ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    13. Listopad 2019. 17:14

Ti njega pitaj a jel on ponosan sta ti ne izlazis van a on doma čubi i čeka.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    13. Listopad 2019. 17:17

Iva ma dobro je nisi ni blizu stotke 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

DeeDee
    13. Listopad 2019. 17:31

Omerta ja sebe smatram bas dosta tolerantnom i neljubomornom al na takvu žensku bi podemonila..a ni on ne znam sta glumi s tim izjavama i daljnjim druženjem s njom ako mu je navodno iritantna i zna da tebi smeta. Probaj otvoreno popričat s njim ako nisi. Nisam za blokiranje tuđih kontakata itd. jer nismo djeca al trebao bi on sam shvatit da je makne ili bar sreže ta druženja

[/url

DeeDee
    13. Listopad 2019. 17:32

Btw prijavljum sutra onaj pomaknuti OGTT

[/url

lorija
    13. Listopad 2019. 17:58

Hallo cure! Kako ste? 
    Prvo jaivanpa drago mi je sto si se javila napokon! I da si se zadovoljila promjenom bolnice, po meni takodjer bespotrebna panika. Samo smireno i bit ce sve u redu!
    Goga 😀😀 nisam ja pitala za prsten vec K1lv koja je stavila moju ex profilnu sliku 😉
    Omerta nebi se zamarala s tom zenskom,nit bilo kojom vec samo s muzem!! Prvo treba s njim popricati i vidjet sto mu je prioritet ti ili ona. 
    Svaki muskarac koji cjeni svoju zenu ne dovodi se do tog stanja kao u kojem ste trenutno vas dvoje. Sredi ti prvo njega draga,onda ce sve 'one' nestati. 
    Iii sto se tice odnosa, redovni su jos uvijek 😂😂
    OGTT i ja prijavljujem u utorak 😤

• Sarita15
    13. Listopad 2019. 18:06

Omerta draga sa njim to trebas sve raspraviti. Zena koristi priliku koja joj je dana iz nekog razloga.Ali da mu smeta ona i poruke i drustvo i honey babe nadimci i slike i slicno on bi to sam rjesio ti se nebi ni morala zivcirati. Cini mi se da bi covjek u tim godinama ipak trebao biti stabilnija i zrelija licnost pogotovo sto ima tebe curicu i drugo na putu. Nije mi ok to sve prema tebi uopce i nije fer eto. Oprosti ako sam preizravana 

Lavica27
    13. Listopad 2019. 18:17

Ja malo citam ove savjete pa mi nije jasno sta Omerta ima rjesavat s tom zenskom... sigurno zenska ne puca corke,nego iz nekog razloga se osjeca slobodnom tako komunicirati s njim. Ona nije nista duzna Omerti, sve je na njenom partneru. Ja samo znam da se ne bi spustala na taj nivo da ja njemu brisem poruke,slike i slično. Posjela  bi ga odmah i pitala kako stvari stoje. Ako bi on salabajzao pa lakse mi je samoj nego uz djecu jos teglit njegovu neodlucnost. Sretno Omerta!

MaRe
    13. Listopad 2019. 18:21

Izgleda nas malo ima koji se još sexamo 😁 Meni je ko i sto je mislim DeeDee rekla,htjela bi al ne bi htjela tak da mu ipak dam 😂😂 Bas sam mu dns rekla da jedva cekam da rodim i to sve prođe da se mozemo normalno opet,nekako mi precudno s trbuhom i ne mogu se u glavi opustiti do kraja xD
    Omerta joj sjećam se od zadnji put te njegove "prijateljice"...ja kontam da bi mlade dobila na tvom mjestu..a i on više nije mladić da izlazi stalno,nek se više uozbilji il ce ga sad perjat kriza srednjih godina.Sigurno ima prijatelja s kojima se može družiti,ne mora bas s njome...a i ti muški umjesto da sami shvate neke stvari moramo im sve nacrtat i onda smo mi ljubomorne i hormonalne xD

13. Listopad 2019. 18:23

Da ja vidim da neka zenska mom muzu salje svoje fotke vjerovatno bi se plav probudio, kao sto Grizli veli. Ja imam dosta muskih frendova vec godinama i kad gledam unazad uvijek su postojali periodi kad su bila upucavanja s neke strane kad bi netko bio solo. Odkad sam u ozbiljnoj vezi vise ne izlazim sa frendovima muskog spola solo... jednostavno nema tome mjesta a i uvijek je musko-žensko prijateljstvo upitno, posebno nskon nekoliko čašica više. Tako da ovo slanje fotka i komentiranje trudne zene ja tumacim kao udvaranje... Ako je solo vjerojatno joj neceg fali i ne preže da se upucava i muskarcu u ozbiljnoj vezi i s trudnom partnericom. Po meni nemas ti tu sta s njom pricati vec s njim... da joj on ne odgovara na poruke ni da se s njom ne nalazi ne bi mu se ni javljala... nasla bi drugu zrtvu.

Omerta
    13. Listopad 2019. 18:23

Hvala vam na savjetima cure.. mislim meni ta zenska logicno nije nikakva prijetnja, ali jednostavno mi nije sjela, cak ni nakon sto sam je upoznala.. a od zajednickih prijatelja sam cula isto. Naravno da bi mi bilo drago da se uopce ne druze, ajde jos u drustvu sa vise ljudi, al ovo neko dogovaranje za izlaske na samo ne dolazi u obzir. Pa ako nemas sa kim drugim izac, e pa jbg ostani kuci. Nemam pojma vise da li da ulazim opet u raspravu ili ne, kad njemu osobno to ocito ne smeta, te "postapalice", nazivi, smajlici, ne shvaca to osobno, posto je amerikanac nije mu takav nacin izrazavanja stran, tj. tako nesto navodno mozete u UK ili USA cuti i od prodavacice u ducanu. Ja sam mu (kao i njoj) rekla cuj ovdje u Hr to nije bas normalno, svaka druga bi vec sto put popizdila.. mislim ON mene zove sweetie, sweetheart, a ja njega imenom, jer sam se tako navikla, rijetko kad tim umanjenicama ili slatkim nazivima i onda mi je totalno glupo da mu se tako obraca neka tamo koja mu nije nista. Sva sreca pa se on njoj tako ne obraca, jer da tako nesto vidim ili cujem nebi mu bilo dobro.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.