ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    19. Rujan 2019. 12:24

Lijepe vijesti. Pravi decko vec iva 💪

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

lorija
    19. Rujan 2019. 12:24

Evo nas nazad. Bila sam s njim unutra ponovo,jer nije opusten bice zbog jucer 😒 
    Bio je jedan rockas pa je bilo bas zanimljivo. 
    Nego, cini mi se Zoe je spomenula zakasnjelu prilagodbu?! Jesmo li mi zakasnjeli sa 2,5god?
    Cini mi se da jesmo. Ima ih jos te dobi s njim koji su na prilagodbi, al kad me je teta upitala jel ikad bio u nekoj grupi i kad sam rekla NE,bas me zacudjeno pogledala 😕
    Hvala vam cure! I ja ae tjesim da ce ga brzo proci i da ae ne nece obazirati na druge. Inace se jutri veseli kad se sprema da ide u jaslice.

lorija
    19. Rujan 2019. 12:27

I curke cestitke na pregledima!! Iva zaista je veliki djecak 💪
    Jaivanpa nemoj se puno brinuti danas ces sve saznati, moze bit da je bebica samo piskila. Nek je on u redu 😊

Omerta
    19. Rujan 2019. 12:36

Cure, ovo sam slikala kod gin, vide se one mjere (BPD, AC, FL). I dolje nesto 69grama sto mislim da je skroz netocno.. to bi kao trebao biti izracun tezine ako se ne varam, a po kalkulatorima online mislim da ispadne oko 270grama ili vise. Uglavnom ta tezina odgovara tjednima.
    https://photos.app.goo.gl/2TE9eiJggEuvFhF6A

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Sarita15
    19. Rujan 2019. 12:38

lorija

Evo nas nazad. Bila sam s njim unutra ponovo,jer nije opusten bice zbog jucer 😒
    Bio je jedan rockas pa je bilo bas zanimljivo.
    Nego, cini mi se Zoe je spomenula zakasnjelu prilagodbu?! Jesmo li mi zakasnjeli sa 2,5god?
    Cini mi se da jesmo. Ima ih jos te dobi s njim koji su na prilagodbi, al kad me je teta upitala jel ikad bio u nekoj grupi i kad sam rekla NE,bas me zacudjeno pogledala 😕
    Hvala vam cure! I ja ae tjesim da ce ga brzo proci i da ae ne nece obazirati na druge. Inace se jutri veseli kad se sprema da ide u jaslice.

Zakasnjela prilagodba je kad krenu suze nakon mj dana neki put i vise pa place tule nece ici ili imaju druge ispade a pocetak je bio kao dobar sve super. Covjek pomisli gle kako je dobro to dijete prihvatilo a onda krene iznnenada drame kad vec mislis sve usvojili. Ovako na pocetku kad place ima scene bas znas da se prilagodava. Moj je krenuo sa tri i pol pa place i hoce ic samnom kuci ja odem on zaboravi i uziva ostatak dana i ceka me sretan

Nasty
    19. Rujan 2019. 12:40

Cure čestitam na urednim pregledima! Baš su vam lijepe bušice, kako to meni buša smiješno zvuči😃🙃
    Lorija nije kasno s 2ipo god u vrtić, Zoe radi u jaslicama i ona je spomenula da djeca koja ne plaču u početku kasnije mogu imati faze teškog odvajanja. Čitala sam nešto o tome jer će i moj biti jasličar i naravno sve ovisi o djetetu i kad ga hvata faza teškog odvajanja, neke ranije, neke kasnije..može varirati čak do 7.god. Ali svako dijete se prilagodi, samo treba strpljenja. Super je što se tvoj malac veseli ujutro, a kasnije malo plače pa proći će ga za tjedan dana.. 

Aristea
    19. Rujan 2019. 12:42

iva4

Mi imamo 1458grama!!!!!!!!!! 💙💙💙💙 srce ko kuca veliko!!! Mali je zaigran lupka jako glava i dalje dole termin sad vec spominju 20.11 onak kaaaaj hahahahha al ja se jos drzim onog po ZM 30.11 ali kad bude dobro dosao je
    I da tata je dobio fotku pise da pokaze na poslu jer mu ne vjeruju decki da je mali deckic u pitanju(muska posla)
    Sad cekam pregled… mjerili su samo tlak za sad i to dva puta jer je dosta nizak pa da nebi bilo zabuna😕

Awwww, duša samo neka raste :)))❤️❤️❤️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Sarita15
    19. Rujan 2019. 12:43

Iva tovja beba je bome pravi momak vec! Bravo! 🥰🥰 bit ce to deckina i pol! A sto su ti rekli za iritaciju dole? 
    Omerta moja beba je na zadnjem pregledu imala 200g (16+5) a ja sam dan za tobom..mislim da ce mi definitivno sad na pregledu pomaknut termin onda 🤔 bit ce da sam stvarno trudnija no sto ZM kaze

• Zoe27
    19. Rujan 2019. 12:44

Lorija, cure su sve objasnile. Brzo ce ga proci. Svi se oni prije ili kasnije naviknu 😀 kasnije pocinju plakati kada je vrijeme za ici kuci 🙈

Omerta
    19. Rujan 2019. 12:47

Sarita, pa to je ok, samo nek napreduju malci. Valjda ce mi to malo detaljnije izmjeriti kad budem isla na Sv.Duh (anomaly). Jos cekam da jave termin.
    Iva, cestitam na urednom pregledu! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.