ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    27. Rujan 2019. 21:15

Bravo za dobre preglede. 
    Kupus ko je pitao ja jedem svaki toliko nariban svijezi dobar je za snizavanje secera inace. Samo ga dobro operem i naribam i to je to. Inace kupus nije nista podlozniji listeriji od zelene salate, pomidora, celera, krastavaca... Opcenito svjezeg povrca, zato se mora sve dobro prati i guliti koru ili vanjske listove. Ja ako na kupusu ima zemlje skinem listove dokle god ne dodjem do čistog kupusa, a onda tek ga prerem i ribam. Inace iz tog razloga kupujem kupus i zelenu salatu u velikim trgovackim lancima, a ne na trznici.
    Mislim da i mene hvata faza ne da mi se nista. 
    Cestotam curama koje su krenule na porodjani/komplikacije rijesile se posla. Sad idem izracunat kad bi ja mogla na porodjajni. 🤔

Lunica
    27. Rujan 2019. 22:01

Evo citam vas pomalo..super za dobre preglede.jel nam se sto Goga javljala ili sam propustila?

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

ena10
    27. Rujan 2019. 22:27

Lunica, Goga nije javila ništa novo...

Iva Samo.ti nastavi ti piti, nema potrebe da prekidaš sama na svoju ruku uzimanje terapije..

A tko ti je prepisao da piješ to? Liječnik u Petrovoj ili tvoj ginekolog?

DeeSB
    27. Rujan 2019. 23:02

Hej cure....evo ako koja nema drustvene mreze a iz Zg je ili okolice bit ce nekakva rasprodaja 😀

L 💛

DeeSB
    27. Rujan 2019. 23:04

Ps. sad sam vidjela da vrijedi i za webshop 😄

L 💛

PetraB
    27. Rujan 2019. 23:07

Hej zenske... Dan je bio dug i iscrpljujuc pa se tek sad javljam. Na pregledu sve ok iako me zbog kontrakcija koje su se i jucer i danas javile stavila na utrogestan 3x2 dnevno uz magnezij, koji vec i pijem. U pon ce nalraviti cervikometriju iako po vaginalnom pregledu cerviks je ok, tvrd i zatvoren. Vidjela je odmah po ulasku mom u amb da nesto ne stima 🙈 a jos imam i gadan napadaj migrene, tak da sam jedva to obavila. Al ok, meni je drago da sam zatvorena. Mirovanje, ne stogo, ali ne ponavljati scenarij od prethodna dva tjedna.
    E sad, moja ginicka naravno vise nije radila pa sam utrice kupila. No, kako je napisala samo 3x2 vag. na nalazu nisam znala miligrazu pa sam uzela one od 100 mg a ne 200 jer sam u prosloj trudnoci njih koristila. Koje vi, koje ste na istoj terapiji iz istog razloga, koristite? U pon cu naravno ju pitat na uzv, ovo sam vidjela tek kad sam dosla doma i isla slikat muzu da ima za pokazat u ljekarni.
    A sada se idem baciti na citanje zaostataka. Nadam se da ste sve ok i da cu citati samo lijepe vijesti 😘

url=https://lilypie.com][/url

ena10
    27. Rujan 2019. 23:29

iva4

ena10

Lunica, Goga nije javila ništa novo…

IvaSamo.ti nastavi ti piti, nema potrebe da prekidaš sama na svoju ruku uzimanje terapije..

A tko ti je prepisao da piješ to? Liječnik u Petrovoj ili tvoj ginekolog?

Dr. Herman u Petrovoj… nastavit cu pit mislim jedna tableta vise manje😅

Najbolje da kontaktiraš svog ginekologa, i tražiš da vadiš krv..Ali mislim da ti stvarno to ne može škoditi.. Ali kako ti odlučiš! 🤗🙂😘

Petra sve u svemu dobre vijesti.. za utrice ne mogu komentirati, jer ne znam, nadam se da će ti ostale djevojke moći više pomoći! 
    Sad samo lagano, i opušteno! 😘🙂

Eleonoris
    27. Rujan 2019. 23:47

Pozdrav svima,opet!😇
    Evo ja se vratila da malo vidim sta mi radite.Otvorila nazad svoj profil zbog pisanja drugih clanaka a i naravno,da vidim sta se i ovdje prica.
    Vidim ima svega i svacega! Zelim vam svima urednu trudnocu,velike i zdrave bebice😇😇
    Evo ja sam u 23.tjednu,hvala bogu i dalje je sve u najboljem redu.Moja mrvica ima 600 grama,raste.Danas sam radila veliki ultrazvuk i tamo je sve super..sve je kako treba.Jako sam sretna.
    Ja se lagano debljam i veselim prvom mjesecu...napokon da u ruke primim svoju djevojcicu.
    Zelim laku noc svima.
    Drzite se,pazite se..😇❤❤❤🌸🌼🍁🌻🌹

• Kengurica
    28. Rujan 2019. 01:02

Iva meni moj rekao do kraja teudnoce piti zeljezo. Ja ga iskomtorlirala slucajno jer sam imala prek firme sistematski i pod terapijom zeljeza mi hemoglobin jos pao. Kaj pijes? Heferol?

• Kengurica
    28. Rujan 2019. 01:12

Mikio jesi mozda bila s muzem na rucku u ikei, cca oko 17-18? Crnka s repom? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.