Jutro cure... Prijavljujem da se bol smirila preko noci tak da sam mirnija. Ostavila malca u vrticu, danas je dva sata solo (sad cu lagano po njega), plakao je kad sam odlazila al sam brzo zbrisala. Vidjet cemo sad... Nakon dvije godine, pijem kavu u bircu solo i u soku sam. Obavila vec zamijenu aparatica za mjerenje secera, kupila u mani sebi neku tuniku/bluzu, maloj tuniku za skolu, otisla po pecivo i sjela u birc... Svasta, ko izgubljena sam.
Sto se tice prilagodbe....kcer suzu nije pustila na prilagodbi a onda dva tjedna nakon svako jutro je bila trauma za odvojit se od mene ili mm... A obozavala je vrtic i tete i klince... Al ujutro bi bio kaos... Tak da sam nek on meni sad place, nadam se da ce proc za dva tjedna 🤭
url=https://lilypie.com][/url
Pise da plodne vode treba biti od 5 cm do 25, a meni je 23 sto je po meni okej.m i da tezak je 1540 g
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Joj cure hvala vam! Nemam živaca iskreno cekati. Pa idem danas. Nekako me tjesi sto sto da je na granici vise pa se nadam se popiskio ili da je krivo izmjerila jer je bas dugo drljala po trbuhu…
Ma vjerojatno se popiškio, to na granici ti stvarno ništa ne mora značiti. Ja sam baš imala višak, vidio se na uzv. Pa idući put sve bilo ok. Ne brini.
Jaivanpa bitno da malac raste, vidi koliki je vec ❤️
Jedva cekam da mog malca danas premjeri da cujem kolko je velik 🥰🥰
Cure ,sretno danas :)
One tapete su mi predivne 😍 kad budemo imali svoju kucu ,definitivno stavljam neke .
Moj malac se jučer bas nešto nije javljao ,pa sam se zabrinula da je povezano sa anestezijom kod zubara ,luda glava 🤣
Ali evo ,jutro je započeo sa lupkanjem ☺️
Angie stvarno ti je odličan "stomacic" što kaže grizli ja sam se nasmijala jer izgleda kao da si stavila nešto okruglo veliko u majicu a vidim ruke i to što vidim ti je baš super a stomacic ma vrh ja bih baš tako volila
Jos je neko stavio stomacic i prekrasan je msm da je Mare
Jaivanpa kako lijepo napreduje bebac pa on je sada prava bebica
Jao koliko ce imati kg na kraju hahha? Sve me strah haha. .a jucer me toliko izudarao gore visoko da me trbuh i pekao i bolio ...neznam kaj mu je došlo jer se ova tri dana vas raspištoljio i gazduje u mom dvorištu haha :)
Oprostite kaj se ne osvrcem na druge. Pomalo strah i eto al se tjesim. Citam zaostatke i zelim svima uredne preglede bez problema
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Zadnja dva dana su me počeli bolit mišići oko trbuha,pogotovo kad se okrecem u krevetu,kao da upalu imam xD Očito opet raste 😁 I da,ja sam prezadovoljna ovim tajcama iz lidla,nisam znala da je trudnicka roba tak dobra za nosit,def.cu jos jedne vece uzeti jer su mi ove m sada a ne vjerujem da ce se mi pasati na trbuhu kasnije i neke traperice za zimu :)
Ja sam prije trudnoce znala kupit u hmu trudnicke hlace Basš su preudobne i kad bude zima sve te grije, nema šanse da ti bedra ostanu gola kod saginjanja ili takve stvari
I sad sam uzela te tajice u lidlu al čekam da se posuše. Veselim se probat
Btw. i mene bolucka stalno taj donji dio trbuha. Nemam pojma šta s tim, rekla sam na zadnjem pregledu doktoru pa je sam napomenuo da smanjim napor...Sad se malo to pojačalo tak da radim od doma danas. Pregled mi i u utorak pa ću se strpit još do tad...
Sortiraj odgovore
Najstariji