Cure, ima li koja problema s bolovima u leđima? Inace imam problema s donjim dijelom leda, tako da sam samo zapravo cekala da krenu, ali ne znam kako si pomoci..trazit cu neke vjezbice za trudnice po youtubeu..imali kakav savjet?
Mene isto mama maltretira da se zdebljam. Ja sam na +7. Ne volim teretane i grupna vjezbanja pa ti ja uvijek tak doma. I lijepo se ne moram ni spremati ni oblaciti 😁 pa sam sad u trudnoci nastavila- za full njezne trudničke mi je brett larkin prenatal yoga, pa imas sva ta videa na jednom mjestu tam na popisu za reprodukciju. Glow body pt ima isto prenatal popis, ali ona mi je malo too much jer ja to najvise zbog leda i da sam fleksibilna i sretna i mirna i nije mi cilj nikakvo bildanje ni mrsavljenje, ali nekad ju ubacim malo da budem snaznija za porod ( iako ne vjerujem da ce mi to nesto pomoc al ajde 😅). Onda nekad searcham na youtube-u samo prenatal third trimester ili safe for all trimesters pa si biram. Uz to si ubacim svoja videa od prije koja mi se cine da mogu u trudnoci sa kanala yoga tx, zenska je cole chance i ona mi ima preeeedobra begginers yoga videa za vrat i gornji dio leda- inace su mi njena videa jako pomigla za leda, nista me vise ne boli, niti me cijelu trudnocu boljelo. Ali polako…i vidi sto mozes, sto smijes ako je sve ok u trudnoći i da te uveseljava. Bas nam je na tecaju fizioterapeutkinja pricala da bi bilo jako dobro kretati se i prilagodeno vjezbati, ako nista barem setati. Naravno ako je sve ok…
E super, hvala!
Omerta a gdje ti piše da ti je baba 90gr i ja mislim da je to malo opet nez msm da si to pogrešno procitala msm nike sigurno to, ja uvijek tražim na slici jer mi prokleti gin nikad ne kaže koliko je težak i dug o uvijek se zabrinem jer sigurno pogrešno gledam a svaki put zab pitat koliki je
Evo mene opet. Neznam vise kaj da mislim. Imam osjecaj da me svi zajebavaju i kardiologica i on i svi odreda ..bila sam na tom velikom drugom uzv... A kod njega je redovna iduci tjedan. Ovako. On kaze da su mjere bebe uredu . Glava je uredne velicine (pretpostavljam da je to rekao zbog Downovog sindroma koji može biti u pitanju kod povece kolicine plodne vode), sve ostale mjere odgovaraju tjednima i kao on ima obicaj dok je tako s bebom sve oke ne panicariti oko plodne vode . Kao najbolje je da je neka zlatna sredina. Po njemu je isto povisena ali moze biti mnogo razloga zasto je to tako. Rekao mi je da odem iduci tjedan u bolnicu, 4 dana cu biti pod istom prehranom i svime ujednacenim i da se prati plodna voda 4 dana. Kaze mi također pa valjda je gledala jel su bubrezi bebe okej...opet si mislim pa vjv je. Pa doktorica, valjda znaju sto se radi.... sigurno bi valjda zapisala i to prvo provjerila cim bi vidjela vise plodne vode....neznam iskreno sto da mislim. Lagala bi vam kad bi rekla da nisam uplasena. :(
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Lavice pitaj, pitaj, ko ne pita taj ne dobije...😂😂😂🙊🙈🙉
Ma meni su se ti bolovi poceli javljat postepenim smanjivanjem duphastona (to mi jedina poveznica), u pocetku su ti bolovi bili zanemarivi, pa su se počeli sve cesce i intenzivnije javljat, trajali cca 20min-1h, malo mir i opet krene...
I sad kak me vratila nazad na staru th.i uključila jos sa strane, znatno je bolje. Iako da nije bolje, morala bi doci na pregled i ev.progesteronsku injekciju jer veli da se trenutno u ovim tjednima ne moze nista posebno napraviti osim tog i obaveznog mirovanja.
Omertaa gdje ti piše da ti je baba 90gr i ja mislim da je to malo opet nez msm da si to pogrešno procitala msm nike sigurno to, ja uvijek tražim na slici jer mi prokleti gin nikad ne kaže koliko je težak i dug o uvijek se zabrinem jer sigurno pogrešno gledam a svaki put zab pitat koliki je
Pa na slici dolje ljevo ispod mjera pise EFW1 sto bi ako sam dobro izguglala znacilo "estimated fetal weight" iliti procijenjenja tezina fetusa.. pise 69g sto je ne moguce ako su sve ostale mjere uredne i po zm, tako da je ocito neki krivi izracun. Uostalom osjecam lupkanja od 14tjedna, bebica je super zivahna..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Curke, evo muž dosao iz Lidla (prošao ih 3) koji je ovaj put zakazao. Veli da im je koma robica. Nit bodica, carapica, rucnika, niš niš...
Omerta,to i je to, provjerila sam sad na svojoj zadnjoj sličici. EFW je 326g a to je težina koju mi je gin rekao. Bas čudno..da nije efw1 nesto drugo, ali ja ni na jednoj slici nemam to s jedinicom?
Ali da je to bebina težina niti bi mjere bile ok, niti bi je osjetila po meni..nije nis komentirao?
[/url
Omerta moze to biti tezina po toj pozi ili dijelu koji je trenutno mjerio...ja znam da ova moja kad je mene gledala da bi sto različitih mjera imala ovisno sta gleda i kak se gospon unutra namjestio..tak da ne mora nužno oznacavat ukupnu tezinu bebe :) Jer ono 60 grama su bili tam na početku
Iva napokon si dobila da pijes i bravo za dečkića..dobro je porastao 😊
Eto i mene s pregleda, stigli smo i do lidla, al uzela sam samo slinceke, drugo nisam ni gledala jer mi ne treba. To smo.na brzinu prije bolnice obavili. Na pregledu je bilo ok, doktor opet nije dao puno informacija 😂 ne znam kolko je deckic tezak, al cerviks je i dalje na 3 cm, trebam malo usporiti i odmarati. Dobila sam uputnicu za ogtt, na +6 kg sam i opet mi je uzeo briseve. Rekao mi je da obavezno pijem lactogyn i sto vise jogurta kao probiotik. Idem se sad vratiti da vidim ko je kaj pisao, samo sam letimicno pogledala.
Omertaa gdje ti piše da ti je baba 90gr i ja mislim da je to malo opet nez msm da si to pogrešno procitala msm nike sigurno to, ja uvijek tražim na slici jer mi prokleti gin nikad ne kaže koliko je težak i dug o uvijek se zabrinem jer sigurno pogrešno gledam a svaki put zab pitat koliki je
Pa na slici dolje ljevo ispod mjera pise EFW1 sto bi ako sam dobro izguglala znacilo "estimated fetal weight" iliti procijenjenja tezina fetusa.. pise 69g sto je ne moguce ako su sve ostale mjere uredne i po zm, tako da je ocito neki krivi izracun. Uostalom osjecam lupkanja od 14tjedna, bebica je super zivahna..
Ma sigurno je neka greska...ili fali neka brojka ispred... sigurno bi napomenuo da nesto ne valja...ne brini!!❤️
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji