Cure cestitam na curkama 🎉🎉
Meni danas ludnica na poslu al barem je sve dobro proslo ovo sto sam neko vrijeme pripremala, sto mi je vjerojatno i uzrokovalo prehladu i stres. Al s obzirom kak mi proletio dan moram ponovit pitanje od jutra ne znam dal je netko dao odgovor ili ne 🙈? Za ogtt u petrovoj. Kad se treba doc i gdje tocno?
Mustra šta ti je rekao doktor? Ja ne stignem do svog pa da prepišem haha,.. ja isto lekadol i inhaliram..
[/url
Bok cure, drago mi je da ste sve dobro 😊 cestitam na curama jesu sad cure i decki otprilike izjednaceni ili i dalje debelo vode decki?
Mrgud ja ne znam za petrovu, isla sam u dom zdravlja, al predpostavljam da ides tam u labos di se vadi krv i za kombinirani. Mozda ti se jos netko javi danas za tocnu informaciju.
Joj Goga tebe sam preskocila... nadam se da ne ovo sve bespotrebno🤞🤞🤞
Lorija zapisi mi 11.10.pregled. od danas sam službeno na komplikacijama!
Joj Goga tebe sam preskocila… nadam se da ne ovo sve bespotrebno🤞🤞🤞
Lorija zapisi mi 11.10.pregled. od danas sam službeno na komplikacijama!
Ma tjesim se da je preventiva, ali zvoni mi recenica doktorova od neki dan kao kad prodju ova 2 rizična tjedna, terapija tokolizom, inekcije za bebu da predpostvalja da će tu negdje i porod kroz jos tjedan dva. Od prilike za 4 ukupno. 😳 Mislim se doktore pretpostavka je majka svih zaje*a... ali hajde bolje da preventivno urede sve, a šta bude bit će..
Gogga vidis da oni mogu krivo predvidjeti, kak su Ivi govorili kad je bila u bolnici. Glavno da se poduzmi sve potrebne mjere opreza, a ti miruj i cuvaj curicu 😊
Iva4 bas ko da me netko nalupo dole. onak bas osjetim ko da me boli kost. Citala sam da to dodje svima, samo nekima prije. Vjerujem da obzirom da su mi slabi oduvijek i trbusni i ledjni misici, da je meni vec u 23tt krenulo to, jer nema kaj preuzeti opterecenje na zdjelicu.
Mrgud ogtt radis dolje u podrumu u glavnoj zgradi (gdje je i uzv)... Imas posebni gumbic za uzimanje broja za one za ogtt, rade od 7-9 al nekak ti preporucam da dodjes sto ranije... Zna bit super, bez guzve, al zna bit i kaos, kak potrefis
Gogaa 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼 da ti nama sto duze budes u komadu al neka i oni poduzmu sve za svaki slucaj. Drago mi je da osjecam snagu i pozitivu u tvom "glasu" iako ti zasigurno nije nimalo lako.
Hvala svima na cestitkama...dan za curke je ocito danas 🦄🦄🦄🦄
Svima velike puse, od sutra odmaram sama doma (do povratka iz vrtica i skole jel) , jos ne mogu vjerovat to i mislim da ce mi trebati vrijeme da se naviknem 🙈. Falit ce mi kaos 😅
url=https://lilypie.com][/url
Mustra, da, to je to. Nema vise uzv, osim naravno u slucaju nekih izvanrednih, hitnih situacija.
Kad vas citam sto u hrv sve gledaju, kontroliraju i koliko cesto...a ovdje prakticki doktora ne vidis, samo uzv tehnicara i to 3 puta u cijeloj trudnoci (week 8, 12 i 19), teoriju/plan objasni midwife i to je to.
E sad, sto je bolje ne znam. Statisticka im izgleda super, ali imam osjecaj da bi bila puno mirnija s cescim pregledima.
Čestitam na curama 😍😍😍
Goga ,sretno i samo ostani tako pozitivna :)
Malo se pogubim dok sve pročitam ,uglavnom svima ostalima isto sretno :)
Meni je danas bas neki bzvz dan ,samo bih ležala i cmoljila
Sortiraj odgovore
Najstariji