ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    29. Rujan 2019. 21:36

Očito je danas dan za bolove... Ja sam.jučer navečer bila s curama na cugi i u kinu i onda smo danas išli na neki obiteljski ručak i prvo me cijelo vrijeme na ručku nešto dolje probadalo pa kad bi hodala imala sam osjećaj kao da mi je koža prekratka na trbuhu i da se nemogu ispraviti. Mislim da sam pretjerala... Onda sam zalegla par sati i bilo je ok no kad sam prohodala malo i dalje pikanje s desne strane dolje. On se rita kao lud cijeli dan al ovo me baš zabrinjava. Sutra idem po doznake pa pitam gin ako se nastavi. 
    Cima moja je s 2 godine počela na jastuku spavati (a taman smo joj maknuli stranicu kibderbeta da sama izlazi i dok joj nismo jastuk stavili ispadala je iz krevetica, ne kuzim kako 😂)a madrac je bio prvih mj dana podignut zarolanom dekicom koju smo na podnicu stavili.

Angie1205
    29. Rujan 2019. 21:48

Samo se ti skuliraj i krkni jednoga i vidjet ces da do jutra neces znat di si ni kaj te uopce boljelo 😉
    Ja sam nocas osudjena na spavanje na kutnoj 🙄
    Starija je zbrisala uji odmah poslije rucka a mala se uguzila mm-u u krevet, a obzirom kako “mirno” spava, meni je sigurnije ostat u prizemlju 😬
    Tjesim se da mi je barem frizder blize 😂
    Nadam se da cemo svi imat mirnu noc, bez bolova, grceva, komaraca i sl. Laku noc 😘

• Seni1985
    29. Rujan 2019. 21:55

Mala.le, ja pijem najobicniji caj od kamilice iz duckasa. Mislim da je stvar u unosu vise tekucine (tople), nego u vrsti caja...no kako za sada dobro djeluje, ne zelim eksperimentirati :-) 
    Laku i mirnu noc svima.

Grizli
    29. Rujan 2019. 21:55

Da se ne ureknem ja jos uvijek nemam nekih znacajnih problema sa probavom. Uspijevam to komtrolirat sa Mg sumecima svakih par dana. Ako ga pije svaki dan onda dobim proljev. A piti mogu u neogranicenim kolicinama da to vise nije normalno koliko ja mogu popit. A sta je najbolje nije da osjecam žeđ nego jednostavno me trazi da pijem iako sam recimo taman pila, i naravno onda idem 200 puta na wc. Ne znam ni dal je to bas zdravo. 
    Iva nadam se da ce ti normabel pomoci i da neces morat u petrovu. 
    Cure koje su koristile canesten koliko puta na dan ste vi mazale? Ja jednom, a ne znam dal treba vise ili je to dovoljno. 

PetraB
    29. Rujan 2019. 22:05

Iva ma znam da bi trebala odmirovat al kad je ovaj moj i jucer i danas ko za vraga prije mog alarma bio budan 🙄... Danas sam pricekala da sve obavim s njim, napravila si kavu i onda stavila utrice tak da, nisam lezala, al sam sjedila bar sat vremena, muz je ordinirao oko njega i recimo da je malo bolje bilo.
    Normic slobodno...meni sad u petak Radosevicka kad mi je dala utrogestan rekla da mogu i normabel, iako ga ona kao ne voli bas davati, no kada sam rekla da me endokrinologica stavila na normabel od 5 mg ionako, rekla je da ga uzimam...a mislim da sam vec i prije spomenula da je meni i za migrenu terapija bila 1000 mg paracetamola + normabel 2 mg. Ak nis drugo ja bar do 5 spavam bez budjenja... 🤷‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

29. Rujan 2019. 22:11

Grizli ja sam canesten mazala ujutro i navecer no ako se ne varam cak se i 3× moze,pise u uputama a isto su mi u ljekarni rekli.
    Jaisto nemam problema s probavom (za sad 🙄). Danas mi je isto cijeli dan kao neki pritisak dolje i zna mi se maternica stvrdnut. I vec me par tjedana muci bol u pubicnoj kosti kad hodam ili nosim nesto. No maleni je danas ful aktivan 🙃

• valentina
    29. Rujan 2019. 22:24

Anchy_001

Cure, za hemeroide ja koristim baleinu onu nevenu mast i mrak je! Jucer se mazala par puta i danas se lakse dise. Za zatvor jos uvijek nisam nasla kaj bi pomoglo.. Donat, jogurt i lanene sjemenke, sljive suhe svjeze kakve god, smokve.. Jednostavno ne ide 😕 To mi je trenutno najveca muka
    Lijepa nedjelja svima 😊😊

Probaj magnezij ili ako ga vec pijes malo pojacat dozu.. Meni pomogne🙂

Anchy_001
    29. Rujan 2019. 22:35

valentina

Anchy_001

Cure, za hemeroide ja koristim baleinu onu nevenu mast i mrak je! Jucer se mazala par puta i danas se lakse dise. Za zatvor jos uvijek nisam nasla kaj bi pomoglo.. Donat, jogurt i lanene sjemenke, sljive suhe svjeze kakve god, smokve.. Jednostavno ne ide 😕 To mi je trenutno najveca muka
    Lijepa nedjelja svima 😊😊

Probaj magnezij ili ako ga vec pijes malo pojacat dozu.. Meni pomogne🙂

Ne pijem, sutra idem u ljekarnu po njega jer cu poludit vise 😅 hvala 😁
    kaj mi je bolje uzet sumece ili sjecam se da je neko pisao solgar magnezij da pije?

Lunica
    29. Rujan 2019. 22:35

Meni se cini da je moja najveca boljka u ovoj trudnoci manjak kondicije...i bas mi mm govori kako.je krajnje vrijeme za nekakve vjezbe..ima ih dosta na yt pa cu sutra malo proguglati...nemrem s ovakvom kondicijom ici roditi , moram se natjerat da se bar malo razgibam😁😁

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• njurko
    29. Rujan 2019. 23:02

Mene isto zateze, upravo sjedim pokraj kreveta, pijem sumece magnezij i nadam se da ce proc. Inace imam  te bh dugo vec, al danas sam sva neka nikakva, i cini mi se da su mi precesto iako me nista ne boli  i sutra idem ujutro po doznake pa cu zamolit svoju socijalku koja nema uzv da mi bar provjeri jesam li zatvorena. Jer me nije pregledala od 26.08. A na petrovoj mi prije tj dana nisu cerviks pogledali uopce. Iduci uzv u petrovoj mi je 04.10. Idem spavati, danas sam bas neka tuzna, zelim nam od sutra lijep, miran i nasmijan novi tjedan ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI