Nazalost ja nemam dobro iskustvo s Ikea-om i sluzbom za reklamacije. Mi smo tamo uzeli madrac za bracni krevet, ugradbeni ormar i stolice za blagovaonu i platili da nam dostave. Dostavljac se uopce nije javio kad dolazi vec je samo dosao, iskrcao stvari i rekao majstoru koji je postavljao laminat da potpise. Kad smo dosli doma skuzili smo da nema madraca. Zvali smo sluzbu i oni su tvrdili da je madrac dostavljen no da ce se javit kad provjete s dobavljacem. Tako sam ih 7 dana nazivala i samo su mi rekli da imaju 14 dana rok za zalbu. Zbog njih nam je kasnilo useljenje jer nismo imali gdje spavat, stari stan smo odjavili. Na kraju sam ja poludila te sam im zalbu napisala na facebook stranicu. Isti dan su me zvali i rekli da je zabunom madrac ostao kod dobavljaca te da ce ga iduci dan dostaviti. Stigao je 10 dana nakon ostalih stvari. Iz Ikea-e se uopce nisu ispricali, stovise, bilo su bas bezobrazni.
Grizli vjerujem da bi i uvazili reklamaciju, al znam da smo tamo pazili da uzmemo kutije bez ostecenja, a doma su bile ostecene. Tak da mi je jasno da smo mi tak u auto stavili da su se ostetile, pa ne bih mogla zivjet sa sobom da sam isla vracat, a da ne govorim da smo samo zavozili 200kn goriva tam i natrag tak da mi se nejde opet tak brzo pa da mi kazu da nece zamijenit! Ugl, nije tak lose ispalo, kad smo sve pospojili ostecenje se ne vidi. Samo mislim da ga ne trebamo puno premjestat da se ne raspadne sve...
Mi s Ikeom imamo samo dobra iskustva kao i sa njihovom dostavom no kaj se tice kvalitete...je, neke stvari su puno cvrsce i kvalitetnije nego npr.u Primi ali cim se to jednom rastavi pa opet sastavi...to nije to. Sad kad smo se selili morali smo rastavit Pax ormar jer nije mogao van u komadu, naravno da to nije ta cvrstoca kad smo ga ponovno sklopili. Komodu nisam ni pokusala rastavljat i selit jer je seljena po stanu milijon puta i sva je rasklimana pa sam ju ostavila. Jedino kutna je onak kak je i bila.
Nadam se da ste sve dobro, da nema vise pijeska u bubrezima, grceva, kontrakcija, hermica...i da cete uzivat u ostatku dana 😘
Mi sad picimo za Sk odvest mamu doma, i dok dodjemo kuci ...spremanje za sutra i ajmo ispocetka 🙄
Cure, za hemeroide ja koristim baleinu onu nevenu mast i mrak je! Jucer se mazala par puta i danas se lakse dise. Za zatvor jos uvijek nisam nasla kaj bi pomoglo.. Donat, jogurt i lanene sjemenke, sljive suhe svjeze kakve god, smokve.. Jednostavno ne ide 😕 To mi je trenutno najveca muka
Lijepa nedjelja svima 😊😊
Netko je pisao da ima problem sa zgaravicom.. ne znam da li je dozvoljeno u trudnoci, ali zove se Gaviscon Advance.. inace tog ima u UK, ja jednom narucila online zbog nekih drugih problema (LPR).. ali mozda ima i kod nas u ljekarnama neka verzija. Nesto na bazi algi, stvara kao zastitni sloj na povrsini zelucanog sadrzaja tako da ne dolazi do refluksa. Evo nasla, ovo je valjda nasa verzija: https://ljekarna-pablo.hr/alginati-ublazite-simptome-zgaravice-refluksa/
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Prije par dana i meni se pojavili hemici, mazem ih par dana dva put dnevno kokosovim uljem i evo skoro se skroz povuklo. Juhuuu.
Za zatvor pijem, sad vec par tjedana, kamilicu navecer prije spavanja i ujutro cim se probudim pojedem par suhih sljiva i salicu tople kamilice. Preporodila se, sve se vratilo u normalu.
Eto mozda nekom pomogne.
Anchy tak ni meni. Nema kruha za moj zatvor iliti pritvor, jer nije nekad da je idem, al stalno, stalno imam iznimno tvrdu stolicu.
Ja svoje hemice kad iskoce mazem hemopropin ujutro i navecer, a u medju vremenu svinjskom masti i vrlo brzo se povuku.. U zadnje vrijeme mi malo manje iskacu jer sam presla isljucivo na vlazni wc papir a i stolica se malo regulirala uz visoku dozu magnezija koju pijem s tim da jedan dan pijem caj od metvice jedan od dumbira, tako su mi rekli u ljekarnoj i za sada su se smiri 😀
Helou drage moje...nadam se da vam je nedjelja bila lijepa.
Imam pitanje za moje "veteranke" s utricima 🙈... Koje ste ono uloske spominjale da su najbolji? Trenutno koristim Carefree no nisu bas ucinkoviti, pogotovo za ova dva jutarnja sta stavljam jer tadne migu mirovat pa to sve iacuri van naravno 🙄.
Danas mi je s kontrakcijama mir, samo jedna, tak da se nadam da ce sutra na uzv biti sve ok s cerviksom. Joj, uzasno sam nervozna i samo mantram da sve bude ok.
url=https://lilypie.com][/url
Mene je uhvatila gripa grlo glava sinusi raspadam se 😥😥zna li neko nešto za sinuse
Mare pa velika je razlika u cijeni dosta je skuplje kod vas kod nas je 500km (250€) isti je u potpunosti
Grizli mm je imao vanjske hemoroide oni su vidljivi s vana i možeš ih opipat
Ena ja sam prije dvije godine imala pješak u bubrezima kada su se pomjerilo kad je bio napad mislila sam da ću umrijeti grozna bol bila sam na injekcijama
Goga uzmi neku knjigu ako voliš čitati brže će ti vrijeme prolazit bitno je da se osjećas dobro a vrijeme će proći
Sortiraj odgovore
Najstariji