jutroo 😂
ne stignem pratit svee
sto se poklona za krstenje tice
ja sam kumi uzela za malu kad je bulo u 8 mj krstenje
Paket pelena, stvari za higijenu male,gricku jer joj zubici rastu i par didaktickih igracki sve lijepo upakirala i kovertu s novcima .. jer gledam robice ima previse vecinom je o dobivala na poklon to a ovo su neke potrosne stvari koje dobro dodu .
Ja isto smatram da se bezveze brines anchy..jos se bebac bude izrotiro sto puta haha. Moj mali se stalno okrece i lupa na sve strane u jednom danu. Nema gdje ga nema. Haha 😀
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jao cure čitam evo dva sata što ste se raspisale pola sam zaboravila cestitam onima što su bili na pregledu nekom se je beba okrenula na zadak a vidjela sam da je 28 sedmica ništa se ne sikiraj ima ona vremena za promjenu milion poza
Cima ok slažem se da ne treba niko da dira stvari bez pitanja ali vidim nisi odg nikom da li oni žive u toj kući ako oni žive u toj kući msm da trebaš da popusti jer i ja imam sobu kući kod mojih da ne znam sta promjene tu msm nemam se ja tu sta petljat nekad se treba staviti u situaciju drugih zamisli da ti živiš u kući gdje od muža ti sestra ima najveću dobu a ne živi tu msm da ti ne bi bilo drago eh ako oni ne žive tu ondjaa si u pravu
Grizli ja bih na tvom mjestu poludila mrzim nenajavljeno goste pod broj jedan, a pod broj dva to za muško spol ja dok nisam saznala spol nez Jel se ova moja bebica naljutila ali svima sam namjerno govorila ovo je curica ja znam da je curica i tako jer od muža dajdjinca nez kako se kaže kod vas ujna kaže meni izgleda da nosiš curicu i kaže al hajde sta ćeš nek je živa i zdrava zamisli kao ono sta ćeš jebi ga tad sam se najezila
Čestitke na pregledima :)
Ja sad malo pospremila stan i otišla baciti smeće, usput izbrojala stepeniceimam 38 do dolje haha
Kad sam se vratila u stan tako mi je pozlilo da sam se skoro srušila, nisam znala dal ću povratit ili se onesvijestit, srce mi stalo lupat, jedva sam do zraka došla…kontam da mi se tlak srušio ili šećer xD Htjela sam još tortu pravit al ću mirovat, dosta za dns. Još nisam naručila taj nesretni tlakomjer, sad čim sjednu komplikacije naručujem
Polako mare 🙂 meni je tak sa kombinacijom tahikardije i niskog tlaka..hodam ko puž do stana...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Sad ste me malo utjesile, hvala prva beba, ne znam kaj je normalno, a kaj ne i onda sam sva prestrastena
I malo cudo nam jos uvijek nece otkrit spol! Na svakom bozjem pregledu ima skupljene noge 🙈 u utorak idem na 4d pa se nadam mozda tam nekaj vise saznam 😂
Ja isto ne volim nenajavljene goste.. uopće nije bitno tko je u pitanju ali to mi tlak digne na 350...sestri sam dugo objasnjavala da mi ne moze govoriti doci cu danas sutra, možda u ovo doba ili ono. Ona se cudi. Naravno ne kuži jer jos zivi sa roditeljima..mi imamo svoj ritam, radili smo tada oboje dok nisam zavrsila na bolovanju. .... Ali tak su i njegovi komotni... stvarno da poludis. Nemam nista protiv toga da netko dode ali brate mili znali su mi se najavljivati 5 dana...dodem sutra pa ne mogu sutra pa prekosutra i tako je to trajalo 5 dana. Jos ja za prvi put kad su rekli doci ce ce pripremim kolace, kifle, naravno sve se osusilo do onda kad si fkt dosli a mi se najedavati ne možemo. Rekla sam sama sebi, sada sam docekivala nekog ko čovjek i niiiikad više. Toliko truda i brige nizasto
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Sad ste me malo utjesile, hvalaprva beba, ne znam kaj je normalno, a kaj ne i onda sam sva prestrastena
I malo cudo nam jos uvijek nece otkrit spol! Na svakom bozjem pregledu ima skupljene noge 🙈 u utorak idem na 4d pa se nadam mozda tam nekaj vise saznam 😂
Mala tvrdoglava beba haha...pokazuje vam ko je glavni a vi kak hocete haha😂 neka je ziva i zdrava :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Eto ovi iz Pepca ko da nas slušaju, stigla kolekcija od organskog pamuka :) https://pepco.hr/proizvodi/djeca/organski-pamuk-za-bebe/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=trafiic&utm_campaign=organic_cotton
Anchy hehe zakon beba... Zeli biti vas kinder surprise!
Samojed alergicna sam na spolnu diskriminaciju djece. Zato sam i rekla da necu nikome rec spol dok se ne rodi. A onda fino slikat bebu i poslat obitelji sliku sa tekstom dijete se rodilo! Pa nek ih jos malo topim 😂
Jaivanpa joj tako ja imam jednu frendicu najvajvlje se ko da dolazi Papa, a na kraju se ne pojavi. I jednom smo ja i mm ispali jako zlocesti nenamjerno zapravo, al kako je ona jedno 20 puta prije rekla doc i mi ko budale cekali a ona se nije pojavila dodje taj 21. put i ona javi da stize i mi mos mislit i odemo mi do Trsta taj dan kad ona zove ja dosla a di ste vi. Onako bas smo ispali zlocesti. Al nije zamjerila jer zna i sama da je nepouzdana.
Cure da vas pitam... Na zadnjem pregledu ginicka mi kaze posteljica se preklapa s uscem maternice. Obratit ćemo na to pozornost. Znas da tako ostane mozes popucat previse i iskrvariti na porodu. I to je to... do slj puta napravit ces ogtt...i nastavi pricu o tome.
Onda dodjem doma i svojoj trudnoj prijateljici pisem a ona: ne smijes sjediti ni voziti auto, pazit se jako i miruj!!
Zasto mi dr nije rekla da trebam strogo mirovati ili vecinom mirovati. Na guglu ima svega, odustala sam od citanja toga 😢😢
Sortiraj odgovore
Najstariji