ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    01. Listopad 2019. 12:32

aaaaaa sad vidim da mi nije prihvatilo komentar a brate mili, esej sam napisala 😅

Ugl. bila sam ena napisala da mislim da svi mi imamo faze i da je to normalno, ja svog jedno dva tjedna nisam mogla vidjet, nazivcirala bi se momentalno. I samo je prošlo.. Neki dan sam sanjala da smo prekinuli i da me udario i da je dosla hitna po mene znog bolova u trbuhu, mislim wtf, koja razina hormona je to?!! Ugl. plakala sam u snu i on me jadan budi i grli i smiruje a ja sikćem na njega da me ne dira 😅
    Mi smo pretežno zaboravili što je to sex ali imam osjećaj da smo se još više povezali, stalno se grlimo, držimo za ruke, mazimo kad smo sami..kao neki ljigavi tinejdžeri, inače nismo taj tip 😂😂
    I puno, ali baš puno pričamo o nama, planovima, strahovima..mislim da je to najbitnije
    A lavice s tobom se slažem u potpunosti i po pitanju kucnih poslova i po pitanju poroda

[/url

Angelly
    01. Listopad 2019. 12:36

Ja sutra idem po Mclaren daytripper xD al mislim da cu prava iskaustva imat tek kad ih krenem koristit. Mi smo uzeli onu kosaru mekanu koja je dio tih osnovnih kolica a imas jos opciju uzet i tvrdu kosaru koja kosta cca 700kn al smo zato uzelu jos onu neku memorijsku spuzvu da bebolinu bude ugodnije + zimsku vrecu.

MaRe
    01. Listopad 2019. 12:41

damnarexx na doznaci ti u lijevom uglu pišu tvoji podatci, u desnom podatci ordinacije i dolje ti stoji od kojeg si datuma na bolovanju i za koji mjesec tj. od kojeg do kojeg datuma  vrijedi doznaka...i ispod toga još potpis i pečat dr..možeš do 5-og odnijeti. 
    Netko je pitao za bebu i tuš..evo moj ne reagira na tuširanje al dok uđem u kuhinju podivlja, sad čekam da mi se kvasac digne idem peći kiflice i kak sam ušla u kuhinju se aktivirao..tak mi i dok kuhat krenem  Il je gladan il mu se sviđa..ne bih znala haha

Damnarexx 🌺
    01. Listopad 2019. 12:43

Mare hvala ti

Grizli
    01. Listopad 2019. 12:44

Simbalija

Hej ljudići :) vidim da ste stavili Maclaren Daytripper, zanima me ima li tko ta kolica? Jesu zbilja pogodna za novorođenče? Što ste uz njih kupili za autosjedalicu? Vidim na Rodama da nikako ne preporučuju autosjedalice od 0+ već samo košare pa nikako da dokučim sama sa sobom želim li 3u1 kolica ili 2u1. :D

Mi smo odabrali ta definitivno. Vidila sam ih u Magic babay uzivo i dobrih 45 min razdemoliravala i preslagivala. Kosara nije ona teska kompaktna vec tanka i bebu ne mozes nositi u njoj, al polozaj je namjenjen novorođenčetu. Odnosno ako ju i nosis kad spustis kosaru bocne stranice se spuste, a i nema rucke za nositi nego ju onda moras bocno uhvatiti. Medjutim meni nosenje kosare ni ne pada napamet na 2 kat. Tako da nas plan je zato uzet jastuk za nošenje novorođenčeta pa bebu u pocetku s time staviti u kolica i nositi onda samo bebu u jastuku u stan. Dobi se ona navlaka gore za zimu, a uz dekicu i taj jastuk mislim da joj ne moze biti hladno ili neudobno. Kolica su stvarno meni barem super lagana naspram svih ostalih koje sam isprobala. AS jaja idu gore od maxi cosi i cybexa uz adapter koji imaju isti. Mi planiramo zato uzet cybex aton m jer to koliko sam vidila je prilicno dobro ocjenjena na adac testu i moze u njoj beba do 87 cm odnosno najvise koliko sam proucavala od scih drugih jaja. Nije pozeljno da je beba dugo u jajaetu duze od 2h kazu, tako da ja jaje ne mislim zapravo stavljat na kolica osim ako bas ne budem morala, tako da adaptere cu kupiti, al pokusat cemo bebi da ni ne pokazemo da jaje moze na kolica nego nek se nvaikne da ju se vadi iz AS kad negdje dodjemo. Shopping kosara je jako velika i sama manipulacija s kolicima jednostavna i laka. Tako da mene su kupili sa svime sto nude. I jos imaju dozivotnu garanciju. Nismo ih jos kupili al ja sam ih bas detaljno proucila i odluka je donesena da su to ta nasa kolica. 

• Sarita15
    01. Listopad 2019. 12:57

Lavice tocno to rastopljen je da. Onda mu ni ne mozes zamjeriti sto ne gleda robicu i razne druge stvari koje mi gledamo za bebu sa istom njeznoscu. 
    Vazno mi je da je priseban kad ja panicarim i da mi je oslonac za ono dobro i ono lose sto u zivotu bude i biti ce. Vazno mi je i da smo sto se odgoja i vrijednosti na istoj valnoj duljini a ne sa se u roditeljstvu igramo dobrog ili loseg policajca i natjecemo tko je u pravu. Posveceni smo malom ali i jedno drugom i tu stalno nastojimo odrzati zdrav balans. A razilazenja u misljenjima krivih tumacenja nekih razmirica toga uvijek bude u braku/vezi.
    Sta se poroda tice moj bi umro od straha tamo on nit moze vidit krv a jos krv na meni svi bi se tamo njime bavili 🙈 iako bi ja najradije da me grli cijelo vrijeme znam da to jednostavno nije moguce nikako pa ni pravno jer rijecko rodiliste jos uvijek ne dozvoljava prisutnost na cr. 
    Jos sam htjela rec da velicanje muskarca jer "cuva mi dijete" "pomaze mi po kuci" "ide mi u trgovinu,kuha mi..." je sranje (pardon) sevit su znali i napravili smo bebu a onda sta i kuca i beba to je zenino. Ma da. Ne cuva nego je tata i ne radi meni nego nama (ukljucujuci i sebe) . Ode mi sad jos misao joooj ...
    Nisam ni upamtila kako su pregledi prosli moje iskrene isprike upamtila sam samo da je otkriven jos jedan decko i nova mama (?) stigla u grupu. Cestitam i dobrodosli 

skoljka
    01. Listopad 2019. 13:06

Grizli

Simbalija

Hej ljudići :) vidim da ste stavili Maclaren Daytripper, zanima me ima li tko ta kolica? Jesu zbilja pogodna za novorođenče? Što ste uz njih kupili za autosjedalicu? Vidim na Rodama da nikako ne preporučuju autosjedalice od 0+ već samo košare pa nikako da dokučim sama sa sobom želim li 3u1 kolica ili 2u1. :D

Mi smo odabrali ta definitivno. Vidila sam ih u Magic babay uzivo i dobrih 45 min razdemoliravala i preslagivala. Kosara nije ona teska kompaktna vec tanka i bebu ne mozes nositi u njoj, al polozaj je namjenjen novorođenčetu. Odnosno ako ju i nosis kad spustis kosaru bocne stranice se spuste, a i nema rucke za nositi nego ju onda moras bocno uhvatiti. Medjutim meni nosenje kosare ni ne pada napamet na 2 kat. Tako da nas plan je zato uzet jastuk za nošenje novorođenčeta pa bebu u pocetku s time staviti u kolica i nositi onda samo bebu u jastuku u stan. Dobi se ona navlaka gore za zimu, a uz dekicu i taj jastuk mislim da joj ne moze biti hladno ili neudobno. Kolica su stvarno meni barem super lagana naspram svih ostalih koje sam isprobala. AS jaja idu gore od maxi cosi i cybexa uz adapter koji imaju isti. Mi planiramo zato uzet cybex aton m jer to koliko sam vidila je prilicno dobro ocjenjena na adac testu i moze u njoj beba do 87 cm odnosno najvise koliko sam proucavala od scih drugih jaja. Nije pozeljno da je beba dugo u jajaetu duze od 2h kazu, tako da ja jaje ne mislim zapravo stavljat na kolica osim ako bas ne budem morala, tako da adaptere cu kupiti, al pokusat cemo bebi da ni ne pokazemo da jaje moze na kolica nego nek se nvaikne da ju se vadi iz AS kad negdje dodjemo. Shopping kosara je jako velika i sama manipulacija s kolicima jednostavna i laka. Tako da mene su kupili sa svime sto nude. I jos imaju dozivotnu garanciju. Nismo ih jos kupili al ja sam ih bas detaljno proucila i odluka je donesena da su to ta nasa kolica.

