ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_001
    29. Rujan 2019. 22:35

valentina

Anchy_001

Cure, za hemeroide ja koristim baleinu onu nevenu mast i mrak je! Jucer se mazala par puta i danas se lakse dise. Za zatvor jos uvijek nisam nasla kaj bi pomoglo.. Donat, jogurt i lanene sjemenke, sljive suhe svjeze kakve god, smokve.. Jednostavno ne ide 😕 To mi je trenutno najveca muka
    Lijepa nedjelja svima 😊😊

Probaj magnezij ili ako ga vec pijes malo pojacat dozu.. Meni pomogne🙂

Ne pijem, sutra idem u ljekarnu po njega jer cu poludit vise 😅 hvala 😁
    kaj mi je bolje uzet sumece ili sjecam se da je neko pisao solgar magnezij da pije?

Lunica
    29. Rujan 2019. 22:35

Meni se cini da je moja najveca boljka u ovoj trudnoci manjak kondicije...i bas mi mm govori kako.je krajnje vrijeme za nekakve vjezbe..ima ih dosta na yt pa cu sutra malo proguglati...nemrem s ovakvom kondicijom ici roditi , moram se natjerat da se bar malo razgibam😁😁

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• njurko
    29. Rujan 2019. 23:02

Mene isto zateze, upravo sjedim pokraj kreveta, pijem sumece magnezij i nadam se da ce proc. Inace imam  te bh dugo vec, al danas sam sva neka nikakva, i cini mi se da su mi precesto iako me nista ne boli  i sutra idem ujutro po doznake pa cu zamolit svoju socijalku koja nema uzv da mi bar provjeri jesam li zatvorena. Jer me nije pregledala od 26.08. A na petrovoj mi prije tj dana nisu cerviks pogledali uopce. Iduci uzv u petrovoj mi je 04.10. Idem spavati, danas sam bas neka tuzna, zelim nam od sutra lijep, miran i nasmijan novi tjedan ❤

Omerta
    29. Rujan 2019. 23:03

Lunica, i ja imam osjecaj da sam totalno bez kondicije.. prije prve trudnoce sam vjezbala tibetance, onda sam radila trudnicku yogu.. a sad nista, jos. M

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    29. Rujan 2019. 23:11

Presjece mi se komentar. Reko, moram se prisiliti.. Dvije godine sam cak i teretanu pohodila, ali kratko. Inace sam mrso, pa sam htjela malo poraditi na misicnoj masi odnosno "toniranju". Gin mi je rekla da malo pripazim, valjda misli ne se forsirati, dizati tesko, zbog ta dva spontana od prosle godine... al ono, trudnicka yoga bi valjda trebla biti ok?

Omerta
    29. Rujan 2019. 23:13

O majko mila, opet.. ne dvije godine, nego PRIJE dvije godine.  Blah..

Lunica
    30. Rujan 2019. 00:15

evo jedan koristan clanak iako malo offtopic https://www.trudnoca.hr/trudnoca/porod/prednosti-i-nedostaci-induciranog-poroda/

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• thinkpink1
    30. Rujan 2019. 02:59

Anchy_001

valentina

Anchy_001

Cure, za hemeroide ja koristim baleinu onu nevenu mast i mrak je! Jucer se mazala par puta i danas se lakse dise. Za zatvor jos uvijek nisam nasla kaj bi pomoglo.. Donat, jogurt i lanene sjemenke, sljive suhe svjeze kakve god, smokve.. Jednostavno ne ide 😕 To mi je trenutno najveca muka
    Lijepa nedjelja svima 😊😊

Probaj magnezij ili ako ga vec pijes malo pojacat dozu.. Meni pomogne🙂

Ne pijem, sutra idem u ljekarnu po njega jer cu poludit vise 😅 hvala 😁
    kaj mi je bolje uzet sumece ili sjecam se da je neko pisao solgar magnezij da pije?

Evo jos jedne sovice koja se probudila za wc i ne bi vise zaspala...🤦🏻‍♀️
    Bas sam pitala ginicku sta da uzimam za stolicu jer nisam imala bas problema s tim, a u par navrata mi bilo koma, htjela sam eksplodirat. Solgar magnezij citrat 200mg, a mogu dozirat do max 600mg dnevno. Mogu koristiti i Evaqu cepice kod opstipacije, a kod tezeg slucaja smijem koristiti Laksol, ali samo za silu i ne predugo. Za sad mi se izregulirala stolica. Jos nisam probala Laksol jer nije trebao. Nadam se da ce ti biti efikasno🙃

samojed
    30. Rujan 2019. 03:57

Stvarni je gadna ova viroza 😣 najgore mi je zbog nosa tacno ću da se ugusim hehe
    Moja bebica je baš nekako mirna osjetim je ql je to tako lagano i nježno sad za sad nekad se i prepadam sta se dešava još mi je posteljica straga

Angie1205
    30. Rujan 2019. 05:30

Dobro jutro! Novi tjedan poceo i opet ja ranoranioc 😬
    Ustala prije mm-ovog alarma sva u panici da opet kasni 🙈
    Dobro sam ga scimala kak sam njezno uletila u sobu 😂
    On vec otisao a ja i pasonja kafenisemo...sad dok bi zaspala meni bi zvonio alarm.
    Danas imam odmor makar od kuhanja, pun fridz hrane...imaju na biranje.
    I bas si razmisljam da bi mogla tak tjedan-dva prije termina im nakuhat pa smrznut da imamo kaj jesti bar tj dana poslije...jer mislim da mm nikog nece pustit u kuhinju dok mene nema. Njemu bitno da netko cure pricuva po potrebi 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.