Lorija ako te tješi većina će još ovaj tj plakat,već sljedeći samo jedan ili dva al ti će po mom iskustvu bit takvi kroz cijelu godinu. Bit će to super!
Grizli Ja ti imam običnu ikea komodu i ovakvu prematalicu: https://www.babycenter.hr/albero-mio-podloga-za-previjanje-mm70-stars-50x70-white-216-590653.html ona ti ima na četiri kuta kao plastične krugove iz kojih izvučeš kao fiksne plosnate plastične kovnice i s tim se zakaci za stranice komode(vanjske) da ne šeta. Nadam se da si skuzila ovaj moj super truper opis😂
Piba kako to da su te vratili na utrice? Sry ako si pisala o tom vec😕
Ja sam se morala vratit na dnevni ulozak za preko noci jer mi je to mokro znalo sa gaca prec na pidamu e tek onda imas problema sa presvlacenjem u 3 ujutro😒
Prošli tjedan sam u utorak otišla na hitnu zbog krvarenja. Na ulosku sam imala onako malo, malo sluzave crvene krvi. Doktor me pregledao i rekao da je sve u redu, nije vidio odakle je krvarenje, ali mi je ponovo uveo utrogestan. Stavljam 2 kom navečer prije spavanja pa se nadam da je ovo jutros mokro bilo od toga, jer sam sad opet u panici da mi curi plodna voda.
Iva tebi isto bude baš mokro, kao da si se popiskila?
Jutro cure, sretno petorki danas 😀
Lorija, do sredine ili eventualno kraja 10.mj ce biti kao da nikada nije ni bio na adaptaciji.. Radim u jaslicama pa znam, najlakse se prilagode djeca koja od pocetka placu.. Problem su zakasnjele prilagodbe 😁
Piba kako to da su te vratili na utrice? Sry ako si pisala o tom vec😕
Ja sam se morala vratit na dnevni ulozak za preko noci jer mi je to mokro znalo sa gaca prec na pidamu e tek onda imas problema sa presvlacenjem u 3 ujutro😒
Prošli tjedan sam u utorak otišla na hitnu zbog krvarenja. Na ulosku sam imala onako malo, malo sluzave crvene krvi. Doktor me pregledao i rekao da je sve u redu, nije vidio odakle je krvarenje, ali mi je ponovo uveo utrogestan. Stavljam 2 kom navečer prije spavanja pa se nadam da je ovo jutros mokro bilo od toga, jer sam sad opet u panici da mi curi plodna voda.
Iva tebi isto bude baš mokro, kao da si se popiskila?
Ja ti isto od utrogestana imam vodeni, ponekad bjelkasti iscjedak. Nekad po noci bude i obilnije. A nekad ga uopce nema. Mislim da ovisia kako stavim utric i kako spavam. To ti normalno.
Dobro jutro i sretno na pregledima danas!
Kile +6 a sta cu nit jedem puno nit vise no prije a trbuh buja kao da sam u 7om a ne 5om mj trudnoce
I moj vrticarac tuli ujutro i svi kolektivno tule kad dode prvi roditelj a nije njihov. I jaslicari tule. A zasuzi i koji predskolac. Em ih povuce efekt mase em se prilagodavaju jos. Proc ce to sve nauce se djeca.
Da da draze mi nacrtat bilo sto nego kupovat al bas gormita jooj al no dobro cu i to :) a za bebu ona ce prvo k nama pa kad preuredimo ce u svoju sobu isto cu joj crtati. Iako su mi te tapete predivne i Lavica cjenom si prosla super 👌
Znas da sam i ja pomislila Iva da nisi alergicna na utrice misin moze se desiti jer tu ih puno vas je koristilo a samo tebi su te sve iritacije upale tako jako mokro i da niti jedna krema ne pomaze. Mislim da se full.mucis i nadam se da ce ti gin dat rjesenje za te probleme
Prijavljujem prva javljanja naše male curice ❤ Kao da je znala da brinem što ju još ne osjetim i počela se javljati!
Ni mi još nismo apsolutno ništa nabavili, sve što imam su linkovi i popis stvari koje nam trebaju. Planiramo tek od sljedećeg mjeseca polako uzimati veće stvari a robicu ostaviti za sam kraj. Nekako mi se čini kao da imam još jaaaaako puno vremena pa kao "di je žurba". 😂
Mah...mi u kuci trenutno imamo 2 prazne sobe al jedna ceka uju a druga je na prizemlju...a gore-dole se ne bum setala sigurno 😂
Jednog dana kad braco poraste dobiva nasu spavacu a mi cemo dolje, al to je jos dalekooooo 😂
Kad smo kod kila...ja sam na +9, kak je krenulo u pocetku mislila sam da vec sad budem na +20....al ono sto me ubija je sto svaki dan sretnem nekog bisera/biserku sa pitanjem “jos nisi rodila?? pa kaj cekas? pa kolko jos?” I onda kad kazem da imam jos 3 mj svi ostanu zabezeknuti...msm kaj stvarno izgledam kao da cu rodit svaki cas??
Jutros mi bivsa susjeda “tepa” kako sam se bas lijepo rasirila 🙈 Uzasni su!! Idem vam bas postat sliku trbuha sada i ima da me utjesite 🤪
Jooj iva jako mi se sviđa ta vreća i tnx za stranicu tetra pelene na fejsu😍😍😍 vreću sam vidjela na ethereal, a na ovoj drugoj mi se ogradice svidaju sa zvjezdicama i oblacima. Hjoj sve je prekrasno 🤩😍🤩😍a tapete su vam čarobne!!
Sortiraj odgovore
Najstariji