Joj, ne znam jel se dobro vidi.. Evo još jednom 😆
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Ena i Piba, drz'te se cure, nadam se da ce se sve sto treba ubrzo ustabiliti. 🤞🤞🤞
Da vas pitam koje ste isle na anomaly na Sv.Duh. Jel se trebamo skidat tamo ili sve gledaju preko trbuha? Mjere li duzinu cerviksa? Da se znam pripremit.
Ps: napokon mi se javili za onaj besplatni uzv u Podobniku! Jedna sam od izabranih i idem u petak sa dragim, taman se vecer prije vraca s puta.
Jedino sto cu sad imati dva uzv-a, dva dana za redom, posto u cetvrtak imam to na Sv.Duhu. A valjda nije problem.. ionako ako je mislio da (mozda) rodim kod njih morali bi kad tad ici i malo se informirati.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Joj, ne znam jel se dobro vidi.. Evo još jednom 😆
Hvalaaa ti 😍😍😍 na ovoj drugoj slici se vidi dobro. Veselim se kao beba zvecki da imam ovu slicicu. ❤ pa kakav god porod bio, valja se spremiti ☺
ThinkpinkPa mogu reći da se i dalje nije smirilo… sutra idem ponovo na pregled, ako se nastavi, ostaviti će me ležati U Petrovoj dan-dva, pet dok ne bude skroz super.
To je bol, jbg, još kad krenu te 'kontrakcije' želim iskočiti iz kože.
Sjedim danas sa mamom kod doktora i kaže točno ti se primjeti kad krene 'napad', i boju i izraz lica promjenim..
Nadam se da će se ipak to smiriti.. idem na wc svakih 10 minuta, pa valjda sam nešto uspjela ispišati iz sebe…
Žao mi je što te još to muči. Ono sto sam ti napisla, ja te ne bi pustila kuci ako si se zalila ginicu u bolnici na jos uvijek prisutne kontrakcije. Ne daj se otperjat, ak nemaju mjesta za ležat, nek ti uvedu intranilu i dolazi im svaki dan na infuzije ako treba, terapije i pretrage koje smatraju da su potrebne, samo nek te vode kod sebe.
Javi se sutra i navijam za najbolji moguci scenarij za tebe i bebitu!🤗🥰❤
Evo i nas sa curoooomm🎉🎉🎉 napokon😂 provjerila je sve zbog onih stezanja i bolova i sve super.zatvorena. samo da svaki dan pijem magnezij. I bebini organi svi uredni. Cak me i za kilazu pohvalila pa se sad idem pocastit nekim finim masnim burgerom😂
Piba drzim fige da sutra sve bude uredno 🤞🤞❤
Ena kako si ti danas?
Piba ti si sutra na kontroli ak se dobro sjecam?
Jesam, sutra sam na kontroli. Sinoc bila na hitnoj. Imam za sutra listu pitanja za doktora.
Danas nosila urin, nije mi bas dobar nalaz, dosta bakterija, plocasti epiteli i soli. Cekam sad jos urinokulturu.
Dosta sam uzrujana zbog svega - zbog manjeg trbuscica bebe, zbog sad ovog nalaza, zbog gest. dijabetesa.. danas sam skoro cijeli dan plakala, znam da time stetim sebi i bebi, ali ne mogu si pomoci. Jako se brinem i bojim i ne razumijem sto krivo radim :(
Žao mi je, al probaj se smiriti jer to sve bebita osjeca, sve te emocije...misli na nesto lijepo, probaj skrenut misli, radi popis za kupnju...bilo šta...😔😔😔
Samo ti lijepo sa tim popisom sutra kod ginica i izresetaj ga po tom popisu... Nadam se da ce netko jos ici s tobom, da ne ides sama... Po ovom što si napisala za urin, mislim da ti ne gine antibiotik...al nek je svo zlo u tome... pij, pij i samo pij! cuvaj se i drzi se! Javi se nakon pregleda. Šaljem hug za smirenje🤗🥰❤
Evo i nas sa curoooomm🎉🎉🎉 napokon😂 provjerila je sve zbog onih stezanja i bolova i sve super.zatvorena. samo da svaki dan pijem magnezij. I bebini organi svi uredni. Cak me i za kilazu pohvalila pa se sad idem pocastit nekim finim masnim burgerom😂
Piba drzim fige da sutra sve bude uredno 🤞🤞❤
Cestitam na urednom pregledu i na pišulji!!!!!🥰🥰🥰
Jeee!!!! Danas je dan curki!!!❤❤❤❤
Piba bas mi zao zbog nalaza ali urin se da srediti a beba .. znas da te mjere nisu 100% precizne i da ovise i o kutu gledanja i kako se oni namjestaju sve se to izbalansira...koliko me pamcenje sluzi nekoliko puta je vec pisalo tu da su trbuscici veci manji i na kraju sve bude ok ..znam da ti je sad kaos u glavi i da treba sve to sebi srediti i sloziti se sam sa sobom. Isplaci sto moras sutra izresetaj doktora i otpusti to onda za radi i bebe i sebe. Saljem vibre da bude sve ok
Meni je urin ovak bio koma a urinokultura uredna. Ne brigaj. Vec sam ti rekla i za trbuscic i sve, tak su i meni nadrobili... ja sam sad eserihiju 10 na 4 rjesila d manozom.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Cestitam na curkamaaa!!! 🎀🎀🎉🎀🎉🎊🎀
Meni danas rekli da sam zatvorena, sve ok, za kontrakcije lazne-magnezij i dalje i rekla je da slobodno pijem lactogyn preventivno jednu dnevno bez obzira sto smo na zadnjim brisevima rijesili ureapl. i sto je urinokultura bila ok, ali ako zelim da nije lose preventivno. U petak uzv. Da i meni se cini da smo sve vec u lijepim tjednima, kako to sve nekako brzo prolazi
Sortiraj odgovore
Najstariji