ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    19. Rujan 2019. 15:47

Omerta postoji ocito razlika izmedju efw i efw1 tj sto je sve uracunato u to... Pokusavam naci clanak o tome ali mi ne ide... Koliko se sjecam efw je zbroj necega a efw1 i postoji efw2 su samo dijelovi... Isuse kako se ne znam izraziti 🤦‍♀️... Cim pronadjem stavit cu ti link a l nemoj panicarit pa nema sanse da bi ti mjere odgovarale a tezina tolika... Moji su svaki oko 100 grama a 15 tjedana sam trudna. A i gin bi ti vec nesto napomenuo jer bi to bila velika razlika. 

url=https://lilypie.com][/url

• Sarita15
    19. Rujan 2019. 15:49

Omerta

samojed

Omertaa gdje ti piše da ti je baba 90gr i ja mislim da je to malo opet nez msm da si to pogrešno procitala msm nike sigurno to, ja uvijek tražim na slici jer mi prokleti gin nikad ne kaže koliko je težak i dug o uvijek se zabrinem jer sigurno pogrešno gledam a svaki put zab pitat koliki je

Pa na slici dolje ljevo ispod mjera pise EFW1 sto bi ako sam dobro izguglala znacilo "estimated fetal weight" iliti procijenjenja tezina fetusa.. pise 69g sto je ne moguce ako su sve ostale mjere uredne i po zm, tako da je ocito neki krivi izracun. Uostalom osjecam lupkanja od 14tjedna, bebica je super zivahna..

Da znas da sam isla traziti. To sa jedinicom je odstupanje u mjerenju i to sam jedva nasla. Znac efw je njihova tezina a efw1 ili efw2 je odstupanje jer ipak to nije 100%precizno ne moze biti. To mi je za malog pisalo pred kraj efw1 300g a imao je vec kao dvije i pol kile i dr si zapisala samo to odstupanje ja pitam zasto pa mi rekla da nije precizno i da prava bebina tezina varira +/- neki postotak u odnosu da izmjerenu. Oni svasta mjere a nisu na svim slicicama sve mjere. 

• Sarita15
    19. Rujan 2019. 15:53

I ne treba si razbijati glavu tim mjerama i njihivim skracenicama to dr pise a ono sto nama kazu i pokazu i naglase da se bolje toga drzat nego cackat po svim tim slovima nego se covjek prepadne. Ja nisam ni gledala to nis a sad kad si napisala sam isla nalaze iz prve trudnoce gledat i tocno mi pise tamo ta neka sicusna mjera u odnosu na tjedne i sve i onda sam se sjetila da mi pricala o tom odstupanju

sofi09
    19. Rujan 2019. 15:57

Evo i nas s pregleda, sve je uredu, dobila sam uputnicu za ogtt, i na +8 kg sam do sada (dr. kao rekao malo pripaziti na prehranu🙈) Lidl je isto obavljen, sada napokon krevet i idem procitati zaostatke

DeeDee
    19. Rujan 2019. 16:02

Čestitke svima na super pregledima 💗

[/url

19. Rujan 2019. 16:08

Ja samsad isla gledat jel ja imam te mjete od uzv-a i imam  Makar to je sve odokativno i ova tvoja brojka je ili odstupanje ili neka greska.
    Meni se Lidlovi bodici u ovoj rundi bas ne svidaju, za 10 kn vise se dobije u C&A isto 5 bodica i veci je izbor. I bila sam u Pepcu i bilo samo za curice... i iako je kao to organski pamuk,bas mi se cini nekako nekvalitetno. Mozda se varam... ne znam... ili su ovo bili neki ostaci. 

ena10
    19. Rujan 2019. 16:30

Čestitke svima na super pregledima, baš me vesele vaše lijepe vijesti!

Iva pogotovo tvoje, jer znam što si prošla od početka!
    Baš sam jako sretna sada hihi🤩😁🙈

Ja sam danas imala opet veliko spremanje, oprala sam prvu robicu, i ja koja inače mrzim peglat, jedva čekam da se osuši, da ju opeglam i spremim u komodu! 🙈🤩

Grizli
    19. Rujan 2019. 17:06

Omerta ja se me bi zamarala. Kad sam vidila ekran od tog uzv pa dobro da vidi bebu taj gin na njemu. Mislim izgleda ko onaj iz doba Isusa. Ne brini da nije dobra tezina bebe odmah bi te slao dalje u ovim tjednima.
    Čestitke svima na dobrim pregledima. Ja obavila kod svoje gin. Dobila uputnicu za ogtt i jos hrpu toga povaditi. Moram kod fetalnog i odraditi koagulaciju neki veliki test na transfuziologiji, al to sve tek za 10-tak dana. I sad pitanje ogtt se radi od 24tt jel tako? Jel mora se bas biti u 24tt ili se moze koji dan ranije ici ako znate? 
    Meni ovo grlo malo kao izgleda bolje al onda na momente ko da mi je sve gore i gore. A tako ne zelim taj antibiotik krenut pit ☹️. 

• piba7
    19. Rujan 2019. 17:13

Cure, ja sam danas ipak otišla na pregled zbog onog vodenog iscjedka od ujutro. I sad mi je žao što sam otišla. 
    Nisam išla kod svog doktora, jer je trenutno na godišnjem i nisam htjela na hitnu, jer imam traume od hitne nego sam ovako random privatno otišla.
    Ukratko, za bolove u donjem dijelu trbuha mi je rekla da napravim urinokulturu (to isto su mi rekli u 16om tt kad me isto bolilo od širenja ligamenata), plodne vode imam dovoljno, kaže doktorica da je to od utrogestana.
    E sad ono s čime me isorepadala - mjerila je detaljno bebi glavu, trbuscic i bedrenu kost. Glava i bedrena kost odgovaraju mjerama, a trbuscic je za 10 dana manji od drugih mjera. I tu me isprepadala da manji AC ukazuje na zastoj u razvoju itd. Gledala sam mjere od svaki put, svaki put je do sad trbuscic bio nešto manji. Ja sam sva izvan sebe, jel ima netko iskustva s istim?

Točkica37
    19. Rujan 2019. 17:17

I meni je tak sa drugim rekla isto da je manja buša ali ja se nisam prepala jer sam osjecala da su to gluposti i da je sve ok.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.