Ja sam na plus 4 ..ali sam usla sa viskom kg u trudnoci tako da ni ne zelim da se vaga ide previse gore😂
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Drzite se cure koje ste prehlađene..puno vitamina c i bit ce dobro..ja volim šumeci
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Grizli to je bio prijedlpg mislila ono stol dosao sa sobicom pa da ga se makne ali ako treba treba ipak ste nasli rjesenje :)
Meni je prehlada prosla ali mali je bubani opet valjda necu ja opet nakon njega. Ja nisan nis uzimala kuhala cajeve med i limun i juhe. Drzite se i brzo ozdravite
Petra mene zna zaboliti sa lijeve ili desne strane trbuha ali bas sa strane mimo bebe i posteljice i maternice kad se okrenem u krevetu prvo sam mislila da su crijeva kriva kad nebi isla svaki dan sad vec pomisljam da su ligamenti. Kroz minutu prode i ne javi se tokom dana ni hodanja ni nikako samo pri nekom okretu. Sve se to siri rasteze raste pa nas i boli nekad. Miruj pa vidi kako ce biti
Samojed sretan ti roćkas!!!!
Cijeli dan imam glavobolju. I hladan znoj. Moj pisolinac se rita, valjda uziva u tekmi. 😂😄.
Htjela sam pitati gdje ste uzimale podlogu za prematanje na kinderbet i koji mg pijete??
Ja sam jos na sumecem al treba mi jaca doza..
Ja sam još uvijek s kilama na - 4. Ne znam da li da se pohvalim da se ne ureknem, ali ja još ni jednu noć nisam morala na wc kao vi. Obično me mačka probudi u 6 dok se počne igrati, penjati se na vrh ormara i rušit stvari s komode pa se dignem i pustim ju van i isput obavim wc, a ako ju prije mm pusti, onda spavam i do 9. Kako mi trbuh raste, tako sve manje mogu biti na desnom boku. Još od prve trudnoće i silnog ležanja mi se nešto desilo mišičima skroz uzdužno kao da sam ih previše istegnula i ne mogu dugo tako ležati jer užasno boli, a često se nesvjesno okrenem u snu pa me bol probudi.
Samojedsretan ti roćkas!!!!
Cijeli dan imam glavobolju. I hladan znoj. Moj pisolinac se rita, valjda uziva u tekmi. 😂😄.
Htjela sam pitati gdje ste uzimale podlogu za prematanje na kinderbet i koji mg pijete??
Ja sam jos na sumecem al treba mi jaca doza..
Podloge za prematanje imaš u Bubamary, Baby centru, Magic baby...piše tvrda podloga za previjanje. prosurfaj uzorke. A od magnezija, Solgarov magnezij citrat-je skup, ali najbolje iskoristiv.
Iva ovdje,tj ovu ću uzeti: https://www.monicasdreamhood.com/product/sleepy-animal-company
To je više mural nego tapeta jer javis bas velicinu zida pa po njoj naprave print, moj ima 8 kvadrata🤪
Mikio odlično!! I ja sam mislila neke planine il nešto al kod kćeri isto imam mural-tapetu pa nekako nastavljam u tom tonu...
Jucer na pregledu +2 kile od zadnjeg puta.. znaci 48, iako doma mi digitalna vaga pokazuje 49. Tlak opet 90/50. Dobila uputnicu za krvnu grupu i ona antitijela.. pa cu to u Petrovoj mozda sljedeci tjedan. Poslala sam danas uputnicu na Sv.Duh za anomaly, nadam se da necu dugo cekati, do 22.tjedna najkasnije.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Iva ovdje,tj ovu ću uzeti:https://www.monicasdreamhood.com/product/sleepy-animal-company
To je više mural nego tapeta jer javis bas velicinu zida pa po njoj naprave print, moj ima 8 kvadrata🤪
Mikio odlično!! I ja sam mislila neke planine il nešto al kod kćeri isto imam mural-tapetu pa nekako nastavljam u tom tonu…
Te tapete su predivne...ja sam rekla neki dan mm ako slucajno rijesimo neki stan gdje cu imati djecju sobu odma ih narucujem, ne zanima me ni cijena ni nista. Ja sam se odmah zaljubila! 😍
L 💛
Sretan rodjendan samojed 🎂🍰!
Kl1v mi smo uzeli u Lesnini podlogu, jos imaju do kraja mj popust na baby opremu svu. Ta mi se cinila najsigurnija jer ima cicak jos za pricvrstit za kindac.
Mikio svakak pocekajte od gletanja jos da se dobro isusi, jer nije vise tak toplo.. Da vam ne ostane vlage unutra.. mi kad smo uselili nabrzaka u stan mislim da se nije sve dosta isusilo i nastala nam je plijesan po rubovima.. a grijali smo bas jako.
Sortiraj odgovore
Najstariji