u petak tocno hahah, tad idem na 4D pa cemo vidjeti😁 ali ako ti ista znaci, sa 21+6 je imao 450g haha😅

kl1v
    15. Listopad 2019. 13:17

Sarita kolika ti je duoptrija, postoji li mogucnost operacije??
    Petra koliko imas god? Mi smo prvo dobili u mojoj 25.god ...i do ove god nikako nije islo. Sad mi je 38.Obavili smo pretrage, sve je ok..muz nije htio na umjetnu oolodnju vec ono ako se primi, primi 😉
    I jedno i drugo volimo djecu. Neki kazu da smo prestari, neki da nismo.. komentara ima raznih. Nekako sam se potajno uvijek nadala da cemo imati troje,i da cu imati blizance..imam ih i s mamine i s tatine strane.. ali nas nisu zapali. 

MaRe
    15. Listopad 2019. 13:24

kliv vama je bome dosta dugo trebalo...ja se nadam da nama za drugo neće dugo trebati nego da se sad otvorila tvornica kako mama kaže  Mi smo 30 i 31 i za ovo prvo nam je trebalo nešto više od 2 godine...isto obavili pretrage i sve ok al neće i neće..na kraju sad kad smo odustali i kao odgodit ćemo to zbog selibe pa pronalaska noovih poslova, stambenog pitanja i slično sad nam upalilo :) Mnogi su mi to rekli da je dosta toga i u glavi i onda baš kad hoćeš onda te neće :/ 

Lavica27
    15. Listopad 2019. 13:28

PetraB

Lavice nikad ne znas sto ti zivot nosi 😉. Nama je oduvijek zelja bila troje no kako smo imali problema sa zacecem pa sam malenu rodila tek s 30 tad smo vec se pomirili da cemo biti sretni ako uopce drugo uspijemo "sklepat" 😅… I onda opet problemi, spontani, pa tek 3,5 god poslije malac, bili smo ziher da smo gotovi i to je bio, kak bi se reklo, dogovor. Uopce se nismo zeljeli zezat s tim, zbog svih problema u zadnjoj trudnoci i mojih godina, ali…ponekad zivot ima druge planove, tj…ja mislim da se sve poslozi onak kak treba bit. ☺️ Znam rec muzu da ocito imamo visoki prag tolerancije, puno zivaca i snage kad nam se, nakon svega sto smo prosli protekle godine, desilo ovo cudo…ima neka visa sila koja zna kaj radi valjda 😂😅

Lijepo si to napisala🥰
    Ma ne,ne mislim zbog zaceca,s prvom smo se namucili,ove dvije trudnoce poslije su bile doslovce bez razmisljanja i od prve ali su me vec sad upozorili da bi to bilo to od mojih trudnoca i da se zadovoljim s dvoje jer ne znaju da li bi maternica "podnijela"jos jedno sirenje zbog stanjenja od oziljka... ja bi rado al tamo kroz koju godinu (cca 3) al eto nisam ni sad u cvijetu mladosti(32)🤣
    Samonezelje preekrasno🥰🥰🥰

Grizli
    15. Listopad 2019. 13:49

Sarita hvala. Mislis na dr. Salamon iz Opatije? Bas cu provjeriti. Hvala ti puno za info.

• Sarita15
    15. Listopad 2019. 13:52

kl1v

Saritakolika ti je duoptrija, postoji li mogucnost operacije??
    Petrakoliko imas god? Mi smo prvo dobili u mojoj 25.god …i do ove god nikako nije islo. Sad mi je 38.Obavili smo pretrage, sve je ok..muz nije htio na umjetnu oolodnju vec ono ako se primi, primi 😉
    I jedno i drugo volimo djecu. Neki kazu da smo prestari, neki da nismo.. komentara ima raznih. Nekako sam se potajno uvijek nadala da cemo imati troje,i da cu imati blizance..imam ih i s mamine i s tatine strane.. ali nas nisu zapali.

Ono sto oni mogu izmjeriti je -15 sigurni su da je i vise od tog al ne mjeri vise. Jos je 5 diagnoza uz slabovidnost i posto nemam stanica za svjetlo nezna se kako bi oko reagiralo na bilo kakav pa i laserski rez prilikom operacije tako da nista od tog. 5% vida imam na oba oka skupa. Urodeno. Nenasljedno. I ja sam prvo dobika sa 25 sa drugim cu imat 28 i pol i to bi bilo to

• Sarita15
    15. Listopad 2019. 13:53

Grizli

Sarita hvala. Mislis na dr. Salamon iz Opatije? Bas cu provjeriti. Hvala ti puno za info.

Da sorry tipfeler sorry 🙈

Grizli
    15. Listopad 2019. 13:55

Cure iz Zg neznam dal ste vidile ovaj vikend imate u baby centar wast gate popuste od 50% na odjecu, a do 50% na igracke i opremu. https://www.babycenter.hr/sadrzaj/200625-H001/cistimo-zalihe-velika-rasprodaja 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI