Ena dosla sam doma oko 11h kad sam sve obavila i nisam se mrdnula s trosjeda, omotala se u dekicu i cijelo vrijeme lezim u tisini haha, nisam ni tv palila.. Nemam volje za nista, relacija u cijelom danu trosjed-wc-trosjed, malo me i glad sad hvata, ali nemam volje ustati haha
Top, nisam jedina, odmah mi malo lakše!
Ja sam poželjela pojesti nutellu, ustala, namazala si ju na kruh, i vratila se na kauč! 😂
Netko je pitao za kupus (i to cist i domaci kupus) pa ako te tjesi danas sam narucila smoothie sa jabukom i spinatom u bircu, tek doma mi je proslo kroz glavu da su to dvije namirnice sa valjda najvise pesticida i to u bircu gdje nemam blage veze pere li to itko i kako to rade. Eto sta da mi covjek kaze. 🙈
Ena sjeti se da sam kukala neki dan...ocito nas tako malo strefi kako koji dan. Danas sam cak ok u odnosu na prekjucer i jucer. Sve sam stigla obaviti u gradu s curama, skuhala rucak, sad jos u 18 odem po mamu na stanicu i onda sam mirna. Al sam danas bas nekako zadovoljna svime. Valjda me prala nervoza oko pretraga i L i svega popratnog....
Izvali se, jedi, gledaj telku i uzivaj
Enasjeti se da sam kukala neki dan…ocito nas tako malo strefi kako koji dan. Danas sam cak ok u odnosu na prekjucer i jucer. Sve sam stigla obaviti u gradu s curama, skuhala rucak, sad jos u 18 odem po mamu na stanicu i onda sam mirna. Al sam danas bas nekako zadovoljna svime. Valjda me prala nervoza oko pretraga i L i svega popratnog….
Izvali se, jedi, gledaj telku i uzivaj
Sjetila sam se, ne jednom😁
Očito su to takvi dani, koji moraju proći.
A mi ne možemo puno utjecati na to.
Ah te čari trudnoće! 😂😂😁😁😁
PibaTo kako opisuješ su kontrakcije koje se zovu karlične, idu tako sa leđa prema naprijed, traju 30-60 sekundi. Ali mogu biti lažne i prave. Ako možeš upratiti na svakih koliko se dešavaju. Prave su u pravilnim intervalima, npr. svakih 30 minuta, a lažne mogu biti sad, pa za 2h, pa 5h. Možda da zapisuješ kad ti budu, da vodiš evidenciju. To sam naučila u školici.
I htjela sam vas pitati, ima li u Hr Aksa?
Ta bol iz leda prema naprijed se pojavila samo jednom noćas oko 3h. Prošla je tako što sam se okrenula s leđa na bok. I više se nije javila.
A BH kontrakcije tj tvrd trbuh s kvrgom mi se pojavi 3 do 4 puta u danu.
Hvala vam svima na savjetima 🙏🙏🙏 nadam se da se neće ponovit..
Vjerujem da ćemo sad imati sve više razno raznih tegoba u zadnjem tromjesečju.. što zatezanja, što bolova..
Losa hvala i ja mislim. Njurko da ja pitala za kupus a onda sam.poslje procitala da u bolnici di cuvaju trudnocu dobe kupus salatu pa reko ja domaci oprala i to narezan ko mogu one mogu i ja 😂 i ja tako prvo pojedem pa onda razmisljam jooj
Cima eto bolje da si pitala jer bi te preveslali na kraju. Koma od ljudi. Da naknada za nezaposlene je 2300 i nesto svih 12 mj koliko porodiljni traje.
Tko je na kaucu u deki? Ja tako provela cijelo jutro sve ceka stoji ja u deki lezim i nis lezim
Sad popodne sam opet aktivnija isli pjeske po malog u vrtic nekih km i pol i nazad uzbrdo nizbrdo sve me steze boli zateze ovaj moj lupa istovremeno u zeludac i mjehur imam osjecaj da stoji okomito koliko god ga ima i skace ko na trampulinu a visoko je bas. Dr mu gledao glavicu posteno iznad pupka.
Mg pijem sumeci od 375 svaku vecer jer me inace listovi toliko grce da se budim u suzama ako popijem nis i ova zatezanja prestanu
Tadaaam! Evo i moj zadnji radani dan prosao! Delegirala sam preostale poslove dalje kolegama i gija! Sad samo cekam da me pocnu zvat s posla vec iduci tjedan..
Kaj se deterdzenata za veš tice, opce ne koristim omeksivac jer mm-u smrdi, isto samo ocat povemeno. A najradije bih da ima zakon da svako mjesto mora imat bar jedan ducan sa eko proizvodima na rinfuzu da mogu svako malo sa staklenkom dolazit u ducan! Ajde bar praskasti Fax ima kartonsku ambalazu, al i to je otpad.. moram probat i ovaj uradi sam tekuci. Namjeravam probati sad taj Frosch, to mi je i sis koristila.. I kad smo vec na pranju, krepala mi vešmašina sinoc skroz. Neće centrifugirati.. al mislim si bolje sad neg za koji mjesec kad bude djecjeg vesa svaki dan..
sad bum rucno prala rucnike dok ne dodje majstor.
Ko zna kolko ranije moram na HZZO odnijet papire za porodiljni?
Cure moje ajmo neka pomoć za zgaravicu jer se ubijem od kaslja kolko me peče grlo... rennie nije pomogao,soda isto nije,donat,nula bodova... šta će tek bit kad mi se još gore podigne😳😳😳
Cure moje ajmo neka pomoć za zgaravicu jer se ubijem od kaslja kolko me peče grlo… rennie nije pomogao,soda isto nije,donat,nula bodova… šta će tek bit kad mi se još gore podigne😳😳😳
Probaj možda Reflustat. On je siguran za trudnice.
Cure moje ajmo neka pomoć za zgaravicu jer se ubijem od kaslja kolko me peče grlo… rennie nije pomogao,soda isto nije,donat,nula bodova… šta će tek bit kad mi se još gore podigne😳😳😳
Bademi. Popijem vode legnem na bok da kiselina ode nize u zeludac i natrpam bademe na nju. Negdje sam cak procitala da ako pojedemo meso da ce tad 'kiselina imati posla sa obradom mesa i pustit nas na miru'
Sortiraj odgovore
Najstariji