ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    18. Rujan 2019. 18:58

Sad sam prvi put isla vidit na tu stranicu ethreal, tetrice i bas su lijepe i znaci kazete da su kvalitetne. 😊 Samo moze pomoc sto birate obican pamuk, muslin ili bambusove ako sa dobro shvatila 3 su materijala? Crtezi su bas lijepi.
    Vrecu za spavanje sam vidila prekrasnu i c&a i ima cak rukave koji se skidaju. Cak mislim tu uzet. Jel su 2 vrece dosta? Velicinu bi uzela 62 ili je preveliko?
    Joj kako sam se ja sad razocarala. Vec sam bila sigurna da znm koju cu prematalicu, odabrala si od ikee, i popodne nesto mm i ja razgovaramo o tome i kaze muz a kako mislis to staviti u sobu s kreveticem nece ti stat sve uz ormar, pisaci stol, krevetic i ta prematalica koja je jako velika. Ja se skoro rasplakala sad. I sad opet ne znam koju prematalicu da uzmem. 😭

• Sarita15
    18. Rujan 2019. 19:04

Grizli

Sad sam prvi put isla vidit na tu stranicuethreal, tetrice i bas su lijepe i znaci kazete da su kvalitetne. 😊 Samo moze pomoc sto birate obican pamuk, muslin ili bambusove ako sa dobro shvatila 3 su materijala? Crtezi su bas lijepi.
    Vrecu za spavanje sam vidila prekrasnu i c&a i ima cak rukave koji se skidaju. Cak mislim tu uzet. Jel su 2 vrece dosta? Velicinu bi uzela 62 ili je preveliko?
    Joj kako sam se ja sad razocarala. Vec sam bila sigurna da znm koju cu prematalicu, odabrala si od ikee, i popodne nesto mm i ja razgovaramo o tome i kaze muz a kako mislis to staviti u sobu s kreveticem nece ti stat sve uz ormar, pisaci stol, krevetic i ta prematalica koja je jako velika. Ja se skoro rasplakala sad. I sad opet ne znam koju prematalicu da uzmem. 😭

Prijedlog: ako ti pisaci stol ne sluzi njega makni pa kad vise ne budes trebala prematalicu ces vratit stol...ako sam dobro skuzila to je soba bas za bebu pa onda pisaci stol ne treba..

Lunica
    18. Rujan 2019. 19:20

Vecer cure drage..evo me s popodnevnog pregleda...sve b.o.
    beba odgovara mjerama po tjednima i danima..preslatko je gledati na 4D😍
    Cerviks super, posteljica , pl  voda..sve b.o. Rez od cadskog nije stanjen sta je isto bitno i dobre su prognoze za vag porod ali jos nam je daleko jer se beba moze stoput okrenuti..
    Sta se tice tahikardije reko mi je sto bi ja htjela ..peti put trudna😂😂 sve kao ocekivano.. ugl sljed pregled 14.10.

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lunica
    18. Rujan 2019. 19:20

*carskog

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

18. Rujan 2019. 19:38

eto jedino meni nisu komplikacije sjele 😂 nije mi sudjeno ovaj mj cini mi se haha 

18. Rujan 2019. 20:06

Evo da javim da sam bila na uzv dojke zbog one kvržice. Sve je ok, to je neka žlijezda. No drago mi je da sam provjerila.

Dalindas
    18. Rujan 2019. 20:12

Cure ,kako vi stojite sa kilama ? Maloprije stanem na vagu ,opet kg vise 🤣 za sada 6 kg vise 

• Zoe27
    18. Rujan 2019. 20:14

Uh, ja sam na +10 kila bila prije tjedan dana na pregledu 🙈 

Točkica37
    18. Rujan 2019. 20:20

LoSa84

Evo da javim da sam bila na uzv dojke zbog one kvržice. Sve je ok, to je neka žlijezda. No drago mi je da sam provjerila.

U kojoj poliklinici si bila?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

18. Rujan 2019. 20:27

Točkica37

LoSa84

U kojoj poliklinici si bila?

Mazalin.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.