ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    27. Rujan 2019. 19:36

Evo me. Na kraju uzela neki najnoviji persil. 🙈
    Predivno mirise, i ja i muz smo se slozili.
    Mislila sam iz pocetka na Frosch al nisam se mogla odluciti koji,ima ih vise vrsta.
    Lavice evo savjet. Uzmi zvakacu gumu i zgaravuca ce nestati 😁
    U prosloj trudnoci sam je imala i znala se buditi nicu da uzmem zvakicu 🙈

• Sarita15
    27. Rujan 2019. 19:37

Lavica27

Još jedino taj Reflusfat nisam probala,ništa odo po njega još… Sarita moja,s bademima ko i bez njih,nula bodova😭
    Iva ti si 10 tjedana prije mene,kod tebe je to već logično (i bliže ti je svijetlo na kraju tunela nego meni😂)
    Samonezelje sad uzivaaaaj!!
    Petra se nije javila iza pregleda danas,jel Sve Ok?

Ooo draga :/ meni su oni najveca pomoc...frendica je znala uzet gastal..bas se ne preporuca pa neznam...probaj taj reflustat nadam se da ce pomoc

samonezelje
    27. Rujan 2019. 19:49

Lavice, njurko  tenks! Bas me zanima kak ce mi sad dani izgledat.. valjda cu samo saltat izmedju you tube tutoriala i sivace masine. Tolko planova imam, al poznavajuc sebe zapravo mislim da budem samo gnjilila na kaucu. 

ena10
    27. Rujan 2019. 20:14

Lavice, sloziti cu se sa Lorijom..

Meni žvaka stvarno pomogne kod žgaravice...
    Ja svaku večer prije spavanja žvačem😂😂 mm već pizdi lagano, kaže di god da se okrenem, paketić žvaka stoji u stanu! 😂😂

• mustra
    27. Rujan 2019. 20:19

Lavice ja uzmem reflustat! Odmah pocne djelovati. Meni za koji sat-dva popusti djelovanje, al spasi me bar na neko vrijeme...

Damnarexx 🌺
    27. Rujan 2019. 21:01

Evo i mene sa obavljenog pregleda.
    Beba je super, odlicno napreduje i ima 475g. Jaako je ziva i divlja, nismo uspjeli normalne slikice uslikati neka je samo kako treba i ja happy i na miru.😊

Pitala sam za zatezanje, rekla je da se ili namjesta beba ili se siri maternica. Sto se tice stvrdnuca trbuha tu i tamo, magnezij, leci i to je to.

Zatvorena sam, dala mi je uputnicu da briseve obavim kod svoje soc.gin. (na moj zahtjev), kod nje mi je dosta skupo. Za 3tj me ceka OGTT🙈🙈, i moram ponovit test senzibilizacije jer sam 0 neg. 

Damnarexx 🌺
    27. Rujan 2019. 21:02

Prijavljujem iduci 25.10.

Grizli
    27. Rujan 2019. 21:15

Bravo za dobre preglede. 
    Kupus ko je pitao ja jedem svaki toliko nariban svijezi dobar je za snizavanje secera inace. Samo ga dobro operem i naribam i to je to. Inace kupus nije nista podlozniji listeriji od zelene salate, pomidora, celera, krastavaca... Opcenito svjezeg povrca, zato se mora sve dobro prati i guliti koru ili vanjske listove. Ja ako na kupusu ima zemlje skinem listove dokle god ne dodjem do čistog kupusa, a onda tek ga prerem i ribam. Inace iz tog razloga kupujem kupus i zelenu salatu u velikim trgovackim lancima, a ne na trznici.
    Mislim da i mene hvata faza ne da mi se nista. 
    Cestotam curama koje su krenule na porodjani/komplikacije rijesile se posla. Sad idem izracunat kad bi ja mogla na porodjajni. 🤔

Lunica
    27. Rujan 2019. 22:01

Evo citam vas pomalo..super za dobre preglede.jel nam se sto Goga javljala ili sam propustila?

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

ena10
    27. Rujan 2019. 22:27

Lunica, Goga nije javila ništa novo...

Iva Samo.ti nastavi ti piti, nema potrebe da prekidaš sama na svoju ruku uzimanje terapije..

A tko ti je prepisao da piješ to? Liječnik u Petrovoj ili tvoj ginekolog?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI