ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    18. Rujan 2019. 19:20

*carskog

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

18. Rujan 2019. 19:38

eto jedino meni nisu komplikacije sjele 😂 nije mi sudjeno ovaj mj cini mi se haha 

18. Rujan 2019. 20:06

Evo da javim da sam bila na uzv dojke zbog one kvržice. Sve je ok, to je neka žlijezda. No drago mi je da sam provjerila.

Dalindas
    18. Rujan 2019. 20:12

Cure ,kako vi stojite sa kilama ? Maloprije stanem na vagu ,opet kg vise 🤣 za sada 6 kg vise 

• Zoe27
    18. Rujan 2019. 20:14

Uh, ja sam na +10 kila bila prije tjedan dana na pregledu 🙈 

Točkica37
    18. Rujan 2019. 20:20

LoSa84

Evo da javim da sam bila na uzv dojke zbog one kvržice. Sve je ok, to je neka žlijezda. No drago mi je da sam provjerila.

U kojoj poliklinici si bila?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

18. Rujan 2019. 20:27

Točkica37

LoSa84

U kojoj poliklinici si bila?

Mazalin.

DeeDee
    18. Rujan 2019. 20:43

Dalindas ja sam na pregledu s 20tt i dalje bila na -1kg al čini mi se da sam krenula u plus.. Otkrit ćemo za 2 tjedna, imam paranoje da sad u drugom dijelu ne nadoknadim hc.

Mi smo konačno sjeli i stavili na papir sve oko radova tako da ako sve bude kako treba kroz 10ak dana krećemo s tim. Mrvicu mi je lakše sad, ipak se nešto pokreće.

Ja sam se bacila u detaljno proučavanje vrsta platnenih pelena jer cu koristit njih, tako da mi je to sad glavna zanimacija i preokupacija u svakom slobodnom trenutku. 💗

[/url

Red Fox
    18. Rujan 2019. 20:46

Grizli ja sam uzela pamucne, jos cu jednu muslin naruciti iduci put. Te bambus su mi malo skupe, a mislim da pamucne dobro obavljaju svoju funkciju 🤷🏼‍♀️
    Kaj se tice kila, za sad sam na +5, zadovoljna sam za sad valjda ne bude naglo krenulo pred kraj 🤭 sutra imam pregled pa cemo vidjeti, al vise me zanima kolko je moj deckic narastao od proslog puta 😊

18. Rujan 2019. 20:52

Sa kilsms ja sam na +4 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI