ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kl1v
    19. Rujan 2019. 11:06

Juno hvala ti. Solgarov znaci👍

DeeDee
    19. Rujan 2019. 11:23

Ja sam trudna samo u trudnickim tajicama i to iz profila 😄😄

Meni je sad najnovija panika da mi je beba prenisko. Gin mi nije ništa komentirao na proslom pregledu,tj rekao je da je sve po PS-u ali meni se čini da bi u 23.tjednu trebala bit više. Em mi je trbuh nisko, em je osjetim oko pupka samo, najcesce ispod pupka.

[/url

Aristea
    19. Rujan 2019. 11:26

Ma ginekolog je odlican, ja sam toliko oduševljena njime. Totalno smiren lik, ne drami uopce i ništa ne govori unaprijed dok nije sto posto siguran. On je gin u Bjelovaru od kuda sam i dosla,a ja živim za sad u Zg.Sad se selimo u okolicu Sesveta... I njega bi preselila hahaha.. toliko sam odusevljena pristupom tog čovjeka da to nije normalno! Haha uvijek ga hvalim na sva zvona... Tocno takva osoba treba biti ginekolog koja je smirena, nježna, draga, sve temeljito objasni i ne  govori nista prije reda. Kad je 100% siguran kaže. Trebali bi doktori nekad biti taktični i razmišljati sto govore. Odradi daljnje kontrole i bok. A ne odma drama.  Koliko ljudi dobije dijagnoze koje na kraju uopće nisu takve a umirali od straha....

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

MaRe
    19. Rujan 2019. 11:29

DeeDee baš je maleni :) Ma ne brini nije nisko, ak se sjećaš ja sam neki dan to ispitivala pa mi je netko tablicu po tjednima naljepio..i moj je nisko al pomalo ga osjetim sa svih strana al još uvijek max u visini pupka...imaju vremena da se podignu još gore kak budu rasli :) 
    Jaivanpa ja prvo pročitala da imaš manjak al sad kad sam skužila šta piše..bolje više nego manje :D I unutar granica ti je tak da se ne moraš brinuti, vjerujem da će ti to i gin reći...možda te i pogleda pa bude drugačije stanje. 
    Zarice mene se isto dns malo bol pojačala, još sam se nešto nakašljala bila ajmeee...sad ću si popiti magnezija jer sam ga zapostavila u zadnje vrijeme pošto me ništa nije boluckalo.Al neka, nek boli to mi je znak da malli raste :D 

DeeDee
    19. Rujan 2019. 11:33

miki0

DeeDee

Ja sam trudna samo u trudnickim tajicama i to iz profila 😄😄

Meni je sad najnovija panika da mi je beba prenisko. Gin mi nije ništa komentirao na proslom pregledu,tj rekao je da je sve po PS-u ali meni se čini da bi u 23.tjednu trebala bit više. Em mi je trbuh nisko, em je osjetim oko pupka samo, najcesce ispod pupka.

A vidi se kak ne. Tak i ja imam osjecaj da se vidi samo iz profila al ocito se vidi i ovak ak su ljudi sad poceli primjecivati 🙈🙈
    I ja ju jos uvijek osjetim nisko i oko pupka. Mislim da je Lavica stavila sliku neki dan do kud nam jr maternica u kojem tjednu i mislim da tek nakon 28tt se izdigne iznad pupka.

Ne mogu bas photosession na poslu napravit pa je loša slika al od naprijed 0 bodova, tj. mrvu vece nego inače. Inače nosim malo šire majice i npr. u običnim trapericama ili hlačama od trenerke se ne kuzi, to zelim reć. Zato i kazem da sam samo u trudnickim trudna haha. Ja sam po toj slici zapamtila 24 boo. Ma ako niš nije rekao..valjda je ok :)

[/url

19. Rujan 2019. 11:42

Meni svi misle da sam se zdebljala a ne da sam trudna. 
    Jaivanpa ja isto imam takvog doktora i to mi je super. Nikako ne volim one koji nesto misle da vide pa to nabace a nema veze s nicim. Samo zabrinjavaju. 
    Mene boli trbuh od kasljanja.

MaRe
    19. Rujan 2019. 11:42

moj je takav bio prije trudnoće...pogotovo tak u duksi ili nekoj trenerki 
    Neki dan kad smo bili na roštilju kažem dragom sad napokon mogu stomak izbaciti dok jedemo a ne da oblačim nešto di se neće vidjeti ak se prejedem 

DeeDee
    19. Rujan 2019. 11:59

Mare pa i moj je, nema razlike. 😂😂
    Hahaha daaa to je i moja misao vodilja, jos se i napuhnem kao "viditeee, ovaj put nije food baby"😂😂

[/url

• thinkpink1
    19. Rujan 2019. 12:01

Bokic curke i sretno danas na pregledima! Dok sam pohvatala zaostatke...🤦🏻‍♀️🤪
    Lavice tapete su mrak...sve si razmisljam kad prođe porod i dok cemo biti na moru da dam muzu zadatak...imat ce cijelo ljeto fore...😂😂
    Cima da te utjesim, ja nemam apsolutno nista jos za curku, mislim da cu poceti s kupovinom tamo krajem 10mj, da se pocastim za rockas bez grižnje savjesti...🙊🙈 
    Ja sam se cula s mojom ginickom jer su mi se pojavili bolovi tj.grcevi poput menstrulanih, pogotovo kad sam se okretala s boka na bok i kako sam joj sve opisivala pojacala mi opet na udarnu dozu duphastona 3x2, uvela jos dodatnu dozu magnezija i normabel 2x2mg. Kaze da ukoliko se ne smiri kroz par dana da joj dodem, al se hvala dragom Bogeku smiruje i nisu vise tako cesti i intenzivni grcevi. Jos me curka posebno smiruje jer ju osjetim zadnjih tjedan dana, inace bi u suprotnom izludila...🤯
    Jedva cekam pregled sljedeci cetvrtak...

Angie1205
    19. Rujan 2019. 12:21

Iva micek je pravi decko!! Di je sad ona krava kaj je rekla da se taj isti malac ne bude izborio da joj nabijes sliku na nos i pokazes 🖕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.