Vidim debelo ste u pripremama 🥰
Sretno danas svima na pregledima i cestitke na jucerasnjim...
Citam svaki dan, ali nikako se ubaciti... Samojed nadam se da si lijepo provela rođendan 🥳
Stigao mi je nalaz za test senzibilizacije i pise Indirektni antiglobulinski test - neg (normalna vrijednost neg). Kontrolno imunohematološko ispitivanje za RhD pozitivne trudnice u 8. mjesecu trudnoće. Valjda je to ok 🤷♀️ Vidjet cu na sljedecem pregledu 26.9. (Lorija pls kad ti bude zgodni upisi).
Danas sam se odvažila na OGTT, eto me cekam red...
Iva drzim palce i za osip i za kaznu..
Ja jos imam osip na stopalima i za sad mi ni canesten nije pomogo tak da izgleda da nije gljivicno, sve me strah kaj onda je.. ugl, spremam se narucit za pregled pa cu pitat telefonski gin jel da odem kod opce pa da vidi jel za dermatologa to.
Jutro debele🤩🤰🤰🤰
Sretno danas na pregledima!
Lorija još uvijek je na privikavanju? Tj od kad?
Angie ja sam tako isto uredila sobu ranije za malu,tamo su joj stajale stvari i prematalica a spavala je kod nas. Stan nam je velik al u jednoj stazi pa nije problem vamo tamo hodati (u mojoj sobi ni nema mjesta za ormar🙈,imamo posebno sobu za walk in ali ne zelim da tamo budu od bebe stvari pa pada prašina po njima...ugl posla sam si dala😛)
Lucille Pa cijela grupa nam je neka fit slim gestacijska😁
Iva i mene je užasno zivciralo to u trudnoći naspavaj se sad jer poslije nećeš al kad dobiješ dijete...to je skroz nova dimenzija ne spavanja🙈 osim ako imas super bebu pa spava...a ovako dusa ti spava ona bi cicala ili iz ko zna koieg razloga nebi spavala a tebi i dalje dusa spava😴😴 Al čim prije prihvatis da ne spavaš ko prije to ti je lakše.
Jutro svima! Sretno a pregledima i Iva tebi sa kaznom! Ako je za onu vecer da ti uvaze prigovor i da nista ne moras brinut više oko nje. A ovo za tockice sumnjam da se radi o gljivicama, meni vise zvuci kao osip nekakav. Bolje da ti gin pogleda. Mozda si alergicna na utrice.
Ja ne znam sto je jutros mojoj bebi inace je luda i zivahna, al danas od 5 sam budna i peglala sam do malo prije, a to dijete ko da kopa kanale unutra. Tocno osjetim malo udarac u mjehur, malo u bubreg, malo gore pod rebra... Stvarno mi nije jasno da se to tako osjeti bebu jako, a tako je mala jos.
Pitanje jos vezano za podlogu za previjanje... Ako se samo ona stavlja na komodu dal postoji neki nacin kako se nju fiksira gore na tu komodu jel se treba na nesto posebno obratiti paznju ili moze bilo koja samo da su dimenzije odgovarajuće?
Nisam javila da ja jucer nisam nis obavila kod svoje gin nego moram danas. Nadam se da cu ju uloviti da mi objasni one otocice sto su nasli na uzv.
Hvala svim curama na cestitkama ja sam tacno dobila 3 kile juce haha, po danu su mi bili prijatelji i rodbina i onda smo navece otišli muž i ja u soping da mi kupi sta lijepo i na večeru prepunila sam se kalorijama
Jao ja sam stvarno ljubomorna ja nemam ništa znaci samo kolica i jedan bijeli bodi i to je sve baš se plašim da neću sve ni stic a moj muž je totalno opušten i kaže da djaba paranoisem
Lavice evo drugi tjedan, s tim da sam ja prosli bila s njim dva dana pa pomalo krenuli da ostaje sam,al nekad dobar nekad ne.
Tete kazu da vidi od drugih da placu pa krene i on. Ponekad imam osjecaj da je shvatio da se treba plakati tamo 😂😂
Ja sam upravo odradila prvo pikanje za GUK profil kod kuce, nije tako strašno kako se čini. Ako ce netko raditi, bitno je dobro oprati ruke u što toplijoj vodi, masirati prste i pumpati šaku da vam krv dodje u ruku. Nije baš lako skupiti krv u onu epruveticu, ali je izvedivo.
Još samo 3 pikanja danas...
Kako sam počela opet koristiti utrogestan vaginalno, opet imam problema s iscjedkom tj imam onaj mokri iscjedak. Jutros kako sam se digla, gaće su mi cijele bile mokre i eto odmah panike. Izludit ću sama sebe :(
Jutrooo. Sretno danas 🌸
I mi smo od sljedeceg tjedna u sredivanju sobe, ali za nasu dvogodisnjakinju. Vrijeme je da je preselimo iz nase sobe😅 tako da moramo dati radit krevet po mjeri i ja moram pronaci kako zidove uredit i ove tapete su predivnee, ali to cu ja sve vjerojatno sama crtat i jeeeedva cekaaam😊👩🏻🎨
Sortiraj odgovore
Najstariji