Eto ovi iz Pepca ko da nas slušaju, stigla kolekcija od organskog pamuka :) https://pepco.hr/proizvodi/djeca/organski-pamuk-za-bebe/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=trafiic&utm_campaign=organic_cotton
Nisam tamo nikad kupovala...kakva im je kvaliteta? Jer vidim da imaju i tetrica, dekica i dosta tekstila...
ode mi post
i onda tako 10 cm od mojih sisa stoji i gleda. Pa onda: Joj, bojim se da nema zraka. joj, moraš mu/joj nos malo odmaknuti pa bi rukom krenula da fizički odvoji bebi nos
[iimg]
Bok cure! Nemam hvala Bogu problema sa svekrvom :) Mislim da sam super prošla što se toga tiče.
Muči me nešto drugo. Muž mi odlazi na poslovni put od 2 mjeseca. Sada sam u 6om mjesecu, a kada njega neće biti, bit ću 7.i 8. mjesec trudoće. Ovo mi je prva trudnoća tako da nemam pojma koliko je teško/lako kroz ta dva mjeseca. Raspitivali smo se kod naših je li se trebamo brinuti oko nečega, ali sto ljudi sto čudi. Neki odmhnu rukom, neki se zabrinu.
Inače za sada nisam imala nikakvih problema u trudnoći. Malo mi je tlak niži, ali zapravo sve prolazi glatko.
Što vi mislite? Oće li biti to izvedivo :/
Jooj komentari ajmeee, tko je rekao nece tog biti manje kad rodis dobro je rekla nece toliko ima zabadala cudooo, evo mojih "najdrazih":
Redom ljudi na cesti: jel decko (za prvog) ? Jooj nek ti je decko znak da se muz dokazao a onda malo malo pa jednu curicu pa si mirna.. da da vidim ja po kosarici ti ne biras bit ce cura kad tako jedes (kupovala sam sastojke za blagdane za kolace i francusku) ..rodila : a jel dojis? Vec si vani sigurno ne dojis al no naravno da si vani ti si carica ti ni neznas kako je to rodit…sta je tebi nastancat i 5 tebe uspavaju ti se ne mucis …e sad je drugo na putu: a jest ti neka razlika al dobro ..jel drugo cura? Ako nije aj nek bude (pazi jer ja utjecem na to) ..oces ti cuvat seku? A sve ces joj morat dat…jooj zadnje sto ti treba su dva sina…a no ko bude opet sin cete na trece….genijalni neki ljudi ja sam produzim dalje bez ikakvog komentara pogledam ih i produzim dalje kao da sam gledala oglas na stupu semafora. E a tek oko djece cuda: jel ti spava ako spava ti ni neznas da imas djete ako ne spava a sto si mislila da ce ti dijete spavat…samo ti njemu daj mlijeko kravlje mozes direkt iz krave to je zdravo…jel hoda stavljaj ga na nogice da pozuri to do kad ces ga nosit/vozit..jel pustio pelene (godinu dana) jooj vi danasnji roditelji ste lijeni u nase vrijeme…ono sto ti jedes nek dijete jede (beba od 6 mj) a u trudnoci ti tooo jedes/pijes jesi ti normalna, sta i ti ces to jest (a 'to' je bilo sto..kava sok pizza juha sladoled naranca …) e a kad krenu mame: jel ti doji? Mooooj doji 54 puta na dan jaa imam mlijekaa jos i zamrzavam i spremam i neznam sta…jel spava?mojaaa spava od prvog dana u rodilistu…Jel ti ovo jel ti ono i sto god je odgovor to neko drugo dijete je bolje jace prije nesto dostiglo napravilo itd. Takvima samo slegnem ramenima i reko ne brinem se ja a za vaseg/vasu suuper
Pogodila u sridu haha :) 😅
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
ode mi post
i onda tako 10 cm od mojih sisa stoji i gleda. Pa onda: Joj, bojim se da nema zraka. joj, moraš mu/joj nos malo odmaknuti pa bi rukom krenula da fizički odvoji bebi nos
de ovo je strašno hahahhha Sve se bojim da ću i ja tak proći
ode mi post
Ooo bilo je i tog kako sam to zaboravila 😂 da da jel vuce a vuce li sad a sad a sad jaoooo nije mi to neko bas dojenje...prode 5 min no pa jel mu dosta do kad bi on to jeo nista slabo ti to neko mlijeko daj mu ponavljam kravlje direkt iz krave odmah sa zlicom meda da vidis kako ce spavat (mamina susjeda, ja kod mame na kaucu ja kavu mali sisu 2mj je imao vec, reko mama skloni.mi ju mali ne zabada nos njoj u tanjur i broji zalogaje - odgovor ajmeeee sta si ti nervoznaaaa) ma vrh su ljudi! Bubaju lupaju cudaaa
Bok cure! Nemam hvala Bogu problema sa svekrvom :) Mislim da sam super prošla što se toga tiče.
Muči me nešto drugo. Muž mi odlazi na poslovni put od 2 mjeseca. Sada sam u 6om mjesecu, a kada njega neće biti, bit ću 7.i 8. mjesec trudoće. Ovo mi je prva trudnoća tako da nemam pojma koliko je teško/lako kroz ta dva mjeseca. Raspitivali smo se kod naših je li se trebamo brinuti oko nečega, ali sto ljudi sto čudi. Neki odmhnu rukom, neki se zabrinu.
Inače za sada nisam imala nikakvih problema u trudnoći. Malo mi je tlak niži, ali zapravo sve prolazi glatko.
Što vi mislite? Oće li biti to izvedivo :/
Zarica sve ovisi koliko inace ovisis o njemu? Ukoliko je trudnoca uredna i nemas nekih tegoba nebi ti trebao biti problem, no to ne mozes znati ovako. Ja sam po tom pitanju dosta neovisna, zivimo na selu i svaki ima svoj auto jer bi izludila da moram cekat njega da si obavim nesto a bome i on sa mnim da na svaku pretragu mora vozat me i trazit slobodno u firmi. Radno vrijeme mu je od 8 do.... 😅 U prvoj trudnoci sam morala ic u bolnicu cekat porod al bome s drugim sam se sama dovezla do Zagreba s trudovima svakih 10 min 🤷♀️😅. Srela tetu iz kcerkinog vrtica dok sam setkarala ispred petrove i pita ona kad je termin a ja velim "sad" 😅😅😅 zena se zgrazala a ja se smijem 🤷♀️.
Tak da to sve ovisi o vasem nacinu zivota i kako ste si ga organizirali. Na sam sad na pocetku ove trudnoce bila nekih mjesec i pol sama sa njih dvoje (8g i 2g)... I bilo mi je grozno jer sam zbog mucnina jedva funkcionirala al da sad ode nebi mi bio toliki problem. 😉
url=https://lilypie.com][/url
E da... Svekrva... Ja samo cekam da me pocne ispitivat jel mi krenulo mlijeko (to krene tam negdje oko 30. tjedna ispitivat) pa sve dok ne prestanem s dojenjem ispituje jesam li ostala bez mlijeka 🤣🤣🤣🤣 Sad sogoricu tak maltretira... Svaki dan 😅🤷♀️
url=https://lilypie.com][/url
a sjećam se sebe koliko sam živčana bila kad mi se tako naguzi i ispituje. sad mi smiješno ali onda sam je htjela izbaciti iz stana kroz prozor
[iimg]
Ja cu samo fino otici u sobu zaključati se i dojiti u miru. Ako krene itko prema meni samo cu reci moram podojiti dijete u miru i bok. Nek se funji ko hoce... Ovisno o ispadu bit cu i grublja....to mi je tak glupo i iskreno kad je moja sestricina isla dojiti ja bi izasla jer mi je bilo neugodno sad biti s njom dok ona doji. Ne kuzim potrebu i kako osobe nemaju srama da čube u istoj prostoriji gdje ti dojis i bleje u tebe ko tele u sarena vrata. Ispada da nitko nema prava na neku intimnost.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji