Lavice, prvo je rekao da mu se cini skrace, ali onda je valjda IZV izbacio mjeru pa je rekao, ma 36 je taman za te tjedne i uredno je T oblika, na dodir cvrst i zatvoren. Ja sam rekla da je prije 4tj bio 42 i on je rekao da je sve ok, al da bi on da ja za svaki slucaj (IVF trudnoca) smanjim skroz tempo bar do 34.tt. Zbunila sam vas jer sam htjela sto krace napisati. Mislim da je to sad predostroznost, a i sama sam mu rekla da sam nabila tempo.
Ena u kojoj si bolnici? Inace vidis da je moj mali 1800g, a prosjecan je pa mislim da je i tvoja bebica taman.
Aha Kengurica kužim... Ma reko da se ne prepadnes il nešto,meni su u TA sa 36 tjedana i ulozivosti za pola članka rekli da mirujem,moj gin je poludio,kao pa u terminu si kakvo mirovanje..
Aha tema trudovi,Iskreno najiskrenije ne sjecam se najbolje, kao da te stisne za wc/menstrualni bolovi samo jače. Ledja se ne sjecam da su me bolila.. BH nemam ni sad ni u prošloj T ili ih ne znam prepoznat🙈🙈🙈
Kengurice baš me zanima šta bi tvoj ginekolog rekao na moj od 2.45 cm cervix u 23 tjednu... kod tebe je to odlično 👍
Evo ja na ctg opet zbog provjere kontrakcija. Nisam ih imala ali evo veceras me nesto ledja zabolila nagloi stomak ali blaze i stvrdne se... pa sam vas zato pitala kakve su te prave kontrakcije jer sam do sad imala BH ali samo se stomak stvrdne kao blagi grč par sekundi i prodje...
Lavice znaaam 🙈... Evo i muz me stedi doma skroz al na zalost za ova dva dana nemam drugu opciju nego za zg sama zbavit prilagodbu jer muz sutra mora u Makarsku. Nada se da ce stic navecer al mozda se to i produzi na preksutra. Uf, jos ta dva dana samo a onda sam rekla da lezim cijeli sljedeci tjedan kad obavim pregled u pon. Samo da u petak i pon na pregledima bude sve ok.
Ena mamicu mu njegovu poljubim... Pa kakvo je to ponasanje. Rekla sam masu puta (a fala bogu imala sam prilika ipak je ovo treca trudnoca 🤭🤣) ne trazimo da nas se gladi perom po guzici, samo malo ljudskosti. Strasno 😒
url=https://lilypie.com][/url
Kupite stvarnu vozačku dozvolu putem interneta, osobnu iskaznicu i drugo (Whatsapp: +46 72 317 06 22)
Jeste li znali da možete dobiti dokumente putem interneta bez nužnog prolaska kroz stres zbog posjeta par ureda? Ovdje smo da vam pomognemo u obavljanju posla za vas, a također pomažemo samo u uklanjanju kaznenih prijava
Posjetite web stranicu: http: //fuhrerscheinonlinekaufen.net ili
Whatsapp: +46 72 317 06 22 za:
Kupite vozačku dozvolu bez ispita
Kupite pravu vozačku dozvolu
vozačka dozvola u Njemačkoj
Je li legalno kupiti vozačku dozvolu?
Internetski test vozačke dozvole
lažna vozačka dozvola
internetska vozačka dozvola za učenje engleskog jezika
engleski klasa vozačke dozvole b
Vozačka dozvola EU bez testiranja na mreži
Web stranica: http: //fuhrerscheinonlinekaufen.net
E-mail: info@fuhrerscheinonlinekaufen.net
Whatsapp: +46 72 317 06 22
napraviti osobnu iskaznicu na mreži
kupiti lažni ID putem interneta
kupujte lažne rodne listove na mreži
kupujte lažne potvrde putem interneta
Kupite umrlice putem interneta
kupujte lažne potvrde o smrti na mreži
kupujte lažne rodne listove na mreži
kupujte neotkriveni krivotvoreni novac
kupujte pravi krivotvoreni novac
Kupite krivotvoreni novac visoke kvalitete
gdje mogu kupiti lažne putovnice
kupujte prave lažne putovnice
Kupite prave i lažne putovnice putem interneta
stvarati lažne putovnice na mreži
stvarne putovnice na prodaju
kupite stvarnu vozačku dozvolu uk,
stvarna vozačka dozvola za prodaju
Najbrži put do pune britanske vozačke dozvole
Evo cure... sve lažno 😂 odakle se ovi sa spamčinama ubacuju.
Nego... jel vama cerviks mjere vaginalno ili kroz trbuh?
Ja isto imam bh kontrakcije,koji dan cesce pa onda par dana nista.mislim da su mi cesce kad me probava zeza. Obicno popijem casu vode pa se smiri.
Evo cure… sve lažno 😂 odakle se ovi sa spamčinama ubacuju.
Nego… jel vama cerviks mjere vaginalno ili kroz trbuh?
Ja isto imam bh kontrakcije,koji dan cesce pa onda par dana nista.mislim da su mi cesce kad me probava zeza. Obicno popijem casu vode pa se smiri.
Meni vaginalno jer kazu da abdominalno nije vjerodostojno. Lako mi za BH nego sam se uplasila da nisu pocele stvarne...
Evo cure… sve lažno 😂 odakle se ovi sa spamčinama ubacuju.
Nego… jel vama cerviks mjere vaginalno ili kroz trbuh?
meni je vag mjerio prije tjedan dana kad sam bila. bio je 5.5cm.
Ni ja par dana nisam imala kontrakcije..bas mi nekak fale😂😂
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Vaginalno,isto su mi rekli da nije vjerodostojno abd.
Goga mislim da bi prepoznala prave kontrakcije... ja znam da sam se bojala da neću moći prepoznati pred porod i kako su me ostavili u bolnici taman sam nešto ustala kad me uhvatila,nisam mogla ni naprijed ni nazad.
Hej zenske uspjela pohvatat ja se nadam...
Angie drago mi je da je mala dobro! 👍
Ena 😳😳😳 uzas! Sta drugo rec. Bas bezobrazno.
PetraB a da se sutra javis gin za te kontracepcije? Bas me panika uhvatila za tebe. Nadam se da se nece pojavljivat opet...
Vezano za vrtic/jaslice... Ja upravo neki dan saznala da u predgrađu di zivimo grad planira ovu godinu raditi vrtic. Doslovno 3 min od mog stana! Tako da je meni to super!
Danas proveli dan po trgovinama. Kupila malo robice jos i sta je najbolje kupila 2 odjelca sa nogicama u c&a i ponosno pokazem mm, a pita on sta je to reko ne znam dal odjelo ili pidzama? Ahhahaha znam samo da mi je slatko. E sad kako znate sta je odjelce, a sta pidzama? 🙄
Odlucili se definitivno za AS cybex bas zato je u jaje moze beba do 87 cm. Napokon vidila maclaren daytripper kolica i zaljubila se u njih tako da smo se i za to odlucili.
Laku noc zenske
Sortiraj odgovore
Najstariji