ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    19. Rujan 2019. 09:10

Angie koliko se sjecam tvoj je od početka bio napredniji od naših 😁😁 Al dobro nije ni moja lopta puno manja 😂

• piba7
    19. Rujan 2019. 09:12

LoSa84

piba7

iva4

Piba kako to da su te vratili na utrice? Sry ako si pisala o tom vec😕
    Ja sam se morala vratit na dnevni ulozak za preko noci jer mi je to mokro znalo sa gaca prec na pidamu e tek onda imas problema sa presvlacenjem u 3 ujutro😒

Prošli tjedan sam u utorak otišla na hitnu zbog krvarenja. Na ulosku sam imala onako malo, malo sluzave crvene krvi. Doktor me pregledao i rekao da je sve u redu, nije vidio odakle je krvarenje, ali mi je ponovo uveo utrogestan. Stavljam 2 kom navečer prije spavanja pa se nadam da je ovo jutros mokro bilo od toga, jer sam sad opet u panici da mi curi plodna voda.
    Iva tebi isto bude baš mokro, kao da si se popiskila?

Ja ti isto od utrogestana imam vodeni, ponekad bjelkasti iscjedak. Nekad po noci bude i obilnije. A nekad ga uopce nema. Mislim da ovisia kako stavim utric i kako spavam. To ti normalno.

Hvala cure ❤❤

Angie1205
    19. Rujan 2019. 09:12

Bas sam napredna 😂😂
    Inace sam full mrsavica i sad je svima tak suuupeeeer kak sam se zaokruzila al brate idu mi na zivce 🤬
    Mare ti si super sa svojom busom 🥰

MaRe
    19. Rujan 2019. 09:15

Zadnja dva dana su me počeli bolit mišići oko trbuha,pogotovo kad se okrecem u krevetu,kao da upalu imam xD Očito opet raste 😁 I da,ja sam prezadovoljna ovim tajcama iz lidla,nisam znala da je trudnicka roba tak dobra za nosit,def.cu jos jedne vece uzeti jer su mi ove m sada a ne vjerujem da ce se mi pasati na trbuhu kasnije i neke traperice za zimu :)

• piba7
    19. Rujan 2019. 09:16

Ajme cure divni su vam trbusi 😍😍
    Moj Je kako koji dan. Ujutro je manji, navečer veći. Ovisi koliko pojedem koji dan. Još k tome, sad sam već tjedan dana na dijeti zbog lošeg ogtt nalaza i u tjedan dana sam izgubila 2 kg :(
    Pa mi se nekako čini da se i trbuscic smanjio.

• piba7
    19. Rujan 2019. 09:17

MaRe

Zadnja dva dana su me počeli bolit mišići oko trbuha,pogotovo kad se okrecem u krevetu,kao da upalu imam xD Očito opet raste 😁 I da,ja sam prezadovoljna ovim tajcama iz lidla,nisam znala da je trudnicka roba tak dobra za nosit,def.cu jos jedne vece uzeti jer su mi ove m sada a ne vjerujem da ce se mi pasati na trbuhu kasnije i neke traperice za zimu :)

Mare tako ti je i meni zadnjih 10ak dana. Dok ležim u krevetu i okrećem se npr s leđa na bok, me užasno boli donji dio trbuha - skroz nisko dolje. Onako kao da imam upalu misica.

ena10
    19. Rujan 2019. 09:22

Eheeej . sretni svima na pregledima danas.

Ja sam +9 kg.
    Mislim da mi je od toga 7 u trbuhu, a dvije u guzici i nogama🙈😁
    Mi smo jučer kupili komodu, i napravljen nam je ormar po mjeri u stanu, i sad sam sva u slaganju i spremaju, čak sam i baby odjeću odvojila, i spremam ju polagano za pranje 🤩🤩

Lavica27
    19. Rujan 2019. 09:26

Angie ti si meni zakon😂 Školski primjer gutanja lopte😂 Slatka si jako. Mare i ti izgledas kao trudnica🥰..ja kako koji dan al nekako mi je pupak uvučen pa mi je ujutro još B trbuh🙈
    Poslikala bi se al me sramota jer sam još u pidjami😁😁😁

MaRe
    19. Rujan 2019. 09:27

Piba e to da,jedino sto mene boli i sa strane od kuka do rebara.
    Iva ja imam višak od prije pa mi taman trbuh ravnotežu radi 😂😂 Falit ce mi kad ga ne bude hahahha Sinoć mi dragi rekao da mi se dupe počelo širiti 😂😂 

Angie1205
    19. Rujan 2019. 09:30

Lavice bas izgledam kao da sam progutala medicinku 😂😂
    Dobila sam ja i u dupetu i u nogama al trbuh je bas loptast sav.
    Iva meni je tak bilo u 1.trudnoci. Nema gdje se nisam ubucala, stopala mi bila narasla za dva broja, nosila sam majice od mm-a koji je za dve glabe visi od mene i jaci skoro duplo tad bio...bas sam bila ko kugla za bor na dvije noge...tako da znam kako ti je 😬
    A pupak...moj se poravnao sa ostatkom buse i sad samo imam fleku na sred ove svoje lopte. A ta fleka izgleda kao da se nisam prala dve godine, koza mi je full tamna bas na samom pupku i izgleda 🤮

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.