ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    25. Rujan 2019. 00:24

Gogaa bas te zafrkava taj cerviks. Ali sad ti je duze vrijeme nepromijenjen zar ne? 
    Nama su ti sad na tecaju rekli da pravi teud kad primi se moras osloniti negdje, ne mozes ni koraka. Nadam se da ti je to BH, ali i vjerujem da je.
    Ja recimo BH nijednom nisam skuzila da imam. Ne prepoznajem ih.
    Lunica u 23.tt mi je 52mm bio, a na pregledu prije 46, tako da ja mislim da je i do mjerenja i svaceg neceg, al taj tvoj cerviks je bas dugacak.

lorija
    25. Rujan 2019. 06:41

PREGLEDI

25.9.- Sarita15
    26.9.- Jaivanpa
    26.9.- Thinkpink1
    26.9.- DeeSB
    26.9.- Nasty
    26.9.- Tonkica1
    27.9.- aarauch
    27.9.- Tockica37
    27.9.- PetraB
    27.9.- damnarexx
    30.9.- Seni1985
    30.9.- Reserved123
    30.9.- crnokosa
    30.9.- Nita9999
    30.9.- ivikii
    30.9.- PetraB
    1.10.- piba7
    1.10.- Nita9999
    1.10.- samonezelje
    2.10- Annika
    2.10.- valentina
    2.10.- Flower
    3.10.- Sarita15
    3.10.- Juno
    3.10.- DeeDee
    3.10.- Nasty
    3.10.- Omerta
    3.10.- Angie123
    3.10.- C1M4
    4.10.- kl1v
    4.10.- C1M4
    4.10.- BabyD
    7.10.- Goga_V
    9.10.- Lobi
    10.10.- iva4
    14.10.- C1M4
    14.10.- Lunica
    15.10.- Samojed
    15.10.- lorija
    15.10.- mustra
    21.10.- mikio
    22.10.- Simbalija
    29.10.- mrgud_zg
    30.10.- Dalindas

lorija
    25. Rujan 2019. 06:46

Jutroo ☺ sretno Sarita danas!
    Curke u bolnicama,kako ste? 
    Goga nastoj sto vise stvari online naruciti,ono sta se vec moze.i cuvaj se!!
    Ja isto prijavljujem da ne znam sto su BH kontrakcije. 😕 ne znan jel do magnezija. U prosloj trudnoci su mi rekli da pijem da nebi doslo do laznjaka,grcenja maternice ☺
    Ugodan dan svima! 

DeeDee
    25. Rujan 2019. 07:44

Jutrooo, evo opet fino prospavana noć s jednim brzinskim izletom na wc 💪
    Mene sinoć zabrinulo ovo moje čudo jer je podemonila kad sam legla, a brine me to što imam osjećaj da je osjećam sve niže umjesto više. Nikako dočekat taj 3.10., samo želim čut da nije prenisko i da je sve zatvoreno i ok. To me jedino muči

[/url

Angie1205
    25. Rujan 2019. 07:47

Dobro jutro ekipa! Jeste se naspavali? Vidim danas samo jedan pregled...sretnoooo Sarita
    Ja sam danas opet taxi sluzba 🙈
    Stariju vozim pred skolu, ide na izlet, usput susjedu ostavljam u gradu da obavi nekaj s malom, njih cekam pa doma pa opet L vozit u skolu pa opet popodne po obje pred skolu...mm-a nema do 18 tak da sam danas izgorila doslovno 🥴
    Mozda mm zbrise ranije pa pobere cure al cisto sumnjam da budem te srece 🤪
    Cervix...meni je na 37mm i gin mi veli da je to ok obzirom da je treca trudnoca, zatvorena jesam. Vidjet cemo slj tjedan kakvo je stanje. Uvijek mi mjeri vaginalno. A kontrakcija nisam do sad imala, bar mislim. Vjerujte skuzit cete kad pocnu sorat pravi trudovi...neusporedivo je sa bh kontrakcijama. 
    Svima zelim ugodan dan, da se fino napapate, odmorite, shoppingirate....

• lucille9
    25. Rujan 2019. 07:54

Goga, kod mene su kontrakcije krenule iz slabinske kralješnice- mislila sam da me lovi išijas, i širile se prema naprijed; nemogu reći da su u početku bile bolne;

Aristea
    25. Rujan 2019. 07:59

Dobro jutro svima! Sretno Sariti danas na pregledu! 
    Ja jos čekam nalaze za urinokulturu kako bi vidjeli kaj je u pitanju i da krenu sa kurom antibiotika...mene iskreno nit pece nit boli a kao jaka upala jer neki enzim treba biti 0 a ja imam tri plusa.pijem puno vode da se izmokravam. Nist ne govore za plodnu vodu. Ctg rade ujutro u 5 i popodne oko 4..... Jucer je samo komentirao doktor kako je ctg odlicno napravljen i super s obzirom da sam 30 tjedan. Kao bebe su male ovo ono.. neznam. Cekam presudu hahah :) 
    Oni me vode sad kao 30t+1d, a moj ginekolog kak mi pise tu u traci 29t +4d

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

25. Rujan 2019. 08:06

DeeDee ja ga isto osjecam nisko i rekao mi doktor da je to normalno. Nozice su mu dolje 😊 
    Jmmene nocas probufio muz koji kaslje, pa su me izgrizli komarci koje sam isla ganjat... na kraju sam ih lupila na zidu i sad zid izgleda ko da je netko nekog ubio... bas su se napili moje krvi. Nevjerojatno da su me 2 komarca izgrizla na 8 mjesta je jednoj ruci koja mi je bila nepokrivena.

Frajla
    25. Rujan 2019. 08:26

Grizli

Danas proveli dan po trgovinama. Kupila malo robice jos i sta je najbolje kupila 2 odjelca sa nogicama u c&a i ponosno pokazem mm, a pita on sta je to reko ne znam dal odjelo ili pidzama? Ahhahaha znam samo da mi je slatko. E sad kako znate sta je odjelce, a sta pidzama? 🙄
    Odlucili se definitivno za AS cybex bas zato je u jaje moze beba do 87 cm. Napokon vidila maclaren daytripper kolica i zaljubila se u njih tako da smo se i za to odlucili.
    Laku noc zenske

Sve one s dugim rukavima su deklarirane kao pidjamice. Eventualno one s patentom nekad piše da su odjelca
    npr https://www2.hm.com/en_eur/productpage.0774918001.html
    Ali to naravno ne znači da dijete ne može biti u tome i preko dana. Dok su tak mali ionak ili spavaju ili su se baš probudili ili im se spava 
    Za cybex idu isti adapteri kao i za maxi cosi, čist da znaš ako planiraš nekada stavljati jaje na kolica 

DeeDee
    25. Rujan 2019. 08:35

LoSa84 ma i meni je na prošlom pregledu rekao da je sve super i točno sam vidjela nožice nisko na ultrazvuku ali od jučer mi je baš neki čudan osjećaj neugodni. Ne znam objasnit, svaki put kad me lupne, kao da mi sjevne od tog mjesta do same rodnice. Nije to bol ali je čudan feeling. I to navečer sam je baš ful pod rukom osjetila (inače još ne) i to sigurno 3-4cm ispod pupka.
    Zapravo počnem dramit kad se sjetim da je mama s bratom bila ful rano otvorena i pila tablete za održavanje, a samnom pak morala na serklažu. Nek mi netko napiše da to nema veze s genetikom, hvala 😅

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.