Jutro žene, sretno svima na pregledima
Mi smo sinoć bili u gostima kod kolegice koja ima blizanke, 5mj. imaju i jedna od njih ful obožava mene i mm-a i uvijek nam bude u rukama/na krilu kad god smo tamo haha jučer smo se baš "zaigrali" i ostali jedno 3 sata kod njih, vrijeme nam proletilo samo tako i kad smo išli doma, oboje smo bili izmoreni kao da smo orali i kopali reko kako ćemo mi kad nam stigne naše hahah
kaže on da svoj umor pripisuje tome jer je imao naporan dan jučer na poslu, a moj da pripisuje trudnoći, kao moći ćemo mi to hahah
Jutro svima
Ja sam malo puno produzila izlezavajuci se u krevetu...za sad su mi probavne smetnje nestale, ali cu se jos paziti danas i sutra nadoknađivanje
Dobro jutro 😊 dok se ja probudim vi prodete vec 10 tema 😂
Angie drago mi je da nije bilo nikakvih nuspojava od cijepljenja i da je curka super 😊
Gogga znam kak ti je, ja sam imala srecu da mi je od svih bolnickih cimerica samo jedna bila takva, al je moja na srecu brzo otisla. Drzim ti fige da te ipak puste doma na mirovanje 😊
Sto se tice haljina, ja sam narucila jednu svecaniju sa asosa.
I imam pitanje u vezi beba, mene tak hvata paranoja jer mi se cini da vise me lupa onak snazno ko prije, malo su njezniji udarci, mozda je to zato jer nema bas vise tolko mjesta. Kak je kod vas situacija? I mame sa vise djece, jel se sjecate jesu se svi isto micali kad su bili u trbuhu? Moja curica je bila bas divljakusa, bacala se na sve strane, a on sad ne radi bas takve akrobacije, on samo udara, nisam osjetila to prevrtanje.
Ups, poslalo se prije vremena..
Izgubila sam 1kg
Sto se tice blazenog stanja, imala sam u pocetku mucnine i uzasan me umor gnjavio.
Sada je fkt sve uredu, osim sto su me pocela leđa boljeti...a nemam neki trbuh
I dobila sam kompliment da sjajim i kao da sam se pomladila mislim si, kud jos vise
Inace, 1.trudnoca - 24god.
Curee, sretno na pregledima
Žgaravica isto, prije trudnoće sam pila tablete za refluks, koje sad ne smijem pa nije ni cudo da mi je koma…
Si probala možda reflustat? to smiju trudnice...
Frajla znam da se nesmije rotitati as,al ovo sto sam cula je baza koja se zatorira da mozed lakse staviti brbu u auto i onda vratis klikom u polozaj za voznju.
Nego, vi koje hodate po svadbama i slicno… Imam za 2 tjedna jednu obranu za koju se hocu malo stedit da izgledam konzensko a ne da sam u trudnickim tajicama, pa gdje kupujete haljine? Neki dan sam nadobudno probala u c&a par ne trudnickih cvjetnih leprsastih poludugih haljina al u trbuhu mi ni jedna ne pase vise, mm i ja smo se samo dobro nasmijali u kabini 🤭
Ma znam, ali nema tog za jaje, nego samo za veće sjedalice. S njima se baš dobije ta rotirajuća baza i ne može ništa drugo ići na nju
Uz ovu maxi cosi ima npr cybex sirona, GB vaya, britax romer dualfix/swingfix….. Imam cijelu listu, jer baš većem kupujem sjedalicu da izađe iz jajeta jer će beba ići u njega, a kak je krenulo s biranjem prije ću roditi
I ja moram na svadbu sad početkom 10 mjNemam pojma što ću obući….Imam jednu koliko toliko pristojnu majicu, al nekak mislim da će mi biti jeftinije naći haljinu nego pristojne trudničke hlače
Trgovine koje online imaju trudničku robu: next, h&m, c&a, asos, zara….
Frajla koliko ti je maleni star? U potpisu vidim preko godinu dana, pa kak ti stane u jaje jos? Moji oboje s 4 mj morali iz jaja jer su ih prerasli...pedica prva primijetila kod kcerke da joj je jaje premalo (glavica bila skroz do ruba gore, noge da ne govorim al znam da to nije ni bitno toliko koliko glava, a sirina 🙈, izgledala je kao sumo hrvac u jajetu)... Tak je i mali, sa 4 presao u onu od 0-36 mj ja mislim da je to ta grupa. Do godine (ma i preko) se vozio naprijed obrnuto od smjera voznje al u jaje...nema sanse...ja ne znam jel do jajeta naseg ili kaj jer znam jos djece koja su dugo bila u jajetu al svejedno... Dobro, za mojeg kad velim da ce tek sad dvije godine, vele da bi mu dali sigurno 3 ak ne i vise (velik je bas, a takva je i mala)
url=https://lilypie.com][/url
Eto zvala vrtic kod nas doma i sokirala se jaslice kod nas rade do 16 sati samo 😩 dali tako svugdje ili? Jer radimo ja u zagrebu on je relacija varazdin-zagreb- split…
Bojim se da cu ga morat stavit isto u jaslice u zagreb ako nista drugo ne smislim😓
Nije u svima tako....
naš (privatni) radi do pol 6, mislim da gradski rade i do 6 (u zg sam)
Ali dijete ti ne smije biti u vrtiću duže od 10 sati dnevno, pa si trebaš i izračunati hoćeš ga stići za to vrijeme pokupiti. Znam da neke općine subvencioniraju ljudima privatne vrtiće u zg (za one koji tamo rade), da ih zadrže, da se ne odsele, pa se raspitaj jel možda kod vas šta daju
Pozdrav cure ,evo i nas sa pregleda
Sve je u redu , i dalje je dečko 🤣 Ima 830 gr i doktorica kaže da se lijepo razvija
Sretno svima ostalima
Sljedeći pregled je 30.10.
Angie ,drago mi je da nema nuspojava ❤️
Lavice potpisuje ovo sa spavanjem 😂 nisam se posteno naspavala jos od prve trudnoce sad mi vec svejedno ako odgulim 3 -4 sata bez budenja ja to smatram prospavanom noci 🙈
Jaje - sa 7 mj mu je vec bilo premalo a on nije mrga ali u jaje vise nije stao ..
Sortiraj odgovore
Najstariji