Petra B čestitke na curama!!
Reserved ajme 5 tjedana...pa to je iza ugla... 😱😱
Iva bolovi u preponama nisu od nevinih udaraca nego od širenja maternice /ligamenti/ta neka priča... E sad netko te jake bolove zna imat dugo a netko pod kraj. Od kamilice nece proci sigurno... A ako imaš opet menstrualne grceve ja bi na tvom mjestu otišla u petrovu.

Grizli što se tiče žute srijede u city east i magic baby i baby centar imaju 15%. Do sada su Magic baby imali super opciju pa si prije naručiš i rezerviraš a samo tu sri dođeš pokupit al sad nedavno su im zabranili (mi smo valjda taman u zadnjoj turi uspjeli si kolica rezevrirat).

Reserved kako god treba, samo da sve prođe u najboljem redu! 🤗💞
Iva samnom? HELOUUUU! Pa mi smo samo dan razlike!
🤗
Petra čestitke na curama! Prekrasno 🤩🙈🎀

Pa da ocito se radi u pocetku trudnoce u 1.tromjesecju, tj.kako kaze do 12.tjedna, a kako ja nisam tad jos bila u Hr moguce da je gin to smetnula s uma.. Inace radila sam KKS, urin, briseve… a sad sljedece sto me poslala je u Petrovu za KG, Rh, WAR, HBsAG (Rh- sam). Znaci mogla me i ne poslat uopce radit taj TSH, da me nije slala moja dr.opce prakse, nebi niti saznala da mi je povisen. Ne znam sto bi onda bilo…
Dobro što si pocela s th.i bit ce sve ok. Nije to tako velika vrijednost da moze sad nesto uzrokovat, ali ju opet treba spustit i drzat pod kontrolom.
Petra B popravljas nam statistiku!! Cestitke na curkama i urednom pregledu!
Reserved…za 5 tjedana…veeeeć...pa to je tu, necemo se ni okrenut a ti ces vec drzat bebitu u naručuju 🥰🥰❤❤

Reserved ajme! Za 5 tjedana imas bebu! Nekako si mislim da i mene ceka taj scenarij. Da ude u termin i eto ga.
Petra ceatitam na curamaaaaa
Ok Reserved ,neka bude sve samo u redu ❤ zaista jos 5 tjedana 😍 zvuci bas uzbudjujuce. ☺
Petra cestitke na curicama i na pregledu,neka samo napreduju lijepo!
Stvarnooo dojam imam da smo se sve nekako primakle. To ce mi biti najdraze nesto,iscekivanje a bome nas i ima lijep broj!! 😁
Floweeer pisi pisi mi sto si zapamtila u vezi disanja pri porodu. 🙈 to me oduvijek samo zanima.
Evo ja prijavljujem da mi je sve što i vama, valjda da se ne osjećam zapostavljeno 😅
Noćas sam guglala bh kontrakcije i i dalje nisam sigurna da li ih imam ali od jučer ujutro imam čudanosjecaj u pubicnoj kosti, kao da sam se udarila (a nisam) i na dodir me boli kao masnica. Zatezanja po trbuhu su mi sad opet kao sto su bila tamo oko 18tt i osjecam se napuhano, moram se fuuul polako dizat iz sjedećeg položaja jer ako normalno ustanem me presječe ona menstrualna bol tako da zvjezdice vidim. I najnovije od danas, počeo mi curit nos i glava me rastura.. Razmisljam da sam se možda preforsirala u subotu s hodanjem, a i nosila sam necakinju od nekih 7kg.. Nekako su mi tako počela ta zatezanja.. Jedva čekam četvrtak da mi kaže da je sve ok

[/url
Evo ja prijavljujem da mi je sve što i vama, valjda da se ne osjećam zapostavljeno 😅
Noćas sam guglala bh kontrakcije i i dalje nisam sigurna da li ih imam ali od jučer ujutro imam čudanosjecaj u pubicnoj kosti, kao da sam se udarila (a nisam) i na dodir me boli kao masnica. Zatezanja po trbuhu su mi sad opet kao sto su bila tamo oko 18tt i osjecam se napuhano, moram se fuuul polako dizat iz sjedećeg položaja jer ako normalno ustanem me presječe ona menstrualna bol tako da zvjezdice vidim. I najnovije od danas, počeo mi curit nos i glava me rastura.. Razmisljam da sam se možda preforsirala u subotu s hodanjem, a i nosila sam necakinju od nekih 7kg.. Nekako su mi tako počela ta zatezanja.. Jedva čekam četvrtak da mi kaže da je sve ok
Ja imam tu i tamo zatezanja, mislim da je sve to do sirenja ligamenata.
Rekla mi je gin za tvrd trbuh, da je sve uredu dok nije tvrd ko letva
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji