Čestitam curke na dobrim pregledima i na curkama koje nam pocinju stizati! 😍
Imam opet pitanje za canesten... Mazala se 3 puta u 2 dana i primjetila da me sad zaprvo najvise svrbi i kao pecka u periodu kad se namazem. Kad pobrisem kremu nista. 🙄 Jel to normalna reakcija na canesten?
Cestitke na curkamaaaa
Evo da i ja napisem izvjestaj, sve je super, srceko, trbuscic, rukice, nogice, prstici, stopala...ma sve. Mahao nam je, lajkao, otvarao usta, pokazao pisu..ma sve je obavio.
Nakon pregleda sam isla raditi, ali mislim da sam barem sat vremena sjedila za stolom s "onom" facom odusevljenja.
...uglavnom, nakon pregleda pitam ja kad se opet vidimo, a ona kaze...ovo je ujedno i zadnji uzv...skoro su mi oci ispale hahah, kako zadnji, ja bila uvjerena da tulum tek krece, da cu ga gledati bar jednom mjesecno. Uglavnom u SE je pravilo ako je sve ok na anomaly scanu u 19/20 tjednu, nema vise uzv do kraja
Kako sam ja sretnaaaa, idem sad gledati slike i video
Ivkii i Petra Cestitke na curicama!
Ena, piba saljemo zagrljaje i pozitivne vibre da se sve skocka brzo!
Iva i DeeDee mene je ta bol u pubicnoj kosti uhvatila oko 23tt i od tad ne prestaje NIKAD. Samo se intenzitet mijenja.. proci ce nakon poroda kazu..
Mene danas ledja bole za popizdit valjda jer sam cijeli dan aktivna. Od jutarnjeg ciscenja do popodnevnog kuhanja.. sretan mi prvi neradni dan..
Al zato se veselim sutrasnjem pregledu i uzv! Jeeeej!
Samonezelje savršeno, to je to što sam htjela čut 😂😂😂
Necu vas lagat.. Al navikne se covjek. Srecom nemam za sad neke druge tegobe pa mi ovo ne pada tak tesko. Teze mi je kad me jedan dan ledja bole ko danas nego sve ove tjedne ta kost, jer u mojem slucaju za ledja nije kriva bebolina.. A bebolini sve oprostim!
A i ja isto ❤
Ali uvijek se isprepadam, samo da on meni kaže da je sve ok i neću se žalit na ništa:)
[/url
Ivkii i PetraCestitke na curicama!Ena, piba saljemo zagrljaje i pozitivne vibre da se sve skocka brzo!
Iva i DeeDee mene je ta bol u pubicnoj kosti uhvatila oko 23tt i od tad ne prestaje NIKAD. Samo se intenzitet mijenja..proci ce nakon poroda kazu..
Mene danas ledja bole za popizdit valjda jer sam cijeli dan aktivna. Od jutarnjeg ciscenja do popodnevnog kuhanja.. sretan mi prvi neradni dan..
Al zato se veselim sutrasnjem pregledu i uzv! Jeeeej!
Joj ta bol u pubicnoj kosti 🙄 Zbog nje se nekad osjecam ko da hodam onako trudnicki 😂 ili me nekad boli kad u noci ustanem. Jos 3 mjeseca znaci 😂
Čestitke svima na dobrim pregledima i na curkama :D Danas smo dobili dobro pojačanje u grupi
Cestitam na curkama! Seni - nema vise uzv-a?bas sam se iznenadila...ja prijavljujem prehladuu..pijem lekadole, bila sam kod svog doktora opce prakse i tocim se cajem! I na bolovanju do cetvrtka..Goga - nekako vjerujem da ce sve biti ok i da cete izdrzati do visih tjedana!
Sortiraj odgovore
Najstariji