ena mojoj je frendici doktor rekao pit toplo pivo da prije kamenac/pijesak izađe 😂 No u tvom stanju pivo se ne preporuca 🙃
Ja recimo danas malog osijecam malo s lijeve malo s desne strane. Cak je moja mama uspijela osijetiti udarace desno. Moze bit da je poprečno okrenut. Inace, uvijek je jako nemiran kad sam u crkvi na misi... nadam se da je to znak odobravanja 😂 ili sam ja samo smirena pa ga jace osijecam.
Jutro...DijMar znaaam kako se osjecas...ja sam ih dvoje rodila u 42. tjednu...doc ce i tvoj cas...bolje da ti krene prirodno...citam vas ja na jesenskim..cini mi se da su felicitu malo isforsirali...ali vazno da je sve dobro zavrsilo...
Moj se dosta osjeti visoko gore prema zelucu...jos je mali za udaranje u rebra ali oko zeluca se migolji..pa malo iznad pupka i tu i tamo nisko dolje...☺☺
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Imam jos jedno mozda blesavo pitanje kako znati dal su hemici samo vanjski? Znam da ima unutarnjih i vanjskih, al dal mogu biti i jedni i drugi prisutni istovremeno? I jel moguce da su mi sad dosli od napinjanja kako sam kasljala?
jutro...Grizli vanjske hemiće napipaš, iskoče ti van a unutarnje samo osjećaš žarenje, pečenje i mogu krvariti. i mogu biti prisutni i vanjski i unutarnji istovremeno. a oni su ti se aktivirali ovako pa sad samo kod jačeg napora iskočili, nije čisto zbog kašlja
Ena ajme... moja kuma ni mjesec dana nakon poroda dobila napad, kaće da joj je bilo gore od poroda. Drž se
[iimg]
LoSa točno znam o čem pričaš jer je i moj isto znao biti full nemiran pod misom, kad sam bila u tvojim tjednima Sad već nisam bila dosta dugo da me ne uhvati baš tamo
Lunica da, i meni je malo neobično što su je inducirali samo radi skraćenog cerviksa, a meni baš jučer kaže gin da koliko god on bio kratak ili ja otvorena, bez trudova ili istjecanja p.vode beba neće izaći...
DijMar ti jooos nisi rodila! 😍 Vjerujem da jedva cekas!
Losa ako grije pivo i prokuha cca 5 min moze ga piti jer pivo ima malo aklohola koji ispari. A ima i bezalkoholnih 😉
Ena drago mi je da si doma i 🤞🤞🤞 da se smiri bol i da ne moras opet u bolnicu!
Annika tnx, vanjski sam sigurna da imam, al nisam znala kako znat dal je i unutra stogod. Dala mi u ljekarni neki hemopip. Sad cemo vidit dal ce biti bolje od toga. Da je to jedino sto imaju za trudnice. Ocito bas i nema neki izbor za ponuditi.
Jutro curke! Mirnu nedjelju želim!
Ena drago mi je sto si otpustena kuci, ali mi se ne sviđa što se dr. oglušje na tvoje i dalje prisutne lažne kontrakcije...nadam se da ce se smiriti u potpunosti i da nece biti potrebe za ponovnom hosiptalizacijom, al opet ako se nastavi bolje da si pod njihovom kontrolom i th...drzi nam se i mazi zivahnu curku u buši🥰❤
Grizli oh da...svaki dan se nadam da je danas taj dan A kaj se tiće hemića, ja nemam problema, ali curke su spominjale kantarionovo ulje, Faktu mast, nevenovu mast...i pobrinuti se za prehranu i piti puno tekućine radi mekanije stolice....
Bokic curke! Ugodan dan svima! Ena drago mi je da si vec domeka, nadam se da ce pijesak proci za cas!
Petra mogu shvatit kak ti je s majstorima.. Mi kad smo se u stan useljavali smo se tolko napatili s njima.. Jednim frajeru je pala busilica na novi laminat dok je postavljao kuhinju. I onda smo jos sami kupovali ekstra laminat jer on kao nije nigdje mogao naruciti takav a rekli smo mu di smo mi kupili.. i nije ni sam promijenio to, nego mu je pomagao od mm stric koji je sam napravio skoro sve. A jedan mi je zalupio vrata i nazvao me glupom kad sam mu rekla da nam propuh vuce kroz sve uticnice u stanu.. Al eto, vrijeme lijeci rane pa smo i to preboljeli nekak, sad se sjecamo anegdota, tak da pusti paru na usi i peoci ce vec.. svakako trazi naknadu stete!
Mi bili jucer popodne bili u Ikei, Lesnini, emmezeti, popeglali kartice i mm je jos sinoc slozio ormar za djecju, iako smo uspjeli u autu ostetit stranice korpusa dok smo dosli doma.. Stuva smo uzeli kombinaciju, ne kosta puno, al vec vidim da je kvaliteta 0 . Uzeli u Ikei i plahte, rucnike i nepromocivu astitu za madrac. Uzela sam onaj drzac za baldahin u lesnini ipak, a baldahin cu vjv sama sasit jer mi preslatko to izgleda.
Jos da nam napokon stignu kolica sa bijelom ramom.. popizdit cu vise sa ovom groznom kutijom sa pogresnin kolicima u stanu. Moram ih gledat, a ne mogu vozat..!
Idem se hvatat kuhace sad. Pusa svima!
Ima li koja da pije eutirox i svako koliko provjeravate tsh? Meni moj gin uopce ne spominje da trebam provjeravat i onda ja samoincijativno svako mjesec ipo idem kod svoje gin kod koje sam upisana traziti uputnicu za vadjenje? jel koja pouzdano zna svako koliko treba provjeravati tsh?
Malo sam u zaostatku, ali da se nadovezem na tebe Lunica.. evo i ja neki dan dobila Euthyrox 50mcg zbog TSH od 4.47. Kontrola za 6tj. Inace nisam nikad imala nekih problema i sasvim slucajno otkrila zbog neceg desetog na sto me slala dr.opce prakse, a ne gin. Napisala sam bas na ovoj temi: https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/stitnjaca-i-trudnoca-8364?page=12 ps: gin me nije slala endokrinologu niti na provjeru t3,t4, kaze da bez obzira na te hormone ako je TSH iznad 2 moram uzimat terapiju.
Goga i Ena, sretno, drz'te se!!! 💕
Ostale cure cestitam na urednim pregledima!
Iva, ako budes isla provjeravati zeljezo odnosno KKS mozda je dobro da trazis i feritin (zalihe zeljeza). Takodjer probaj napravit malu pauzu ako budes prestala uzimati pa do vadjenja krvi. Ne znam da li to ima ikakav utjecaj na lazno dobar nalaz. Meni je sad neki dan KKS pokazalo kao anemiju (snizeni eritrociti, hemoglobin, hematokrit) i pise lagana hipokromija (??), a zeljezo mi je 26, cak vise nego prije mj dana i zbog tog mi gin nije prepisala nikakav preparat. Ne znam da li je to lazno dobar nalaz Fe, zbog Solgar Prenatala koji sam pila.. ipak uzela sam si Floradix, nek se nadje.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Samonezelje ako si ormar uzela u ikei, to sto je osteceno mozes ih kontaktirat mozda ti uvaze reklamaciju. Meni su jednom ikea uvazili reklamaciju na kuhalo elektricno. Meni je ispalo kad sam ga stavlja u gepek, tamo na parkingu odmah. I otvorili smo kutiju i puknuta je bila. Vratila sam se gore i objasnila da mi je ispala i dal mi mogu samo donjet drugu da ne idem opet okolo. I kada sam rekla da je ona traka plasticna poprijeko sto je vezana pukla kad sam digla za to, uzeli nazad, dali mi drugi i to je to nisam platila nista novu. Probaj pitat.
Sortiraj odgovore
Najstariji