Frajla koliko ti je maleni star? U potpisu vidim preko godinu dana, pa kak ti stane u jaje jos? Moji oboje s 4 mj morali iz jaja jer su ih prerasli…pedica prva primijetila kod kcerke da joj je jaje premalo (glavica bila skroz do ruba gore, noge da ne govorim al znam da to nije ni bitno toliko koliko glava, a sirina 🙈, izgledala je kao sumo hrvac u jajetu)… Tak je i mali, sa 4 presao u onu od 0-36 mj ja mislim da je to ta grupa. Do godine (ma i preko) se vozio naprijed obrnuto od smjera voznje al u jaje…nema sanse…ja ne znam jel do jajeta naseg ili kaj jer znam jos djece koja su dugo bila u jajetu al svejedno… Dobro, za mojeg kad velim da ce tek sad dvije godine, vele da bi mu dali sigurno 3 ak ne i vise (velik je bas, a takva je i mala)
Mali će za koji dan godinu i pol.
A jaja ima svakakvih, ona što dođu uz kolica najčešće idu samo do 75 cm, a neka i samo do 9 kg, pa ih prerastu za čas. Mnoga idu do 75 cm/13 kg (npr. maxi cosi pebble). Mi imamo kiddy, ide do 83 cm/13 kg, njihovo je baš komotno (i zauzme mi pol auta ), on je sad tu negdje oko 80 cm i stvarno ne izgleda nagurano. Mislim da sam stavljala sliku nekad, budem opet, samo moram prek mobitela
Cybex recimo idu čak do 87 cm/13 kg
Frajla koliko ti je maleni star? U potpisu vidim preko godinu dana, pa kak ti stane u jaje jos? Moji oboje s 4 mj morali iz jaja jer su ih prerasli…pedica prva primijetila kod kcerke da joj je jaje premalo (glavica bila skroz do ruba gore, noge da ne govorim al znam da to nije ni bitno toliko koliko glava, a sirina 🙈, izgledala je kao sumo hrvac u jajetu)… Tak je i mali, sa 4 presao u onu od 0-36 mj ja mislim da je to ta grupa. Do godine (ma i preko) se vozio naprijed obrnuto od smjera voznje al u jaje…nema sanse…ja ne znam jel do jajeta naseg ili kaj jer znam jos djece koja su dugo bila u jajetu al svejedno… Dobro, za mojeg kad velim da ce tek sad dvije godine, vele da bi mu dali sigurno 3 ak ne i vise (velik je bas, a takva je i mala)
A jaja ima svakakvih, ona što dođu uz kolica najčešće idu samo do 75 cm, a neka i samo do 9 kg, pa ih prerastu za čas. Mnoga idu do 75 cm/13 kg (npr. maxi cosi pebble). Mi imamo kiddy, ide do 83 cm/13 kg, njihovo je baš komotno (i zauzme mi pol auta), on je sad tu negdje oko 80 cm i stvarno ne izgleda nagurano. Mislim da sam stavljala sliku nekad, budem opet, samo moram prek mobitela
https://ibb.co/VmVqXtd
Ove koje nemaju djece da ih po noći bude svako malo jer eto sprdnulo im se ne shvaćam ozbiljno s neispavanoscu😂😂 Zaspala sam joj sjedecki noćas na krevetu😂 I digla me u 5.30. Kao da je 10ujutro…why God😭😭
Gogaova tvoja cimerica ko da opisujes moju kad sam prvi put rodila. Nisi znao k'o bi je prije zatukao,Ja ili sestre😂
Mikioja sam takav tip da kad sam bila i na porodiljnom i sad na komplikacijama,ujutro se uvijek nasminkam, kosu sredim i obleku. Jednostavno bolje se osjecam. Jucer me frendica na kavi pitala otkud si ti dosla sad i zakaj ti nije masna kosa kad si na bolovanju😂😂 Reko od doma😁
🤣🤣🤣🤣 I moj draga, i moj... Izgleda da me zbog prilagodbe ceka regresija u spavanju 🤦♀️. Prvo navecer nije htio zaspat pa sam jedno 3-4 pita isla gore u spavacu vidjet kaj hoce, te hoce vode, te mu je ovca pala, pa bi on sad malo dolje, pa bi tati... Aj ti mali fino v rit rekoh i zadnji put nisam reagirala kadme zvala nego sam se iz dnevne zderala SPAVATI 🙈... I onda mi je naravno bilo krivo pa kad sam skuzila da je zaspao sam isla gore ga pomazit 🤦♀️... J...m ti hormone da prostite.
Sarita hvala na pitanju 🤗 bolje je... Danas laganini... Odvezla ga, otisla do frizera i sad jos uvijek sjedim na kavi. Sad cu lagano do ducana kupit kaj treba za rucak da skuham za sutra i po malca pa doma. Za danas dosta 😊.
Al prehlada ne jenjava...za poludit...ja ne kuzim... Caj, limun, med, paracetamol navecer samo prije spavanja ak mi je bas jako koma al nista...stagnira...nit bolje, nit gore... U petak idem u letrovu pa cu pitat radosevicku kaj da radim, jel smijem nekaj za nos jos ili samo cekati bolje dane 🤦🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
Frajla hvala za info bas cu pitat jer inace stvarno neznam sta cu… a nazalost moram vec razmisljat o tom jer nam nema ko cuvat bebolinca, a u vrticu je sve krcato i ovako bi isli preko veze na upis ako nebi dobili slobodno mjesto
Za zagrebačko područje nikad nije prerano
Mi smo počeli tražiti od nove godine gdje bi mogao krenuti u 5 mjesecu i na jedvite jade dobili mjesto. Već sam bila u fazi traženja teta čuvalice.
Tako da ako bi i privatni treba se predbilježiti dosta ranije, a neki čak nisu ni voljni čuvati mjesto
A jaja ima svakakvih, ona što dođu uz kolica najčešće idu samo do 75 cm, a neka i samo do 9 kg, pa ih prerastu za čas. Mnoga idu do 75 cm/13 kg (npr. maxi cosi pebble). Mi imamo kiddy, ide do 83 cm/13 kg, njihovo je baš komotno (i zauzme mi pol auta), on je sad tu negdje oko 80 cm i stvarno ne izgleda nagurano. Mislim da sam stavljala sliku nekad, budem opet, samo moram prek mobitela
https://ibb.co/VmVqXtd
E daaa... Nisu tak izgledali 🤣🤣🤣🙈🙈🙈, uglavnommislim da je nase do 9 kg bilo a to su oni natukli vrlo brzo pa bi ionako morali van prije godine. Ovo izgleda super...sad bas moram pogledat malo ovo jaje od peg perega sto ide na ova kolica koja sam pikirala... Uf, ataman mislila da sam si rijesila taj dio 🙄
url=https://lilypie.com][/url
Pozdrav cure i sretno svima danas 😘
Dok mi je na pameti da kazem.. Iva, kod mene u SB npr. Vrtici rade od 6 i 15 do 16 i 15.. S tim da svake godine provodimo anketu medju roditeljima imaju li potrebu za duze radno vrijeme kako bi se napravila drugacija organizacija.. Ukoliko se ne skupi dovoljan broj roditelja ostaje nam standardno radno vrijeme.. Postoji i druga smjena koja radi do 21 sat, ali kao sto je netko vec napisao dijete najvise smije 10 sati provesti u ustanovi pa se treba izracunati.
Žgaravica isto, prije trudnoće sam pila tablete za refluks, koje sad ne smijem pa nije ni cudo da mi je koma…
Si probala možda reflustat? to smiju trudnice…
S tim se i spašavam, ali nije pravo rješenje. Doslovno mi djeluje par sati i opet...Pa uzmem to kad više ne mogu izdržati..ne znam je li to tako pametno ili nije, ali za sad se toga držim...
Mislim da je već bilo tema, al svejedno pitam ponovo..Spavanje na leđima nije dobro za bebu ili za nas? Ja spavam na boku uvijek, ali dok odmaram i sl. legnem se na leđa..I u principu mi je tad beba najaktivnija. Pa me sad uhvatila frka da nije mozda tad najaktivnije jer ju nesto boli ili joj nesto ne odgovara jer ja ležim na leđima? Pa se zato rita?
Tko je rekao da se sminka svaki dan? Lavica?! You go girl! Ja nisam mozda tolko redovna da se svakodnevno trackam, vikendom sam ko babaroga osim ako nejdemo nekam u goste, shopping, kino i sl. Inace preko tj sam uvijek u nekom pokretu i svaki dan sam u gradu zbog skole, logopeda itd. pa mi je glupo doci ko vjestica, bolje se osjecam ak se sriktam malo. Inace ja sam samo doma u trenirkama i sl. Preko ljeta sam i doma u haljinama jer mi je u njima najlakse i najmanje vruce. Sad sa trbuhom sam se opskrbila i sa zimskim haljinama pa fino najlonke/grilonke, gore haljina i super. Evo sad sam trenutno u koncanoj sivoj haljini, najlonkama,starkama, gore kozna jaknica i sva sam si pic-pic 😂
https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/sto-se-doga-a-s-bebom-u-trbuhu-kad-spavate-na-le-ima-9159
Nije dobro ni za nas ni bebu al to u kasnoj trudnoći...ove naše ribice su sad jos lagane i male :) A vjerujem da nam kasnije neće ni pasati ležati na leđima..ja zasad spavam svakako i na leđima i na boku...kak se uspijem namjestiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji