Evo ja prijavljujem da mi je sve što i vama, valjda da se ne osjećam zapostavljeno 😅
Noćas sam guglala bh kontrakcije i i dalje nisam sigurna da li ih imam ali od jučer ujutro imam čudanosjecaj u pubicnoj kosti, kao da sam se udarila (a nisam) i na dodir me boli kao masnica. Zatezanja po trbuhu su mi sad opet kao sto su bila tamo oko 18tt i osjecam se napuhano, moram se fuuul polako dizat iz sjedećeg položaja jer ako normalno ustanem me presječe ona menstrualna bol tako da zvjezdice vidim. I najnovije od danas, počeo mi curit nos i glava me rastura.. Razmisljam da sam se možda preforsirala u subotu s hodanjem, a i nosila sam necakinju od nekih 7kg.. Nekako su mi tako počela ta zatezanja.. Jedva čekam četvrtak da mi kaže da je sve ok
[/url
Evo ja prijavljujem da mi je sve što i vama, valjda da se ne osjećam zapostavljeno 😅
Noćas sam guglala bh kontrakcije i i dalje nisam sigurna da li ih imam ali od jučer ujutro imam čudanosjecaj u pubicnoj kosti, kao da sam se udarila (a nisam) i na dodir me boli kao masnica. Zatezanja po trbuhu su mi sad opet kao sto su bila tamo oko 18tt i osjecam se napuhano, moram se fuuul polako dizat iz sjedećeg položaja jer ako normalno ustanem me presječe ona menstrualna bol tako da zvjezdice vidim. I najnovije od danas, počeo mi curit nos i glava me rastura.. Razmisljam da sam se možda preforsirala u subotu s hodanjem, a i nosila sam necakinju od nekih 7kg.. Nekako su mi tako počela ta zatezanja.. Jedva čekam četvrtak da mi kaže da je sve ok
Ja imam tu i tamo zatezanja, mislim da je sve to do sirenja ligamenata.
Rekla mi je gin za tvrd trbuh, da je sve uredu dok nije tvrd ko letva
Ena kako si ti danas?
Piba ti si sutra na kontroli ak se dobro sjecam?
DeeDee ja imam sve iste simptome
Omerta prema nekim istrazivanjima TSH iznad 2.5-5 u prvom tromjesjecju moze uzrokovati pobacaj te se zbog toga sve trudnice salju odmah na pocetku na kontrolu. Ja sam ga vadila prije trudnoce (bio 1.9), u 8 tjednu je bio 2.5 i odmah su me poslali endokrinologu. No ona je samo rekla da ponovim za dva mjeseca i u 18. tjednu mi je bio 2.18 pa nemam terapiju. Ako ti sad imas terapiju bit ce ti ok. Meni su sad u trudnoci svi nalazi KKS malo off (ili malo visi ili nizi od referentnih) no doktor mi je rekao da je to sve normalno, da sam u drugom stanju 😂
Thinkpink Pa mogu reći da se i dalje nije smirilo... sutra idem ponovo na pregled, ako se nastavi, ostaviti će me ležati U Petrovoj dan-dva, pet dok ne bude skroz super.
To je bol, jbg, još kad krenu te 'kontrakcije' želim iskočiti iz kože.
Sjedim danas sa mamom kod doktora i kaže točno ti se primjeti kad krene 'napad', i boju i izraz lica promjenim..
Nadam se da će se ipak to smiriti.. idem na wc svakih 10 minuta, pa valjda sam nešto uspjela ispišati iz sebe...
Sjetila sam se sad da sam.negdje pročitala da se Goga javila.
Goga želim ti da sve prođe super, da što dulje izdržite! Puno zagrljaja šaljem! 🙈🤗💞
Losa super smo si 😂😂
Damnarex mislim da nije kao letva 😂😂😂
Petra cestitaaaam ❤❤
[/url
Petra, cestitam na pisuljama!
Reserved, sretno!! Brzo ce to!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ena kako si ti danas?
Piba ti si sutra na kontroli ak se dobro sjecam?
Jesam, sutra sam na kontroli. Sinoc bila na hitnoj. Imam za sutra listu pitanja za doktora.
Danas nosila urin, nije mi bas dobar nalaz, dosta bakterija, plocasti epiteli i soli. Cekam sad jos urinokulturu.
Dosta sam uzrujana zbog svega - zbog manjeg trbuscica bebe, zbog sad ovog nalaza, zbog gest. dijabetesa.. danas sam skoro cijeli dan plakala, znam da time stetim sebi i bebi, ali ne mogu si pomoci. Jako se brinem i bojim i ne razumijem sto krivo radim :(
Lorija evo ovo smo dobili u vezi disanja, a tamo nam je to demonstrirala 🙂
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Sortiraj odgovore
Najstariji