ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    01. Listopad 2019. 12:05

Lavice super mi je ovo za tvoje za procitat, bas utjesno 🤗. Tocno je takav nas odnos, i zato se nekak i nadam da ce nam te neke stvari ipak doc prirodno kad upoznamo bebu 😁 tako da vjerujem i u mm 🙈

Damnarexx 🌺
    01. Listopad 2019. 12:12

Cure, pitanje...sad sam digla doznake i prazan je papir..to tako mora biti ili?
    U gornjem lijevom kutu pisu moji podaci, naravno (i datum) ..al ostatak nista 😅 pa sad ne znam jel to tako treba biti
    I da, da li isti dan moramo nosit na HZZO ili mogu i sutra? 🙂 (Do 5.u mj)

01. Listopad 2019. 12:18

Slazem se Lavice. Ja svog muza znam i svijesna sam da ga ne mogu promjeniti ,kao i on uostalom mene. Ogromna mi je podrska u zivotu no u mnogim stvarima je mozda malo drugaciji,uostalom ko i ja. Ni ja nisam tipicna i savrsena zena 
    Mislim da je problem kad je jedna polovica (svejedno muz ili zena) doma, a drugi radi. Kad si doma bude ti malo dosadno pa jedva cekas vikend da nekud odes. Kad radis, cekas vikend da odmoris te onda tu nekad nastane razilazenje. Moj je muz bio par tjedana doma jer je slomio ruku pa nije mogao ni vozit. Taj period je meni bio bas tezak jer bi svaki put poslije posla ga trebalo nekud vozit, a vikendima je htio nekud ici jer je bio krot tjedan doma, a ja sam jedva cekala odmor. Pa je ispadalo da sam ja nezainteresirsna, a da on gunđa. Kad budem ja na porodiljnom bit ce obrnuto, sigurna sam u to 😂

DeeDee
    01. Listopad 2019. 12:32

aaaaaa sad vidim da mi nije prihvatilo komentar a brate mili, esej sam napisala 😅

Ugl. bila sam ena napisala da mislim da svi mi imamo faze i da je to normalno, ja svog jedno dva tjedna nisam mogla vidjet, nazivcirala bi se momentalno. I samo je prošlo.. Neki dan sam sanjala da smo prekinuli i da me udario i da je dosla hitna po mene znog bolova u trbuhu, mislim wtf, koja razina hormona je to?!! Ugl. plakala sam u snu i on me jadan budi i grli i smiruje a ja sikćem na njega da me ne dira 😅
    Mi smo pretežno zaboravili što je to sex ali imam osjećaj da smo se još više povezali, stalno se grlimo, držimo za ruke, mazimo kad smo sami..kao neki ljigavi tinejdžeri, inače nismo taj tip 😂😂
    I puno, ali baš puno pričamo o nama, planovima, strahovima..mislim da je to najbitnije
    A lavice s tobom se slažem u potpunosti i po pitanju kucnih poslova i po pitanju poroda

[/url

Angelly
    01. Listopad 2019. 12:36

Ja sutra idem po Mclaren daytripper xD al mislim da cu prava iskaustva imat tek kad ih krenem koristit. Mi smo uzeli onu kosaru mekanu koja je dio tih osnovnih kolica a imas jos opciju uzet i tvrdu kosaru koja kosta cca 700kn al smo zato uzelu jos onu neku memorijsku spuzvu da bebolinu bude ugodnije + zimsku vrecu.

MaRe
    01. Listopad 2019. 12:41

damnarexx na doznaci ti u lijevom uglu pišu tvoji podatci, u desnom podatci ordinacije i dolje ti stoji od kojeg si datuma na bolovanju i za koji mjesec tj. od kojeg do kojeg datuma  vrijedi doznaka...i ispod toga još potpis i pečat dr..možeš do 5-og odnijeti. 
    Netko je pitao za bebu i tuš..evo moj ne reagira na tuširanje al dok uđem u kuhinju podivlja, sad čekam da mi se kvasac digne idem peći kiflice i kak sam ušla u kuhinju se aktivirao..tak mi i dok kuhat krenem  Il je gladan il mu se sviđa..ne bih znala haha

Damnarexx 🌺
    01. Listopad 2019. 12:43

Mare hvala ti

Grizli
    01. Listopad 2019. 12:44

Simbalija

Hej ljudići :) vidim da ste stavili Maclaren Daytripper, zanima me ima li tko ta kolica? Jesu zbilja pogodna za novorođenče? Što ste uz njih kupili za autosjedalicu? Vidim na Rodama da nikako ne preporučuju autosjedalice od 0+ već samo košare pa nikako da dokučim sama sa sobom želim li 3u1 kolica ili 2u1. :D

Mi smo odabrali ta definitivno. Vidila sam ih u Magic babay uzivo i dobrih 45 min razdemoliravala i preslagivala. Kosara nije ona teska kompaktna vec tanka i bebu ne mozes nositi u njoj, al polozaj je namjenjen novorođenčetu. Odnosno ako ju i nosis kad spustis kosaru bocne stranice se spuste, a i nema rucke za nositi nego ju onda moras bocno uhvatiti. Medjutim meni nosenje kosare ni ne pada napamet na 2 kat. Tako da nas plan je zato uzet jastuk za nošenje novorođenčeta pa bebu u pocetku s time staviti u kolica i nositi onda samo bebu u jastuku u stan. Dobi se ona navlaka gore za zimu, a uz dekicu i taj jastuk mislim da joj ne moze biti hladno ili neudobno. Kolica su stvarno meni barem super lagana naspram svih ostalih koje sam isprobala. AS jaja idu gore od maxi cosi i cybexa uz adapter koji imaju isti. Mi planiramo zato uzet cybex aton m jer to koliko sam vidila je prilicno dobro ocjenjena na adac testu i moze u njoj beba do 87 cm odnosno najvise koliko sam proucavala od scih drugih jaja. Nije pozeljno da je beba dugo u jajaetu duze od 2h kazu, tako da ja jaje ne mislim zapravo stavljat na kolica osim ako bas ne budem morala, tako da adaptere cu kupiti, al pokusat cemo bebi da ni ne pokazemo da jaje moze na kolica nego nek se nvaikne da ju se vadi iz AS kad negdje dodjemo. Shopping kosara je jako velika i sama manipulacija s kolicima jednostavna i laka. Tako da mene su kupili sa svime sto nude. I jos imaju dozivotnu garanciju. Nismo ih jos kupili al ja sam ih bas detaljno proucila i odluka je donesena da su to ta nasa kolica. 

• Sarita15
    01. Listopad 2019. 12:57

Lavice tocno to rastopljen je da. Onda mu ni ne mozes zamjeriti sto ne gleda robicu i razne druge stvari koje mi gledamo za bebu sa istom njeznoscu. 
    Vazno mi je da je priseban kad ja panicarim i da mi je oslonac za ono dobro i ono lose sto u zivotu bude i biti ce. Vazno mi je i da smo sto se odgoja i vrijednosti na istoj valnoj duljini a ne sa se u roditeljstvu igramo dobrog ili loseg policajca i natjecemo tko je u pravu. Posveceni smo malom ali i jedno drugom i tu stalno nastojimo odrzati zdrav balans. A razilazenja u misljenjima krivih tumacenja nekih razmirica toga uvijek bude u braku/vezi.
    Sta se poroda tice moj bi umro od straha tamo on nit moze vidit krv a jos krv na meni svi bi se tamo njime bavili 🙈 iako bi ja najradije da me grli cijelo vrijeme znam da to jednostavno nije moguce nikako pa ni pravno jer rijecko rodiliste jos uvijek ne dozvoljava prisutnost na cr. 
    Jos sam htjela rec da velicanje muskarca jer "cuva mi dijete" "pomaze mi po kuci" "ide mi u trgovinu,kuha mi..." je sranje (pardon) sevit su znali i napravili smo bebu a onda sta i kuca i beba to je zenino. Ma da. Ne cuva nego je tata i ne radi meni nego nama (ukljucujuci i sebe) . Ode mi sad jos misao joooj ...
    Nisam ni upamtila kako su pregledi prosli moje iskrene isprike upamtila sam samo da je otkriven jos jedan decko i nova mama (?) stigla u grupu. Cestitam i dobrodosli 

skoljka
    01. Listopad 2019. 13:06

Grizli

Simbalija

Hej ljudići :) vidim da ste stavili Maclaren Daytripper, zanima me ima li tko ta kolica? Jesu zbilja pogodna za novorođenče? Što ste uz njih kupili za autosjedalicu? Vidim na Rodama da nikako ne preporučuju autosjedalice od 0+ već samo košare pa nikako da dokučim sama sa sobom želim li 3u1 kolica ili 2u1. :D

Mi smo odabrali ta definitivno. Vidila sam ih u Magic babay uzivo i dobrih 45 min razdemoliravala i preslagivala. Kosara nije ona teska kompaktna vec tanka i bebu ne mozes nositi u njoj, al polozaj je namjenjen novorođenčetu. Odnosno ako ju i nosis kad spustis kosaru bocne stranice se spuste, a i nema rucke za nositi nego ju onda moras bocno uhvatiti. Medjutim meni nosenje kosare ni ne pada napamet na 2 kat. Tako da nas plan je zato uzet jastuk za nošenje novorođenčeta pa bebu u pocetku s time staviti u kolica i nositi onda samo bebu u jastuku u stan. Dobi se ona navlaka gore za zimu, a uz dekicu i taj jastuk mislim da joj ne moze biti hladno ili neudobno. Kolica su stvarno meni barem super lagana naspram svih ostalih koje sam isprobala. AS jaja idu gore od maxi cosi i cybexa uz adapter koji imaju isti. Mi planiramo zato uzet cybex aton m jer to koliko sam vidila je prilicno dobro ocjenjena na adac testu i moze u njoj beba do 87 cm odnosno najvise koliko sam proucavala od scih drugih jaja. Nije pozeljno da je beba dugo u jajaetu duze od 2h kazu, tako da ja jaje ne mislim zapravo stavljat na kolica osim ako bas ne budem morala, tako da adaptere cu kupiti, al pokusat cemo bebi da ni ne pokazemo da jaje moze na kolica nego nek se nvaikne da ju se vadi iz AS kad negdje dodjemo. Shopping kosara je jako velika i sama manipulacija s kolicima jednostavna i laka. Tako da mene su kupili sa svime sto nude. I jos imaju dozivotnu garanciju. Nismo ih jos kupili al ja sam ih bas detaljno proucila i odluka je donesena da su to ta nasa kolica.

Oprosti sto upadam, jel pricas o ovim kolicima, i ja sam ih gledala al mi nije jasna ova sjedalica, jel se ona moze iskoristiti i za novorodjence ili se dokupi druga kosara jer sam i to vidjela
    https://www.magicbaby.hr/maclaren-kolica-daytripper-black-herringbone.html

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.