ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samonezelje
    19. Rujan 2019. 12:50

grizli ak ne nađeš podlogu sa tim kačicama, možeš i običnu podlogu stavit na komodu, samo zalijepiš sa obostrano ljepljivom trakom.. ili na onu čičak traku samoljepljivu da možeš odvajat ak treba prat il premjestit privremeno. Tak je moja sis imala.
    cure BUŠE SU SVE SLATKOĆA!! i male i velike. ja sam jučer na +4 bila kad sam se navečer vagala, a prošli tjedan na +2,5!

• Sarita15
    19. Rujan 2019. 13:01

Omerta

Sarita, pa to je ok, samo nek napreduju malci. Valjda ce mi to malo detaljnije izmjeriti kad budem isla na Sv.Duh (anomaly). Jos cekam da jave termin.
    Iva, cestitam na urednom pregledu!

I ja kazem najbitnije da rastu. Anomaly imam iduci tjedan i bas me zanima hoce li pomaknut datum ... ma samo da je sve ok to je najvaznije

• mustra
    19. Rujan 2019. 13:24

Pozdrav svima! Iva - kako malac raste, odlicno! Jaivanpa - unutar granica je, tako da vjerujem da će vec na sljedećem pregledu ti reci da je sve ok! Jesu ti to rekli na anomaly scanu ili na redovnoj kontroli? Ja imam traume od tog anomaly i tog doktora, da bi sad na kraju ispalo da je sve ok, a isto mi bilo receno diletirani zeludac bebe sto moze biti i od mog viska plodne vode. Na kraju, sve ok i sam nek tako ostane! Ja na +6...Rekla mi je mama to ti znači onda jos najmanje 6 na to, sto mi super zvuci, osim ovog djela "najmanje"..Koliko je onda najvise??! A sve mi u trbuhu, malo guzi i malo bedrima. 

• mustra
    19. Rujan 2019. 13:30

Cure, ima li koja problema s bolovima u leđima? Inace imam problema s donjim dijelom leda, tako da sam samo zapravo cekala da krenu, ali ne znam kako si pomoci..trazit cu neke vjezbice za trudnice po youtubeu..imali kakav savjet?

lorija
    19. Rujan 2019. 13:40

Hvala vam cure 😘 sad sam vec mirnija.
    Bolje onda nek sad place,nego kasnije 😉 
    Proci ce ga samo dok se malo opusti. -Kaze mm
    I da vec sam napomenula, samo decki placu, curice ne! To mi je tako fora vidjeti podjelu i u tome.

Lavica27
    19. Rujan 2019. 13:42

Hej cure! Evo mene iz mini shoppinga 🥰 uzela sam 2 pidjame,kapicu i hlacice u Pepcu ona njihova bio pamuk kolekcija,nije ostao jedan pisljivi bodi😏 i uzela sam u LC Waikikiju carapice. Zara totalno razočaranje, za novorođenčad doslovce 4 stvari,Baš su me raspigali.. a naravno svugdje za curice 3× veći odjel nego za dečke... na kraju sam maloj od muke tenisice uzela😂
    Što se tiče privikavanja, vjerujem da ima obrazaca ponasanja,al mi stvarno ni u privatnom ni u gradskom nismo imali problema... unorivatni je krenula s godinu dana, drugi dan su nazvali i pitali može li ona ostat spavat jer joj je ok. U gradskom smo išli ono svaki dan sat duže al nije nikad plakala. Ne znam jel ima veze što je inace samostalnija u
    I otvorena🤷‍♀️
    Thinkpink te bolove sam ti i ja imala pred cca 10-15 dana i prošlo je samo od sebe. Mustra mene donji dio ledja boluckat ako se preforsiram...
    Btw tražit cu ovu ženu popust na svoju tapetu jer joj besplatno influensam na forumu😂

DeeDee
    19. Rujan 2019. 13:53

Mene ovo čudo konstantno lupka po pupku i doslovno osjetim kao da se odguruje od mjehura. Stavila sam sad uložak jer ovo nema smisla 🙈
    Odlazim na wc doslovno svakih 20minuta i to jer mi se neda češće dizat, tj. ne stignem završiti započeto. A svaki put popiskim 3 kapljice, kao da imam problema s prostatom ahahh.
    Al neka se ona meni javlja i zabavlja 💗

[/url

• njurko
    19. Rujan 2019. 14:02

mustra

Cure, ima li koja problema s bolovima u leđima? Inace imam problema s donjim dijelom leda, tako da sam samo zapravo cekala da krenu, ali ne znam kako si pomoci..trazit cu neke vjezbice za trudnice po youtubeu..imali kakav savjet?

Mene isto mama maltretira da se zdebljam. Ja sam na +7. Ne volim teretane i grupna vjezbanja pa ti ja uvijek tak doma. I lijepo se ne moram ni spremati ni oblaciti 😁 pa sam sad u trudnoci nastavila- za full njezne trudničke mi je brett larkin prenatal yoga, pa imas sva ta videa na jednom mjestu tam na popisu za reprodukciju. Glow body pt ima isto prenatal popis, ali ona mi je malo too much jer ja to najvise zbog leda i da sam fleksibilna i sretna i mirna i nije mi cilj nikakvo bildanje ni mrsavljenje, ali nekad ju ubacim malo da budem snaznija za porod ( iako ne vjerujem da ce mi to nesto pomoc al ajde 😅). Onda nekad searcham na youtube-u samo prenatal third trimester ili safe for all trimesters pa si biram. Uz to si ubacim svoja videa od prije koja mi se cine da mogu u trudnoci sa kanala yoga tx, zenska je cole chance i ona mi ima preeeedobra begginers yoga videa za vrat i gornji dio leda- inace su mi njena videa jako pomigla za leda, nista me vise ne boli, niti me cijelu trudnocu boljelo. Ali polako...i vidi sto mozes, sto smijes ako je sve ok u trudnoći i da te uveseljava. Bas nam je na tecaju fizioterapeutkinja pricala da bi bilo jako dobro kretati se i prilagodeno vjezbati, ako nista barem setati. Naravno ako je sve ok...

Frajla
    19. Rujan 2019. 14:04

U zaostatku sam jedno 100 stranica....  Baš ste aktivne
    Da napišem dok mi je na pameti, jer znam da ovdje ima poduzetnica-znate da imate pravo porodiljni koristiti tako da radite na pola radnog vremena? Mislim, imaju to svi, ali znam da je posebno zgodno za samozaposlene jer se onda nešto u firmi može odraditi i na vaše ime, možete uletiti odraditi nešto dok su godišnji i sl. U tom slučaju imate duplo vremena, npr ako je ostalo još 2 mj porodiljnog i odlučite se za to onda primate 4 mj po pola naknade od HZZOa
    Eh sad, od kojeg mjeseca se to može korisiti i što sve treba od papira nemam pojma, ako ako kog zanima raspitajte se na vrijeme. Prijateljica to koristi i znam samo da je rekla da je dosta dugo čekala to rješenje.

• njurko
    19. Rujan 2019. 14:12

I Angie zaista imas prekrasan pravi trudnicki trbuh i uzivaj u njemu ponosno sto ga imas 😍❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.