Pozdrav cure!!!
Eto nas sa uzv-a... Sve je super, i dalje se jednako razvijaju u skladu s tjednima. I da prijavimo da stizu CURKEEEE!!!
Jedva cekam da kcer dodje iz skole da joj kazem 😊.
Sljedci pregled nam je 25.10. a uzv 10.10.
Sve mi je pokazivala, lijepo objasnila sve komplikacije koje su moguce, rekla sam joj da sam po struci veterinar i da slobodno moze biti direktna sa mnom. U svakom slucaju zbog zajednicke posteljice, svakako do 37. tjedna moraju van. Tako da ce ipak termin biti u drugom mjesecu.
I slikicu je uspjela ulovit kako mi jedna "daje 5"...eto,idem vas sad citati i nadam se da ste sve dobro 😘😘😘
url=https://lilypie.com][/url
Lorija, Iva zbog epilepsije. Da nebi slucajno dobila napad tijekom poroda
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Petra B cestitam na curama ♥️♥️
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Petra B čestitke na curama!!
Reserved ajme 5 tjedana...pa to je iza ugla... 😱😱
Iva bolovi u preponama nisu od nevinih udaraca nego od širenja maternice /ligamenti/ta neka priča... E sad netko te jake bolove zna imat dugo a netko pod kraj. Od kamilice nece proci sigurno... A ako imaš opet menstrualne grceve ja bi na tvom mjestu otišla u petrovu.
Grizli što se tiče žute srijede u city east i magic baby i baby centar imaju 15%. Do sada su Magic baby imali super opciju pa si prije naručiš i rezerviraš a samo tu sri dođeš pokupit al sad nedavno su im zabranili (mi smo valjda taman u zadnjoj turi uspjeli si kolica rezevrirat).
Reserved kako god treba, samo da sve prođe u najboljem redu! 🤗💞
Iva samnom? HELOUUUU! Pa mi smo samo dan razlike!
🤗
Petra čestitke na curama! Prekrasno 🤩🙈🎀
Pa da ocito se radi u pocetku trudnoce u 1.tromjesecju, tj.kako kaze do 12.tjedna, a kako ja nisam tad jos bila u Hr moguce da je gin to smetnula s uma.. Inace radila sam KKS, urin, briseve… a sad sljedece sto me poslala je u Petrovu za KG, Rh, WAR, HBsAG (Rh- sam). Znaci mogla me i ne poslat uopce radit taj TSH, da me nije slala moja dr.opce prakse, nebi niti saznala da mi je povisen. Ne znam sto bi onda bilo…
Dobro što si pocela s th.i bit ce sve ok. Nije to tako velika vrijednost da moze sad nesto uzrokovat, ali ju opet treba spustit i drzat pod kontrolom.
Petra B popravljas nam statistiku!! Cestitke na curkama i urednom pregledu!
Reserved…za 5 tjedana…veeeeć...pa to je tu, necemo se ni okrenut a ti ces vec drzat bebitu u naručuju 🥰🥰❤❤
Reserved ajme! Za 5 tjedana imas bebu! Nekako si mislim da i mene ceka taj scenarij. Da ude u termin i eto ga.
Petra ceatitam na curamaaaaa
Ok Reserved ,neka bude sve samo u redu ❤ zaista jos 5 tjedana 😍 zvuci bas uzbudjujuce. ☺
Petra cestitke na curicama i na pregledu,neka samo napreduju lijepo!
Stvarnooo dojam imam da smo se sve nekako primakle. To ce mi biti najdraze nesto,iscekivanje a bome nas i ima lijep broj!! 😁
Floweeer pisi pisi mi sto si zapamtila u vezi disanja pri porodu. 🙈 to me oduvijek samo zanima.
Sortiraj odgovore
Najstariji