Bravo za dobre preglede.
Kupus ko je pitao ja jedem svaki toliko nariban svijezi dobar je za snizavanje secera inace. Samo ga dobro operem i naribam i to je to. Inace kupus nije nista podlozniji listeriji od zelene salate, pomidora, celera, krastavaca... Opcenito svjezeg povrca, zato se mora sve dobro prati i guliti koru ili vanjske listove. Ja ako na kupusu ima zemlje skinem listove dokle god ne dodjem do čistog kupusa, a onda tek ga prerem i ribam. Inace iz tog razloga kupujem kupus i zelenu salatu u velikim trgovackim lancima, a ne na trznici.
Mislim da i mene hvata faza ne da mi se nista.
Cestotam curama koje su krenule na porodjani/komplikacije rijesile se posla. Sad idem izracunat kad bi ja mogla na porodjajni. 🤔
Evo citam vas pomalo..super za dobre preglede.jel nam se sto Goga javljala ili sam propustila?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lunica, Goga nije javila ništa novo...
Iva Samo.ti nastavi ti piti, nema potrebe da prekidaš sama na svoju ruku uzimanje terapije..
A tko ti je prepisao da piješ to? Liječnik u Petrovoj ili tvoj ginekolog?
Hej cure....evo ako koja nema drustvene mreze a iz Zg je ili okolice bit ce nekakva rasprodaja 😀
L 💛
Hej zenske... Dan je bio dug i iscrpljujuc pa se tek sad javljam. Na pregledu sve ok iako me zbog kontrakcija koje su se i jucer i danas javile stavila na utrogestan 3x2 dnevno uz magnezij, koji vec i pijem. U pon ce nalraviti cervikometriju iako po vaginalnom pregledu cerviks je ok, tvrd i zatvoren. Vidjela je odmah po ulasku mom u amb da nesto ne stima 🙈 a jos imam i gadan napadaj migrene, tak da sam jedva to obavila. Al ok, meni je drago da sam zatvorena. Mirovanje, ne stogo, ali ne ponavljati scenarij od prethodna dva tjedna.
E sad, moja ginicka naravno vise nije radila pa sam utrice kupila. No, kako je napisala samo 3x2 vag. na nalazu nisam znala miligrazu pa sam uzela one od 100 mg a ne 200 jer sam u prosloj trudnoci njih koristila. Koje vi, koje ste na istoj terapiji iz istog razloga, koristite? U pon cu naravno ju pitat na uzv, ovo sam vidjela tek kad sam dosla doma i isla slikat muzu da ima za pokazat u ljekarni.
A sada se idem baciti na citanje zaostataka. Nadam se da ste sve ok i da cu citati samo lijepe vijesti 😘
url=https://lilypie.com][/url
Lunica, Goga nije javila ništa novo…
IvaSamo.ti nastavi ti piti, nema potrebe da prekidaš sama na svoju ruku uzimanje terapije..
A tko ti je prepisao da piješ to? Liječnik u Petrovoj ili tvoj ginekolog?
Dr. Herman u Petrovoj… nastavit cu pit mislim jedna tableta vise manje😅
Najbolje da kontaktiraš svog ginekologa, i tražiš da vadiš krv..Ali mislim da ti stvarno to ne može škoditi.. Ali kako ti odlučiš! 🤗🙂😘
Petra sve u svemu dobre vijesti.. za utrice ne mogu komentirati, jer ne znam, nadam se da će ti ostale djevojke moći više pomoći!
Sad samo lagano, i opušteno! 😘🙂
Pozdrav svima,opet!😇
Evo ja se vratila da malo vidim sta mi radite.Otvorila nazad svoj profil zbog pisanja drugih clanaka a i naravno,da vidim sta se i ovdje prica.
Vidim ima svega i svacega! Zelim vam svima urednu trudnocu,velike i zdrave bebice😇😇
Evo ja sam u 23.tjednu,hvala bogu i dalje je sve u najboljem redu.Moja mrvica ima 600 grama,raste.Danas sam radila veliki ultrazvuk i tamo je sve super..sve je kako treba.Jako sam sretna.
Ja se lagano debljam i veselim prvom mjesecu...napokon da u ruke primim svoju djevojcicu.
Zelim laku noc svima.
Drzite se,pazite se..😇❤❤❤🌸🌼🍁🌻🌹
Iva meni moj rekao do kraja teudnoce piti zeljezo. Ja ga iskomtorlirala slucajno jer sam imala prek firme sistematski i pod terapijom zeljeza mi hemoglobin jos pao. Kaj pijes? Heferol?
Mikio jesi mozda bila s muzem na rucku u ikei, cca oko 17-18? Crnka s repom?
Sortiraj odgovore
Najstariji