Oprosti sto upadam, jel pricas o ovim kolicima, i ja sam ih gledala al mi nije jasna ova sjedalica, jel se ona moze iskoristiti i za novorodjence ili se dokupi druga kosara jer sam i to vidjela
    https://www.magicbaby.hr/maclaren-kolica-daytripper-black-herringbone.html

C1M4
    01. Listopad 2019. 13:20

Zene, sad sam se sagnula i dignula gore i ocito sam se malo previse izravnala i tak me steglo s lijeve strane trbuha nisko, strasno, kao da sam nategnula nesto🙄 Ne boli me nista, ali mi je malo neugodan osjecaj tu gdje sam, nadam se nategnula, nesto.. Ne znam jel to moze biti opasno i da odem na hitnu ili je normalno tak nesto nategnut😮 Stvarno ne zelim panicarit bzvz, al nije mi bas svejedno😮

PetraB
    01. Listopad 2019. 13:25

Lavica27

Jutro cure! Zoe, ja sam danas otvarala komplikacije za samo jedan dan u rujnu (do 30.9.sam koristila g.o.) i da bi mi se isplatila ta naknada trebao mi je taj papir. Ako ćeš tek sad u 10.mj biti na komplikacijama (otvarati bolovanje) onda ti još ne treba papir. Takodjer mi ga potpisuju u računovodstvu i sigurno mora biti netko tko je zamjena u takvim slučajevima jer po tome ti ne mozes dobiti isplatu za rujan jer nje nema na poslu što je smiješno..
    Enažao mi je što te muče takve stvari,mislim da je Petra B dobro to srocila. On su puno sutljiviji od nas i nose svoj teret isto,brinu o puno stvari al ne žele nas zamarati pa mi automatski krenemo u napad da njih baš briga itd itd. Ja s mužem imam ok odnos jedino priznajem puno brže puknem al on kuži pa mi ne uzima za zlo nego mi naknadno održi predavanje kad se ispusem😂 Možda da probaš ti s distance vidjeti da li je možda kod tebe u glavi veci problem i prepreka nego što to stvarno je pa za početak raščistiti sa sobom. A onda otvoreno reci sto te muci.
    Kad smo već kod muževa… čitam na jesenskim a i inace sam slušala hvalospjeve muzevima. U smislu jpj bravo moj muz je cak deset sati izdrzao samnom 

Draga moja nis ne brijes... Ja sam alergicna, ALERGICNA, kad me netko pita jel mi muz pomaze oko djece, jel ih PRICUVA katkad? Kaj? WTF? Koliko ja znam to su NASA djeca i jednake uloge imamo u njihovom odgoju... "pomaganje" po kuci... Oko toga manje piz...im jer zivimo u kuci pa smo nekako podijelili obaveze, on vani kosi, sprema drva, gradi jos uvijek 🤣 a ja normalno onda po kuci... Ali kad sam rodila, i kuhao je i prao i peglao... Halo? Pa to mi je pod normalno. Kad sam malca rodila, isla samu Zg naneku kontrolu i na povratku stala u buzinu u supernovoj i sretnem susjedui pita me di je bebac, ja rekoh doma s tatom... Trebale ste vidjeti pogled prvo a onda komentar da tako mala beba (2 mjeseca je imao) ne mozebiti sama s tatom doma... Kaaaaaaj?????? Tak da... Ak ti brijes, onda brijem i ja 🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com][/url

Lavica27
    01. Listopad 2019. 13:50

Eto laknulo mi je,nisam skrenula (jos)! 🤣 Petra imam ja jednu poznanicu čiji muž je malom jednom od rodjenja promjenio plelenu i nikad više jer se njemu "povracalo od smrada kakice". Uf mi uživamo u smradu kakice, nekad mi dodje da ga razmazem po licu🙄 
    Samonezelje skroz sam smetnula tvoj pregled... Kak sad muško???😱😱
    Cima legni na bok i popij magnezij. Ako nakon pola sata sat je jaka bol onda odi na hitnu, u suprotnom nemoj. Sve je to normalno, samo mi zaboravimo da smo trudne pa sve po starom radimo.
    Btw jutros od 9 je bila na Choconillas webu rasprodaja, iskreno, tolko najavljivano a neki bzv popusti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI