Lavice pitaj, pitaj, ko ne pita taj ne dobije...😂😂😂🙊🙈🙉
Ma meni su se ti bolovi poceli javljat postepenim smanjivanjem duphastona (to mi jedina poveznica), u pocetku su ti bolovi bili zanemarivi, pa su se počeli sve cesce i intenzivnije javljat, trajali cca 20min-1h, malo mir i opet krene...
I sad kak me vratila nazad na staru th.i uključila jos sa strane, znatno je bolje. Iako da nije bolje, morala bi doci na pregled i ev.progesteronsku injekciju jer veli da se trenutno u ovim tjednima ne moze nista posebno napraviti osim tog i obaveznog mirovanja.

Omertaa gdje ti piše da ti je baba 90gr i ja mislim da je to malo opet nez msm da si to pogrešno procitala msm nike sigurno to, ja uvijek tražim na slici jer mi prokleti gin nikad ne kaže koliko je težak i dug o uvijek se zabrinem jer sigurno pogrešno gledam a svaki put zab pitat koliki je
Pa na slici dolje ljevo ispod mjera pise EFW1 sto bi ako sam dobro izguglala znacilo "estimated fetal weight" iliti procijenjenja tezina fetusa.. pise 69g sto je ne moguce ako su sve ostale mjere uredne i po zm, tako da je ocito neki krivi izracun. Uostalom osjecam lupkanja od 14tjedna, bebica je super zivahna..

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Curke, evo muž dosao iz Lidla (prošao ih 3) koji je ovaj put zakazao. Veli da im je koma robica. Nit bodica, carapica, rucnika, niš niš...

Omerta,to i je to, provjerila sam sad na svojoj zadnjoj sličici. EFW je 326g a to je težina koju mi je gin rekao. Bas čudno..da nije efw1 nesto drugo, ali ja ni na jednoj slici nemam to s jedinicom?
Ali da je to bebina težina niti bi mjere bile ok, niti bi je osjetila po meni..nije nis komentirao?

[/url
Omerta moze to biti tezina po toj pozi ili dijelu koji je trenutno mjerio...ja znam da ova moja kad je mene gledala da bi sto različitih mjera imala ovisno sta gleda i kak se gospon unutra namjestio..tak da ne mora nužno oznacavat ukupnu tezinu bebe :) Jer ono 60 grama su bili tam na početku
Iva napokon si dobila da pijes i bravo za dečkića..dobro je porastao 😊

Eto i mene s pregleda, stigli smo i do lidla, al uzela sam samo slinceke, drugo nisam ni gledala jer mi ne treba. To smo.na brzinu prije bolnice obavili. Na pregledu je bilo ok, doktor opet nije dao puno informacija 😂 ne znam kolko je deckic tezak, al cerviks je i dalje na 3 cm, trebam malo usporiti i odmarati. Dobila sam uputnicu za ogtt, na +6 kg sam i opet mi je uzeo briseve. Rekao mi je da obavezno pijem lactogyn i sto vise jogurta kao probiotik. Idem se sad vratiti da vidim ko je kaj pisao, samo sam letimicno pogledala.
Omertaa gdje ti piše da ti je baba 90gr i ja mislim da je to malo opet nez msm da si to pogrešno procitala msm nike sigurno to, ja uvijek tražim na slici jer mi prokleti gin nikad ne kaže koliko je težak i dug o uvijek se zabrinem jer sigurno pogrešno gledam a svaki put zab pitat koliki je
Pa na slici dolje ljevo ispod mjera pise EFW1 sto bi ako sam dobro izguglala znacilo "estimated fetal weight" iliti procijenjenja tezina fetusa.. pise 69g sto je ne moguce ako su sve ostale mjere uredne i po zm, tako da je ocito neki krivi izracun. Uostalom osjecam lupkanja od 14tjedna, bebica je super zivahna..
Ma sigurno je neka greska...ili fali neka brojka ispred... sigurno bi napomenuo da nesto ne valja...ne brini!!❤️

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Omerta postoji ocito razlika izmedju efw i efw1 tj sto je sve uracunato u to... Pokusavam naci clanak o tome ali mi ne ide... Koliko se sjecam efw je zbroj necega a efw1 i postoji efw2 su samo dijelovi... Isuse kako se ne znam izraziti 🤦♀️... Cim pronadjem stavit cu ti link a l nemoj panicarit pa nema sanse da bi ti mjere odgovarale a tezina tolika... Moji su svaki oko 100 grama a 15 tjedana sam trudna. A i gin bi ti vec nesto napomenuo jer bi to bila velika razlika.

url=https://lilypie.com][/url
Da znas da sam isla traziti. To sa jedinicom je odstupanje u mjerenju i to sam jedva nasla. Znac efw je njihova tezina a efw1 ili efw2 je odstupanje jer ipak to nije 100%precizno ne moze biti. To mi je za malog pisalo pred kraj efw1 300g a imao je vec kao dvije i pol kile i dr si zapisala samo to odstupanje ja pitam zasto pa mi rekla da nije precizno i da prava bebina tezina varira +/- neki postotak u odnosu da izmjerenu. Oni svasta mjere a nisu na svim slicicama sve mjere.
I ne treba si razbijati glavu tim mjerama i njihivim skracenicama to dr pise a ono sto nama kazu i pokazu i naglase da se bolje toga drzat nego cackat po svim tim slovima nego se covjek prepadne. Ja nisam ni gledala to nis a sad kad si napisala sam isla nalaze iz prve trudnoce gledat i tocno mi pise tamo ta neka sicusna mjera u odnosu na tjedne i sve i onda sam se sjetila da mi pricala o tom odstupanju
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji