ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    13. Listopad 2019. 22:38

Lavice 👸🏻 ti  stvarno pogodis onak kak treba. Omerta bas kako je Lavica napisala i njemu ocito takav odnos pase i na tebi je da se ili pomiris s tim i to prihvatis jer ukoliko on do sada nije poduzeo nista, a imao je prilike vidjeti da tebi to ne pase, niti nece. Jbg...neki su jednostavno takvi, godi ima paznja 🤷🏻‍♀️.
    Lavice meni molim te "sve u bebu" obavezno...ja isto ne podnosim tapsanje po ramenu i kad netko ide niz dlaku nekome jer eto, misli da ce ono sto druga osoba zeli cuti, pomoci. Ja sam svojoj vjencanoj kumi jedina rekla da se ne udaje, nije ona to zamjerila naravno, al udala se i prosla pakao (koji je bio ocekivan obzirom na staz od 10 godina veze prije braka). I napokon se razvela, nakon dvoje djece s njim koji su isto prolazi svasta...prvo sto je rekla kad je krenuo razvod je bilo "ti si jedina imala hrabrosti mi rec u facu ono sto sam ja trebala napraviti, na zalost poslusala sam one koji su hranili moju iluziju o obiteljskom zivotu s njim"... Da je imala vise "frendica" koje su rekle isto sto i ja, a to su mislile...mozda bi joj zivktbio maaalooo laksi... Zato uvijek samo istina i sve u facu 🤗🤗🤗
    Piba mene danas rebra s desne strane ubijaju, tak da cu to staviti samo na popis trudnickih boljki... 🤦🏻‍♀️😅

url=https://lilypie.com][/url

• Sarita15
    13. Listopad 2019. 22:49

Bolje da se sa tom kadom onda ne igram pogotovo sto moja gin zeli izbjec iznenadenja trudove i otvaranje nego fino da dodem na dogovor na carski. A dobro tamo oko Uskrsa cu zelic posteno. 
    Petra i ja sam svojoj kumi rekla ne udavaj se nikud to ne vodi. Udala se. Brak je bio boze sacuvaj. Skupa sa razvodom je i mene otkantala jer njoj ne trebaju ljudi koji se ikako vezu za bivseg supruga. Pa eto. Svega na ovom svijetu

• Sarita15
    13. Listopad 2019. 22:53

iva4

Saritada nema vas ovdje mislim da bi sveki i ja vodile rat🤣 ovako jedno unutra drugo van i vama se jadam😂
    Sta se tice kupke ja bi toliko u kadu, ali kako smo prosle godine sve preuredivali imamo tus doma samo 😩😩😩
    Nego da vas pitam boli me kad hodam dole skroz desno skoro pa na pipici🙈😅 to od petka ujutro … doktor je reko da vjerojatno sto je beba dole skroz sa glavicom ali da nevidi nista lose, pa me zanima jel neka od vas ima neke slicne bolove?

Ja sam misljenja da se mozemo pojadati i o drugim stvarima podjeliti reci...cak i da se druge ne slazu evo meni moze sve teme 🤗 
    Bolilo me da u prvoj pred kraj boli sve i jos vise svega jaki su i oni unutra iako ne izgledaju tako kad se rode. 

• Sarita15
    13. Listopad 2019. 23:17

iva4

Jao Saritaajde barem si me malo utjesila, vec sam mislila da sam osjetljiva ko neznam sta
    Mislim pa jedva se dignem iz kreveta i ispravim nekad koliko zna boljet

A cuj osjetljivija jesi ali gle ja sam u prvoj T jedva isla u tvojim tjednima sve me bolilo prepone kukovi zdjelica rebro mi je bilo plavo od udaranje njegovih iz auta nikako van dole po stepenica jedva...osim sto se zdjelica jos pomice oni lupaju iznutra namjestaju se .... kad sve zbrojis logicno je da boli sve nesto...proc ce i to dok rodis 🤣 

• AnnA
    13. Listopad 2019. 23:35

Cure vidim da se spominje sex. Pa da se lijepo pohvalim da sam konacno konzumirala brak hahhaha ali mislim da necu skoro opet jer me bilo kasnije ful strah jel sve u redu itd
    Omerta cure su sve vec rekle. Potpisujem. Zaista mislim da bi trebala sjesti i popricati s njim. Izmedju ostalog, ne treba ti sada ovaj stres

kl1v
    14. Listopad 2019. 00:56

Lorija opoprosti za sliku s avatara. Nisam skuzila., sliku sam stavila jer se trenutno tako osjecam. 
    Omerta, ja sam za izravan razgovor. Koliko god da je tesko...
    Mi smo imali situaciju.. sestra od krsne kume nase K. je jedno vecer zabrijala na mog muza. 1000 puta mu je rekla da zeli s njim na kavu. Ta zena ima ima propali brak, bebaca iz druge zajednice, ni s tim tipom nije i prolazi problem oko skrbnistva. Moj muz je rekao da ce se sin zvati Ivan po njegovom dedi a ona je na to rekla da mu se zena sigurno nece ljutiti sto ce dijete dob ime po njoj(Ivana).  Da ona nikad nije isla s njim na kave i da je vrijeme da krenu...uz to je stalno sina naslikavala s njim. Mm joj je rekao da nije normalna i da ne ide na kave s dr zenama, da ima zenu s kojom bi isao na kavu i da prestane slikati nj s njenim djetetom. Nju to nije zaustavilo... bili smo kod kumova tada, bili su jos neki njihovi prijatelji, meni je bilo vec glupo i neugodno. O njoj se prica da voli zene.... poslije toga 3tj nismo bili kod kumova a doslovno se vidimo 2-3x tj, pogotovu preko ljeta. 
     Mi smo tu vecer razgovarali o tome i on je rekao da ce reci kumu da joj kaze da ga se okani. Nakon 3tj smo se "slucajno"svi skupa sreli na bazenu. Ja sam rekla kumi da nama smeta to iako ona smatra da je to zezezancija i da zato nismo dolazili. Kumina sKumina je uvjeravala da ona nije lezba. Rekla sam da se mene ne tice njezin izbor i da ljude sudim po tome kakvi su. Mm je poslije rekao da sam pretjerala u objasnjenju. Ja sam na to rekla da je i meni smetalo onu vecer to zivkanje na kavu i nitko se nije zapitao kako je meni. I tu je stalo. Doticna je neko vrijeme bila ljuta na nas ali mi smo ju ignorirali... 
    Iskreno se nadam da ces tu i slicne situacije rijesiti u svoju korist. Sjedni i reci mu da ti to smeta i koliko ti smeta. Objasni mu kako se osjecas i zamoli ga da to rijesi. Mozda se njemu ne cini tako ali objasni da se tako ne ponasa kad si u braku vjencan ili ne... imas svoje gnijezdo, postuj ga i cuvaj od zla😘😘

kl1v
    14. Listopad 2019. 01:01

Ahh, sex... proslo je vise od mjesec dana.... korizma trajetraj 
    Prvo zbog preklapanja posteljice a sad kad smo dobili zeleno svjetlo...ne znam iskreno. Htjeli bi i ne bi. Al jos je susa...😭😭😭😭😭

• Kengurica
    14. Listopad 2019. 01:39

Omerta neces ispasti cudakinja ako mu kazes da ne zelis da se vise druzi s njom. Ja fakat nisam ljubomorna I meni je bad kao i tebi da ne ispadnem cudna tako ‘dramatizirati’, ali bome sam jednom reagirala i rekla odsad nemas kontakt s njom i imala sam pravo. Mala se je zapalila za njega, a bome nije on zlato bio kad se dopisivao s njom. 
    Ja kad se s nekim dopisujem intenzivno znaci da mi je taj privlacan (jos se sjecam dobro ;)). Zenska kad salje neke selfije upucava se, to nije prijateljstvo. Vjeruj imam muske frendove i nikad im tako nesto ne bi poslala. Ne huskam te, ali vidim da ti smeta jer ne bi to spomenula. Imas pravo na to. Da se ri dopisujes s nekim likom pa se jos skupa napijete i da ti dragi kaze ga to smeta jel bi mislila da ti je dragi debil ili bi te bilo sram sto si se upustila u to. Mene ovo drugo pa samim time sam si dozvolila da ja jednom u zivotu kazem, gle ne mozes se vise dopisivati s tom klinkom i bok i pitala da li bi mu smetalo da tak ja. 

• Kengurica
    14. Listopad 2019. 01:44

E i jos jedna stvar. Sumnjam da se danas zene okrenu na peti kad im kazes da imas zenu i dijete. Neke sigurno da, al ne sve, to nikako. Radim posao gdje idem na dosta evenata di se itekako spetljavaju udane i ozenjeni. Sama sam imala ulete ozenjenih. Imala sam i ulete gdje ja kazem, gle imam partnera i gdje mi druga strana odgovori da njemu to ne smeta. Nekad se debila ne mozes rijesiti ni ako kazes da imas dijete, da nisi zainteresiran ili bilo sto. Alkohol je cudo, droga jos vece, a i nisu ljudi danas premoralni. 

lorija
    14. Listopad 2019. 06:32

PREGLEDI

14.10.- C1M4
    14.10.- Lunica
    15.10.- Samojed
    15.10.- lorija
    15.10.- mustra
    15.10.- Tonkica1
    15.10.- Nasty
    17.10.- sofio9
    17.10.- ena10
    18.10.- Lala27
    18.10.- C1M4
    21.10.- mikio
    21.10.- Reserved123
    21.10.- PetraB
    22.10.- Simbalija
    22.10.- Goga_V
    23.10.- Nita9999
    23.10.- piba7
    23.10.- annika
    23.10.- Flower
    24.10.- Thinkpink1
    25.10.- Damnarexx
    25.10.- PetraB
    25.10.- DeeSB
    25.10.- iva4
    28.10.- Sarita15
    29.10.- mrgud_zg
    30.10.- Dalindas
    30.10.- mala.le.90
    30.10.- valentina
    30.10.- kl1v
    31.10.- Tockica37
    31.10.- DeeDee
    31.10.- Angie1205
    31.10.- Red Fox
    04.11.- C1M4
    07.11.- Tonkica1
    12.11.- MaRe
    13.11.- LoBi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI