ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena10
    30. Rujan 2019. 09:10

Dalindas

Jutro cure
    Ena i Iva ,nadam se da se bolje
    Ostalim curama sretno danas :)

Pa jučer je ok bilo, do navečer.. onda je krenulo opet..😑
    Sad idem na kontrolu pa se javimooo!!!

Hvala što brineš! 💞

Angie1205
    30. Rujan 2019. 09:24

Sretno svima na pregledima danas! 
    Iva nam se ne javlja, nadam se da je razlog normic i njegovo djelovanje, ne nesto gore 🤞
    Ja obavila sve jutarnje obveze...mala u skolu, shopping, hzzo, ljekarna i sad sam mirna cak do pola 12 😂
    Doruckovala sam setajuci i vozeci se po Gorici...sad si skuhala jos jedan cappuccino i upijam sunce na terasi 🌞
    Mislila sam jos da cu skocit na “frizuru” al mi se nije dalo cekat jer ih je vec bilo dosta na cekanju. Odem frizerki da mi splete pletenicu prek cijele glave i onda sam mirna tj dana sa cesljanjem 😂😂
    Kosa mi je uzasna u zadnja 2-3mj, nit je rascesljat nit na nesto lici a zao mi sisat se bas ono ekstra puno.

Angelly
    30. Rujan 2019. 09:41

Sretno svim curama na pregledima . Ja se vec sad veselim sri jer na zutu sri idemo napokon preuzet kolica, ne mogu docekat.

mala.le.90.
    30. Rujan 2019. 09:50

Evo ja sam se olaksala sa stolicom konacno, sinoc sam popila kamilicu a jutros cokolino s vrucim mlijekom i izgleda da je to bila dobitna kombinacija..
    Sretno onima na pregledima🤗

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

MaRe
    30. Rujan 2019. 09:50

Dobro jutro i sretno šestorki danas :)
    Nema nam Ive još,nadam se da spava duže. Ja sam se baš naspavala i uopće mi se ne diže iz kreveta. Joj jučer ste spominjale hemiće i ja si pomislim bas super mene sad već dva mjeseca ne muče i jel mi nije sinoć iskočio 😒😂Odsad bolje da šutim 😁
    Angie ja se nekad ni ne cesljam sam je sfrčem u punđu..mene više muči što se brzo masti 😒

• Sarita15
    30. Rujan 2019. 10:10

Cure dobro jutro/ranoraniocima dobar dan vec. 
    Iskreno se nadam da su svima sve tegobe prosle i da ce tjedan pocet lijepo! 
    Mali u vrticu,bez suza, sredila sta imam i sad kauc i hibernacija.
    Jucer setali sve me zatezalo na kraju sam si obgrlila trbuh i tako ga "nosila" sve si mislim sto ce bit do kraja 
    A na ta zatezanja sam vec toliko navikla da kad sam ujutro ustala na wc i kad me bas ali bas nis nije bolilo ni zatezalo ni nis mi bilo toliko cudno da prvo nisam znala sta sa sobom. Netko je napisao da ima osjecaj da mu je koza premala za trbuh i ja se tako stalno osjecam. 
    Bebac lupa po mjehuru koda jastuke otresa unutra bas je akcija ali bez pravila svaki dan u drugo vrijeme.
    Svima zelin uredne preglede i da se sretne vratite sa dobrim vjestima. Mi smo u cetvrtak na redu kod moje gin jedva cekam iako sam bila na anomaly prosli tjedan njoj vise vjerujem pa jedva cekam

• Zoe27
    30. Rujan 2019. 10:19

Jutro cure i sretno svima danas 😘

Lavica27
    30. Rujan 2019. 10:23

Jutro cure... Lorija,I ja sam si razmišljala gdje je nestala Jaivanpa?
    Ena žao mi je što te tolko to muči :((
    Meni prestala zatezanja srećom... Omerta kolko vidim blago su ti snižene vrijednosti,e sad ne znam koliko trebaju biti snižene da bude anemija...

mala.le.90.
    30. Rujan 2019. 10:30

Omerta, meni ti je hemoglobin sad na 105...doktorica mi kaze da se to smatra anemijom, krvi ima kao dovoljno ali je rijetka...to je i ucestalo u trudnoci, meni je beba bas posisala zeljezo, a borim se s anemijom citav zivot.
    Sad je bitno da dignem hemoglobin, dobila sam neki sirup pa cemo vidjeti...
    Ako ti bude opadao i dalje, gledat ce se zalihe tih krvnih vrijednosti, feritin...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

flower
    30. Rujan 2019. 10:35

Sretno svima na pregledima danas 😊
    Mi prošli tjedan obavili trudnicki tečaj i baš je bilo super i poučno, tako da sam se upisala i za tečaj dojenja krajem 10og mj 🙂

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.