Evo me. Na kraju uzela neki najnoviji persil. 🙈
Predivno mirise, i ja i muz smo se slozili.
Mislila sam iz pocetka na Frosch al nisam se mogla odluciti koji,ima ih vise vrsta.
Lavice evo savjet. Uzmi zvakacu gumu i zgaravuca ce nestati 😁
U prosloj trudnoci sam je imala i znala se buditi nicu da uzmem zvakicu 🙈
Još jedino taj Reflusfat nisam probala,ništa odo po njega još… Sarita moja,s bademima ko i bez njih,nula bodova😭
Iva ti si 10 tjedana prije mene,kod tebe je to već logično (i bliže ti je svijetlo na kraju tunela nego meni😂)
Samonezelje sad uzivaaaaj!!
Petra se nije javila iza pregleda danas,jel Sve Ok?
Ooo draga :/ meni su oni najveca pomoc...frendica je znala uzet gastal..bas se ne preporuca pa neznam...probaj taj reflustat nadam se da ce pomoc
Lavice, njurko tenks! Bas me zanima kak ce mi sad dani izgledat.. valjda cu samo saltat izmedju you tube tutoriala i sivace masine. Tolko planova imam, al poznavajuc sebe zapravo mislim da budem samo gnjilila na kaucu.

Lavice, sloziti cu se sa Lorijom..
Meni žvaka stvarno pomogne kod žgaravice...
Ja svaku večer prije spavanja žvačem😂😂 mm već pizdi lagano, kaže di god da se okrenem, paketić žvaka stoji u stanu! 😂😂

Lavice ja uzmem reflustat! Odmah pocne djelovati. Meni za koji sat-dva popusti djelovanje, al spasi me bar na neko vrijeme...

Evo i mene sa obavljenog pregleda.
Beba je super, odlicno napreduje i ima 475g. Jaako je ziva i divlja, nismo uspjeli normalne slikice uslikati neka je samo kako treba i ja happy i na miru.😊
Pitala sam za zatezanje, rekla je da se ili namjesta beba ili se siri maternica. Sto se tice stvrdnuca trbuha tu i tamo, magnezij, leci i to je to.
Zatvorena sam, dala mi je uputnicu da briseve obavim kod svoje soc.gin. (na moj zahtjev), kod nje mi je dosta skupo. Za 3tj me ceka OGTT🙈🙈, i moram ponovit test senzibilizacije jer sam 0 neg.
Bravo za dobre preglede.
Kupus ko je pitao ja jedem svaki toliko nariban svijezi dobar je za snizavanje secera inace. Samo ga dobro operem i naribam i to je to. Inace kupus nije nista podlozniji listeriji od zelene salate, pomidora, celera, krastavaca... Opcenito svjezeg povrca, zato se mora sve dobro prati i guliti koru ili vanjske listove. Ja ako na kupusu ima zemlje skinem listove dokle god ne dodjem do čistog kupusa, a onda tek ga prerem i ribam. Inace iz tog razloga kupujem kupus i zelenu salatu u velikim trgovackim lancima, a ne na trznici.
Mislim da i mene hvata faza ne da mi se nista.
Cestotam curama koje su krenule na porodjani/komplikacije rijesile se posla. Sad idem izracunat kad bi ja mogla na porodjajni. 🤔

Evo citam vas pomalo..super za dobre preglede.jel nam se sto Goga javljala ili sam propustila?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lunica, Goga nije javila ništa novo...
Iva Samo.ti nastavi ti piti, nema potrebe da prekidaš sama na svoju ruku uzimanje terapije..
A tko ti je prepisao da piješ to? Liječnik u Petrovoj ili tvoj ginekolog?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji