ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    01. Listopad 2019. 13:20

Zene, sad sam se sagnula i dignula gore i ocito sam se malo previse izravnala i tak me steglo s lijeve strane trbuha nisko, strasno, kao da sam nategnula nesto🙄 Ne boli me nista, ali mi je malo neugodan osjecaj tu gdje sam, nadam se nategnula, nesto.. Ne znam jel to moze biti opasno i da odem na hitnu ili je normalno tak nesto nategnut😮 Stvarno ne zelim panicarit bzvz, al nije mi bas svejedno😮

PetraB
    01. Listopad 2019. 13:25

Lavica27

Jutro cure! Zoe, ja sam danas otvarala komplikacije za samo jedan dan u rujnu (do 30.9.sam koristila g.o.) i da bi mi se isplatila ta naknada trebao mi je taj papir. Ako ćeš tek sad u 10.mj biti na komplikacijama (otvarati bolovanje) onda ti još ne treba papir. Takodjer mi ga potpisuju u računovodstvu i sigurno mora biti netko tko je zamjena u takvim slučajevima jer po tome ti ne mozes dobiti isplatu za rujan jer nje nema na poslu što je smiješno..
    Enažao mi je što te muče takve stvari,mislim da je Petra B dobro to srocila. On su puno sutljiviji od nas i nose svoj teret isto,brinu o puno stvari al ne žele nas zamarati pa mi automatski krenemo u napad da njih baš briga itd itd. Ja s mužem imam ok odnos jedino priznajem puno brže puknem al on kuži pa mi ne uzima za zlo nego mi naknadno održi predavanje kad se ispusem😂 Možda da probaš ti s distance vidjeti da li je možda kod tebe u glavi veci problem i prepreka nego što to stvarno je pa za početak raščistiti sa sobom. A onda otvoreno reci sto te muci.
    Kad smo već kod muževa… čitam na jesenskim a i inace sam slušala hvalospjeve muzevima. U smislu jpj bravo moj muz je cak deset sati izdrzao samnom 

Draga moja nis ne brijes... Ja sam alergicna, ALERGICNA, kad me netko pita jel mi muz pomaze oko djece, jel ih PRICUVA katkad? Kaj? WTF? Koliko ja znam to su NASA djeca i jednake uloge imamo u njihovom odgoju... "pomaganje" po kuci... Oko toga manje piz...im jer zivimo u kuci pa smo nekako podijelili obaveze, on vani kosi, sprema drva, gradi jos uvijek 🤣 a ja normalno onda po kuci... Ali kad sam rodila, i kuhao je i prao i peglao... Halo? Pa to mi je pod normalno. Kad sam malca rodila, isla samu Zg naneku kontrolu i na povratku stala u buzinu u supernovoj i sretnem susjedui pita me di je bebac, ja rekoh doma s tatom... Trebale ste vidjeti pogled prvo a onda komentar da tako mala beba (2 mjeseca je imao) ne mozebiti sama s tatom doma... Kaaaaaaj?????? Tak da... Ak ti brijes, onda brijem i ja 🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com][/url

Lavica27
    01. Listopad 2019. 13:50

Eto laknulo mi je,nisam skrenula (jos)! 🤣 Petra imam ja jednu poznanicu čiji muž je malom jednom od rodjenja promjenio plelenu i nikad više jer se njemu "povracalo od smrada kakice". Uf mi uživamo u smradu kakice, nekad mi dodje da ga razmazem po licu🙄 
    Samonezelje skroz sam smetnula tvoj pregled... Kak sad muško???😱😱
    Cima legni na bok i popij magnezij. Ako nakon pola sata sat je jaka bol onda odi na hitnu, u suprotnom nemoj. Sve je to normalno, samo mi zaboravimo da smo trudne pa sve po starom radimo.
    Btw jutros od 9 je bila na Choconillas webu rasprodaja, iskreno, tolko najavljivano a neki bzv popusti...

samonezelje
    01. Listopad 2019. 14:22

Lavice eto vidis.. gin je prvi put reko da kisli da je decko, da je vidio "nesto" al se beba onda pomakla pa vise nije mogao vidjet nis. Onda mi je na anomalyu dokica rekla da on nije migao vidjet nista jer je ona imala dobar pogled i pokazala bedrene kosti i prazno izmedju, al kao da ne moze tvrdit za sigurno jer da uvijek postoji sansa da je decko a da mu se nije aparatura spustila jos..
    A danas oitam ja gina jel moze pogledat jel se vidi sad spol, i rekk je da se ne vidi dobro, al da je po njemu to i dalje musko. Al mi nije imo nis konkretno za pokazat. Sad, na temelju cega je on tak zakljucio ne znam, al mi se ne ceka opet mjesec dana do uzv, nego mislim da cu za 2 tj privatno da mi drugi gin jos pogleda. Sad bih vec rado znala jel da kupujem premedenu jaknicu tu u jednom ducanu.. al bas je za cure pa nisam htjela prerano. Al misa mu ljubim 27 tt bi vec bio red da znamo..  a i roze bodije sam u lidlu uzela.. hahaha! Nosit ce mali roze bodice ispod Boba graditelja sve mi se cini. Sreca da je sve ostalo sivo, bijelo i na zvjezdice! 

samojed
    01. Listopad 2019. 14:33

Logično je da poslovi trebaju bit zajednički ali imam primjer moje rodice imaju malog sina muž joj ne radi ona radi bebu donosi kod njene mame da je čuva a njen dragi gospon muž hoda ne može da čuva bebu ne zna msm wtf
    A moj je reko da hoće da ide samnom na porod al ja nisam sigurna jer je on toliko strašljiv da je to ne moguće ja kad sam se onesvijestila urlice pomaže pogubi se a kamoli sta drugo pa ću još razmislite da ne bude da moram o njemu da misliš a što se tiče presvlačenja to ćemo vidjet haha nez nekako mislim da mu ne bih nikad ni dala da on presvuče kako će on to fino oprat namazat hehe
    Samonezelje ja da sam na tvom mjestu ne bih imala strpljenja odmah bi se naručila na privatni uzv možeš na 4D ali ne bi mogla biti u neizvjesnosti

01. Listopad 2019. 14:37

Ja sam kupila par roza hlacica iako znam da je decko 😂😂 pa i moj brat nosi roza majice a i muz ima jednu ljubicasto-rozu i nisu zbog toga manje muski 😊 ja nikad ne nosim rozo 😂😂 Meni glupo pazit na te musko zenske boje. 
    A ovo sta se musko-zenskih posliva tice uopce nema rasprave... pa ne zivimo u srednjem vijeku. Ako oboje radimo i poslove dijelimo i nemsm potrebe radi toga hvalit muza. Kod mojih staraca moja mama radi sve kucsnske poslove i ide na posao, a tata samo ide na posao 🤔 Vjerojatno mi je to oduvijek smetalo pa sam znala da takvog muza necu.

Lavica27
    01. Listopad 2019. 14:45

LoSa moja mama je ista priča i najjače mi je šta sad nakon 35 godina svako malo popi*di jer on nešto ne spremi za sobom...kako si ga naučila sama tako će se ponašati. Samojed Joj pa ne Mozes tako razmisljati🤣🤣 Vrlo je vjerojatno da ako sebi zna guzu obrisati da će znat i djetetu. 😂😂

Lavica27
    01. Listopad 2019. 14:47

P.s. samonezelje meni kad su u prvoj T u 13.tjednu rekli da je curica rekli su da se to vidi po nekom obliku zrna kave u medjunozju🤔 Ako nisi dosad bila na 4D još bolje... otidji vidi.

DeeDee
    01. Listopad 2019. 14:47

LoSa i opet se slažemo😄,  ja sve što gledam za bebu je plavo ili sivo, žuto...ovo sto sam dobila je vecinom rozo i to mi je već too much roze 😅
    Meni pak tata oduvijek radi podjednako kao i mama, tj imao je prije takav posao da ga nije bilo po par mjeseci i u periodu kad je doma se oduvijek podrazumijevalo da on skuha i pocisti po kući dok ona dođe s posla..mislim, oduvijek sve dijele i meni je to normalno, u drugačije ne dolazi u obzir. Onaj tko taj dan ima manje posla/vise vremena riješava i to je to

[/url

Omerta
    01. Listopad 2019. 14:49

MaRe

mrgud

Romantika i ja smo totalno dva pojma i što je još gore ja sam onaj tip koji ne može izgovoriti volim te…bez problema to napišem ili kažem na nekom stranom jeziku al kad trebam to izgovoriti kao da mi je kamen u grlu xD Nedavno sam čitala da postoje takvi ljudi i da onda samo zamijenimo tu riječ za neku gestu i sad mi lakše :) A on se jadan naviknuo na to već i kad to uspijem iskotrljati preko usta zna da je posebna prilika haha

Evo jos jedne koja ima taj "problem". Od malena sam bila pomalo tvrd orah i kak bi rekli ko drvo, nema sanse prva rec oprosti, volim te, zagrlit itd. No kad se zaljubim onda druga stvar iako i dalje znam imat te neke hladne faze. Ajd dragi je stranac pa mi je uvijek nekako bilo lakse na engleski izrazit osjecaje, ne znam zasto. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.