ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    01. Listopad 2019. 14:54

Lavica baš si me nasmijala 😆 ne znam možda će se to promijeniti al nekako tacno ne bi vjerovala da je on to dobro odradio hahah baš sam bolesna morat ću promijeniti misljenje

samonezelje
    01. Listopad 2019. 15:12

Iva ja cu se sad narucit samo radi tih filozofija sa spolom.. inace obzirom da mi je do sad bilo sve ok ne bih ni bila isla.. A da mi i ne bude zao kasnije sto nisam bila.. Pa mozda da se cujes sa gin bar jel ti moze preporucit jel ima smisla sad.. ja se nadam da u 2 tj nece postat tak tijesno..

samonezelje
    01. Listopad 2019. 15:57

Sad sam popapala hobicu s krumpirom i legla na bok. Bebac me tak lupa ko da ce si probit put van. Onak bas osjetim u pisulji kad me zdrma! Tak slatko, a tak neugodno! Ne znam jel mu/joj to ova klopa pase il ne..al meni je bilo njam. Planiram vecerat jos oko 18h i to je to za danas ak idem sutra na ogtt. Kaj da veceram?

Gogaa_V
    01. Listopad 2019. 16:04

Cure sad i mene bas brine Jaivanpa nema je baš dugo,a ona je ono bila hospitalizirana zbog viška vode ili ? Nekako se tjesim  da nema interneta u bolnici  i da nam ne može pisati...

• Zoe27
    01. Listopad 2019. 16:12

iva4

I da htjela sam vas pitat koje vec imate iskustva sa bebama evo ja imam svoje prirodne duge nokte i navikla sam na njih kao da ih nema… kakva su vama iskustva sa dugim noktima dali ste ih rezale ili ipak ostavile kad je beba dosla?

Evo ja npr. Cijeli zivot imam duge gelirane nokte i kad ih nemam problem mi je, sudje mi ispada u pratnju 😂 dok sam bila u ostalim vrtickim skupinama imala sam ih, a kada sam dosla u jaslice odrezala sam ih, ne zbog toga sto me bilo strah da ne ogrebem neku bebu ili nesto, nego cisto sto roditeljima nije lijepo za vidjeti da teta u jaslicama ima duge nokte.. Ali za kod kuce mislim da se uopce ne trebas opterećivati, ako ti nemas s tim problema zasfo da ne.. Ja sam prva rekla cim izadje iz bolnice prvo idem na pramenove i nokte posto ne mogu sad toliko dugo sjediti zbog mirovanja 😂

ena10
    01. Listopad 2019. 16:16

Cure moje ja sam kući konačno.. fakat me iscrpilo to sve danas.. 
    Zaključak je sljedeći, kontrakcije su prisutne, bila sam na CTGu vise od 1 sat... sestra je odmah rekla 'ah po meni je ovo za primiti u bolnicu, ipak je visoka trudnica u pitanju.' 
    Sva sreća reko pa nisi doktorica😁
    Ja sam zatvorena, pa nema smisla ležati u bolnici. Ok, super. Puštena sam kući, dobila sam utriće, 3x2 dnevno, normabel 2x1 tableta dnevno, magnezij mi je pojačala isto na dvije tablete.
    Moram napraviti ponovo UZV bubrega.
    Danas je ona napravila urinokulturu, i briseve, sutra moram ići vaditi krv.
    U slučaju, da se uz ovu terapiju, do petka ne smiri kontrakcije, idem u Petrovu na ležanje, pa će mi intravenozno smirivati kontrakcije, ako se smiri, onda za 10 dana kontrola sa svim nalazima, kada će doktorica odlučiti što i kako dalje.
    Beba je dosta nisko dolje, ali sa njom je sve, hvala Bogu u najboljem redu, što je meni najvažnije.
    Rekla mi je od aktivnosti smijem ovako :do wca, obaviti veliku, i malu nuždu, i otusirat se, sve ostalo zabranjeno🙈

Jedva sam stigla kući, otusirala se i sad sam u krevetu, jer me toliko sve živo boli, da nisam za drugo, nego za krevet.

Oprostite na dugom postu, oprostite što sam svu pažnju skrenula na sebe.. samo da prođe.🙏

Mislim na sve Vas cijeli dan, nadam se da ste mi sve dobro, i želim da sve boljke prođu, da smo opet super vesela, pozitivna grupa, koja ruši sve probleme! 🙈😁

01. Listopad 2019. 16:24

Lavice tocno tako i moja mama sad nakon 35 godina bi neke stvari promjenila i sad bi da tata pere ves i sl. Pa se onda naljuti, a on jadan ne kuzi zasto je ljuta jer je oduvijek isto i tako u krug. Onda se oboje tuze meni 
    Evo ja stigla s pregleda. Iva, meni svaki put sa 4D gleda, to je kao neka opcija jer vidim da na 3D slici oznaci i onda se u 4D prikaze. Bas se srceko danas lijepo vidjelo i onda je jos zvuk pustio. Tako da te sigurno s 4D mogu pregledati. Mali je mali/velik 717g +- 104 g... i odgovara 24+3. I sve mjere su mu prema starosti, dan plus ili minus. Kod mene sve ok, za clanak sam uloziva no tako je vec dva mjeseca i on veli da je to ok. Pitala sam za žuti iscjedak,rekao je da on ne vidi ništa no da mi može dat vaginalete no pošto stavljam i utrogestane da bi to bilo previše pa da ne treba. Da je to najvjerojatnije neki hormonski iscjedak.

lorija
    01. Listopad 2019. 16:26

Ena sretno s terapijom da te kontrakcije prestanu se javljati! Uzivaj doma uz nas 😁 
    Iva evo ja sam odrezala svoje nokte odkad sam rodila i iz navike jos uvijek ih rezem 😊
    Razlog jee bio da bi mogla opustenije svoju bebicu maziti,a i ponekad brzo mjenjanje pempasa i uzimanje kreme prstom da nebi noktom zagrabila slucajno 😁

01. Listopad 2019. 16:27

E da... i beba mi je okrenuta na zadak pa sam ga pitala kad bi se trebao okrenuti a on mi je odgovorio- ima vremena do pred sam porod.

• Kengurica
    01. Listopad 2019. 17:06

Ena drzi se, a i bebac nek se cvrsto tebe primi jer jos je rano.
    Iva ja sam u tvojim tjednima, jos mi je sad palio 3d, al kak je beba sad dole glavom i jos ju pokrila rukama nijednu sliku liceka nismo dobili. Mozda da nije stavila rukice bi. Mislim da ako zelis neku sliku lica da ti je zadnji vlak, a opcenito se moze gledati i 3d i 4d, al
    Moj vecinu pregleda obavlja na 2d, ako se tako normalni ultrazvuk zove.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.