ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    19. Rujan 2019. 09:54

Iva hvala na utjehi da nisam jedina sa sugi-bugi pupkom 😘
    Inace imam onak malo munjeni pupak i viri van vecinu vremena a osobito u trudnoci, al sad se speglao al posmedjio...nikad mi nije tak bilo. 
    Kak se tice viska plodne vode nemam nekog iskustva s tim bas al je vrlo moguce da je pogresno izmjereno ak se malac nekak cudno nariktao...odi naravno svom ginu danas za svaki slucaj al msm da nije za paniku...sretno i javi nam!

Angie1205
    19. Rujan 2019. 09:54

Jaivanpa zab sam te taggat, ovo zadnje je za tebe 😉

Nasty
    19. Rujan 2019. 09:55

Jaivanpa

Evo mene s pregleda.beba je okej sve 5 ali imam kao na granici da imam visak plodne vode… Jel se trebam brinuti ? Kaže mozda se sad popiskio, mozda kak se okrece je krivo izmjereno pa idem svom ginekologu popodne kao rekla da mu se javim ..☹️☹️☹️☹️

Mislim da se me trebaš brinuti oko viška pl. vode. Meni je gin. 22.8. vidio višak pl. vode, baš sam se bila zabrinula, pa sam išla u bolnicu na pregled 3.9 i više ga nije bilo. Nakon toga 12.9.opet sve super.. Samo ne čitaj ništa o tome na netu da se ne brineš bezveze. 

Grizli
    19. Rujan 2019. 09:59

Lavice e super skuzila sam to me zanimalno da nije samo rano dole pa da bjezi. Hvala puno. Uzela bi malm od ikee sa 4 ladice. Taman mi visina 100 kao prematalice da ne moram biti sagnuta i mislim da taj obican jastuk stane na nju koliko sam skuzila dimenzije. Imam te malm u svojoj sobi i u kupaoni i savrsene su mi pa to mi je onako na sigurno ici, a dobri cu hrpu mjesta za robicu.
    Angie oprosti ja se pocela smijat kad se tebe vidila, preslatko izgledas u tim prugicama ko da jastuk imas a ne bebu. 😂 A Mare bas fino trbuh ti se vidi! Jako ste zgodnicke! Ja za sramotu vise neću se usporedjivat sa drugim trudnicama jer u utorak na kontroli sjedimo na 4 trudnice sve tu negdje po tjednima mene sestra pita a di je trbuh? A imala sam uzu majicu. Njima govori imat cete uzv preko trbuha, a meni preko trbuscica. Mm me poslije zezao 2 sata zbog toga. 

Angie1205
    19. Rujan 2019. 10:04

Grizli vi mi tu bar tepate  🥰 za razliku od ovih komentatora po kojima sam vec trebala rodit 🙄
    Pricekaj jos tj-dva pa kad usporedis trbuh sad i tad ostat ces paf koliko je narastao 😉
    Jel bio netko mozda u lidlu danas!? Kakve su im one gacice??

Aristea
    19. Rujan 2019. 10:23

Joj cure hvala vam! Nemam živaca iskreno cekati. Pa idem danas. Nekako me tjesi sto sto  da je na granici vise pa se nadam se popiskio ili da je krivo izmjerila jer je bas dugo drljala po trbuhu...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

DeeDee
    19. Rujan 2019. 10:24

A angie 😍😍😍
    Meni je preslatko to kako si sva tanasna i samo medicinka ispred 😄
    Meni su tek sad kad sam počela hoodice nosit ljudi počeli kužit, pita me jučer susjed tu na poslu ako sam možda trudna, sav se jadan stisao, zbunio, rekoh jesam, za 4mjeseca termin 😂😂
    Pozitivne strane debljine, osim ako ne zelis da svi znaju, onda bed 😂

[/url

PetraB
    19. Rujan 2019. 10:27

Jutro cure... Prijavljujem da se bol smirila preko noci tak da sam mirnija. Ostavila malca u vrticu, danas je dva sata solo (sad cu lagano po njega), plakao je kad sam odlazila al sam brzo zbrisala. Vidjet cemo sad... Nakon dvije godine, pijem kavu u bircu solo i u soku sam. Obavila vec zamijenu aparatica za mjerenje secera, kupila u mani sebi neku tuniku/bluzu, maloj tuniku za skolu, otisla po pecivo i sjela u birc... Svasta, ko izgubljena sam.
    Sto se tice prilagodbe....kcer suzu nije pustila na prilagodbi a onda dva tjedna nakon svako jutro je bila trauma za odvojit se od mene ili mm... A obozavala je vrtic i tete i klince... Al ujutro bi bio kaos... Tak da sam nek on meni sad place, nadam se da ce proc za dva tjedna 🤭

url=https://lilypie.com][/url

Aristea
    19. Rujan 2019. 10:31

Pise da plodne vode treba biti od 5 cm do 25, a meni je 23 sto je po meni okej.m i da tezak je 1540 g 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Nasty
    19. Rujan 2019. 10:32

Jaivanpa

Joj cure hvala vam! Nemam živaca iskreno cekati. Pa idem danas. Nekako me tjesi sto sto da je na granici vise pa se nadam se popiskio ili da je krivo izmjerila jer je bas dugo drljala po trbuhu…

Ma vjerojatno se popiškio, to na granici ti stvarno ništa ne mora značiti. Ja sam baš imala višak, vidio se na uzv. Pa idući put sve bilo ok. Ne brini. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI