ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    29. Rujan 2019. 21:01

Mikio taman sam te htjela "prozvat" da se dugo ne javljas al sam isla prvo malo unazad procitat da nisam profulala nekaj, jer mozak mi stvarno ne funkcionira 🙈🤣

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    29. Rujan 2019. 21:03

iva4

Perojos nisam doma ali sjetila sam se da mohu i proguglat🤣 eto ja sam se preporodila sa njima jer mi se i iritacija smanjila… jedino sta su po meni malo skuplji 😒

Hvaaalaaaa 🤗😘
    To su ti na koje sam i ja pomislila kad si opisala kutiju. Idem u shoping sutra odmah 😉

Angie1205
    29. Rujan 2019. 21:30

Iva slobodno si popijes normica, meni bude dovoljan i ovaj od 2mg da me umiri. Skoro cijelu prvu trudnocu sam ih pila po preporuci gina jer mi je maternica cijelo vrijeme “radila” kak bi on to bio rekao. 
    Ak ti bolovi ne popuste ni nakon normica, znas kaj ti je za napravit...pici nekam da te pogledaju. 

Lavica27
    29. Rujan 2019. 21:36

Očito je danas dan za bolove... Ja sam.jučer navečer bila s curama na cugi i u kinu i onda smo danas išli na neki obiteljski ručak i prvo me cijelo vrijeme na ručku nešto dolje probadalo pa kad bi hodala imala sam osjećaj kao da mi je koža prekratka na trbuhu i da se nemogu ispraviti. Mislim da sam pretjerala... Onda sam zalegla par sati i bilo je ok no kad sam prohodala malo i dalje pikanje s desne strane dolje. On se rita kao lud cijeli dan al ovo me baš zabrinjava. Sutra idem po doznake pa pitam gin ako se nastavi. 
    Cima moja je s 2 godine počela na jastuku spavati (a taman smo joj maknuli stranicu kibderbeta da sama izlazi i dok joj nismo jastuk stavili ispadala je iz krevetica, ne kuzim kako 😂)a madrac je bio prvih mj dana podignut zarolanom dekicom koju smo na podnicu stavili.

Angie1205
    29. Rujan 2019. 21:48

Samo se ti skuliraj i krkni jednoga i vidjet ces da do jutra neces znat di si ni kaj te uopce boljelo 😉
    Ja sam nocas osudjena na spavanje na kutnoj 🙄
    Starija je zbrisala uji odmah poslije rucka a mala se uguzila mm-u u krevet, a obzirom kako “mirno” spava, meni je sigurnije ostat u prizemlju 😬
    Tjesim se da mi je barem frizder blize 😂
    Nadam se da cemo svi imat mirnu noc, bez bolova, grceva, komaraca i sl. Laku noc 😘

• Seni1985
    29. Rujan 2019. 21:55

Mala.le, ja pijem najobicniji caj od kamilice iz duckasa. Mislim da je stvar u unosu vise tekucine (tople), nego u vrsti caja...no kako za sada dobro djeluje, ne zelim eksperimentirati :-) 
    Laku i mirnu noc svima.

Grizli
    29. Rujan 2019. 21:55

Da se ne ureknem ja jos uvijek nemam nekih znacajnih problema sa probavom. Uspijevam to komtrolirat sa Mg sumecima svakih par dana. Ako ga pije svaki dan onda dobim proljev. A piti mogu u neogranicenim kolicinama da to vise nije normalno koliko ja mogu popit. A sta je najbolje nije da osjecam žeđ nego jednostavno me trazi da pijem iako sam recimo taman pila, i naravno onda idem 200 puta na wc. Ne znam ni dal je to bas zdravo. 
    Iva nadam se da ce ti normabel pomoci i da neces morat u petrovu. 
    Cure koje su koristile canesten koliko puta na dan ste vi mazale? Ja jednom, a ne znam dal treba vise ili je to dovoljno. 

PetraB
    29. Rujan 2019. 22:05

Iva ma znam da bi trebala odmirovat al kad je ovaj moj i jucer i danas ko za vraga prije mog alarma bio budan 🙄... Danas sam pricekala da sve obavim s njim, napravila si kavu i onda stavila utrice tak da, nisam lezala, al sam sjedila bar sat vremena, muz je ordinirao oko njega i recimo da je malo bolje bilo.
    Normic slobodno...meni sad u petak Radosevicka kad mi je dala utrogestan rekla da mogu i normabel, iako ga ona kao ne voli bas davati, no kada sam rekla da me endokrinologica stavila na normabel od 5 mg ionako, rekla je da ga uzimam...a mislim da sam vec i prije spomenula da je meni i za migrenu terapija bila 1000 mg paracetamola + normabel 2 mg. Ak nis drugo ja bar do 5 spavam bez budjenja... 🤷‍♀️

29. Rujan 2019. 22:11

Grizli ja sam canesten mazala ujutro i navecer no ako se ne varam cak se i 3× moze,pise u uputama a isto su mi u ljekarni rekli.
    Jaisto nemam problema s probavom (za sad 🙄). Danas mi je isto cijeli dan kao neki pritisak dolje i zna mi se maternica stvrdnut. I vec me par tjedana muci bol u pubicnoj kosti kad hodam ili nosim nesto. No maleni je danas ful aktivan 🙃

• valentina
    29. Rujan 2019. 22:24

Anchy_001

Cure, za hemeroide ja koristim baleinu onu nevenu mast i mrak je! Jucer se mazala par puta i danas se lakse dise. Za zatvor jos uvijek nisam nasla kaj bi pomoglo.. Donat, jogurt i lanene sjemenke, sljive suhe svjeze kakve god, smokve.. Jednostavno ne ide 😕 To mi je trenutno najveca muka
    Lijepa nedjelja svima 😊😊

Probaj magnezij ili ako ga vec pijes malo pojacat dozu.. Meni pomogne🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.