samojed nije to gripa nego gadna viroza vjerojatno. Grioe jos nema. Meni eto vec 3 tjedna traje, jos uvijek kasljam. Mozes probat ispirat morskom vodom ili fizioloskom... no meni ni jedno nije pomoglo. Kapljice za nos ne smijes no ja ssm par puta nocu ipak kapnula.
Meni se opet vratili hemici i zastoj stolice. Netko je spominjao kamilicu, jel pomaze obicni Francov caj od kamilice ili treba neki iz ljekarne?
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Cure, za hemeroide ja koristim baleinu onu nevenu mast i mrak je! Jucer se mazala par puta i danas se lakse dise. Za zatvor jos uvijek nisam nasla kaj bi pomoglo.. Donat, jogurt i lanene sjemenke, sljive suhe svjeze kakve god, smokve.. Jednostavno ne ide 😕 To mi je trenutno najveca muka
Lijepa nedjelja svima 😊😊
Anci, pijes li magnezij? Ja ga ne smijem piti svaki dan koliko kenjam (oprostite na izrazu)😄😄😄😄
Dok kolegica s jesenskih mora svaki dan bas zbog zatvora
Samojed pa bome..baš su pretjerane cijene u Hr a ista stvar i vjerovatno isti proizvođač...al eto mi imamo lijepi naš porezić koji nas dođe ko svetog Petra kajgana xD
I riješila sam si onu kao "rupu" iznad ladica kad se podnice dignu...moji imali doma bijele podnice od kreveta i samo njih stavila dolje i sad mi sve super...mogu bilo šta stavit u ladice neće se vidjeti :)
Uf ja dns pola dana imala goste...sad se osjećam kao da me vlak pregazio..mogla bi već zaspati.
Petra super što te dns nisu mučile kontrakcije..samo smanji tempo koliko god možeš jer znam kak je teško nama s jednom bebom a kamoli tebi što dvije nosiš.
Za stitnjacu i mene salju na kontrolu svako 4-5 tjedana, a nisam na nikakvoj terapiji, samo je prvi nalaz bio los.
A hemici, pocet cu im imena davat. Lakse je nego ih se stalno rijesavat 😅😂😂
Nego, kakve ste sa setnjama? Mi danas otisli so grada popit kavu, rucat, prosetat. Ali mene cim setam doslovno duze od 5 min uhvati stezat donji dio trbuha i to bas onako fino da sam se jedva do auta dovukla😥 cim sjednem prestane. Al mi se to sad vec dogada i kad malu dignem ili bilo sta malo teze. I sad mi je sve to cudno jer sam cijelu prvu trudnocu mogla svee🙈 al vidit cemo sutra na pregledu, valjda je sve to normalno 😅
Za stitnjacu i mene salju na kontrolu svako 4-5 tjedana, a nisam na nikakvoj terapiji, samo je prvi nalaz bio los.
A hemici, pocet cu im imena davat. Lakse je nego ih se stalno rijesavat 😅😂😂
Nego, kakve ste sa setnjama? Mi danas otisli so grada popit kavu, rucat, prosetat. Ali mene cim setam doslovno duze od 5 min uhvati stezat donji dio trbuha i to bas onako fino da sam se jedva do auta dovukla😥 cim sjednem prestane. Al mi se to sad vec dogada i kad malu dignem ili bilo sta malo teze. I sad mi je sve to cudno jer sam cijelu prvu trudnocu mogla svee🙈 al vidit cemo sutra na pregledu, valjda je sve to normalno 😅
To stezanje su BH kontrakcije. Kad te uhvati, popij casu vode i lezi.
Ja sam danas ipak otisla na hitnu, jer danas nakon 2 dana bolova u leđima i kontrakcija, nisam cijeli dan osjetila bebu. Dosla sam na hitnu, poslali me u radaonu (zbog tjedana trudnoce).. ukratko sve je u redu, srceko kuca i kažu da se beba jako mice, ne znaju kako ju ne osjetim. Okrenula se glavom prema dolje pa mozda zato.. spojili su me i na ctg, sve je ok, nema trudova.
Jedino mi je pregledom utvrđeno da imam neku ranicu ili nesto tako na ušću maternice, ne znam sto to tocno znaci. I beba ima manji trbuscic za 2 tjedna od ostalih mjera.. pa je rekla za 3 tjedna kontrola. Međutim, ionako sam u utorak kod svog doktora pa cu vidjeti.
Piba7 pretpostavljala sam. Bas cu je sutra pitat koliko se to cesto tolerira. Jer me hvata na svaki napor. Ali bebu osjecam jer se bas voli spustit sto nize i skakutat 🙈
Hvala Iva za uloske...ak se sjetis slikni al mislim da cak znam na koje mislis. 😉
Je, usporila sam stvarno danas... Cijeli dan sam u principu u nekom polulezecem polozaju jer ionako nemrem kuhat dok mi majstor plocu ne vrati 🤣 a nisam bila spremna danas do duckasa pa da bude nesto iz pecnice... Tako da su danas bili cevapi 🙈
Jos sam nesto htjela spomenut, podsjetile ste me kad sam vidjela slike krevetica... Ne treba vam jastuk za bebace...bebe spavaju u principu na ravnom, eventualno se podize cijeli madrac (jedna strana) kako bi se izbjeglo eventualno vracanje hrane. Moji oboje su imali refluks tako da je nama to bilo pod obavezno. S kceri smo ispod madraca stavili ha mislim jastuk a malom sam kupila onaj klinasti jastuk i on jos uvijek tak spava zbog apneje (imamo apneja alarm pa mi madrac mora biti na njegivim podlogama na ravnom)... Eto jos jedan savjet 🤗
url=https://lilypie.com][/url
E to me zanimalo za jastuk kod beba, to sam citala da im ne treba u pocetku, mi cemo ga uzeti posto ide u setu zajedno s posteljinom, ali me zanima kada beba treba poceti spavati na jastuku otprilike? Ima li neko vrijeme za to?
Hm... Mala nije sigurno dok ju iz kindaca nismo prebacili u krevet, znaci s neke skoro 3 godine, iako i danas (8god) najcesce se makne tijekom noci s jastuka 🤷♀️
A kazem, malac (2 god) je jos na tom klinastom jadstuku ali zbog ovog kaj sam navela... Jer mi je pred god dana prestao disat u snu i poceo se gusit pa su mu otkrili apneju u spavanju zbog povecane trece mandule... Nadam se da cemo sad to rijesit operacijom
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji