eto jedino meni nisu komplikacije sjele 😂 nije mi sudjeno ovaj mj cini mi se haha
Evo da javim da sam bila na uzv dojke zbog one kvržice. Sve je ok, to je neka žlijezda. No drago mi je da sam provjerila.
Cure ,kako vi stojite sa kilama ? Maloprije stanem na vagu ,opet kg vise 🤣 za sada 6 kg vise

Evo da javim da sam bila na uzv dojke zbog one kvržice. Sve je ok, to je neka žlijezda. No drago mi je da sam provjerila.
U kojoj poliklinici si bila?

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
U kojoj poliklinici si bila?
Mazalin.
Dalindas ja sam na pregledu s 20tt i dalje bila na -1kg al čini mi se da sam krenula u plus.. Otkrit ćemo za 2 tjedna, imam paranoje da sad u drugom dijelu ne nadoknadim hc.
Mi smo konačno sjeli i stavili na papir sve oko radova tako da ako sve bude kako treba kroz 10ak dana krećemo s tim. Mrvicu mi je lakše sad, ipak se nešto pokreće.
Ja sam se bacila u detaljno proučavanje vrsta platnenih pelena jer cu koristit njih, tako da mi je to sad glavna zanimacija i preokupacija u svakom slobodnom trenutku. 💗

[/url
Grizli ja sam uzela pamucne, jos cu jednu muslin naruciti iduci put. Te bambus su mi malo skupe, a mislim da pamucne dobro obavljaju svoju funkciju 🤷🏼♀️
Kaj se tice kila, za sad sam na +5, zadovoljna sam za sad valjda ne bude naglo krenulo pred kraj 🤭 sutra imam pregled pa cemo vidjeti, al vise me zanima kolko je moj deckic narastao od proslog puta 😊
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji