Dok sve živo pročitam, ne uspijem se uključiti ni u jednu temu...
Jao što ne volim baš to što kažeš Grizli, tu spolnu diskriminaciju djece. Ljudi kad čuju da nosim dečka odmah komentiraju jel tata ponosan, šta koji k ima biti ponosan?!?! Što je najgore, njemu je tako svejedno jel dečko ili curica važno da je sve u redu. Sad ga već voli najviše na svijetu, čak sam se jučer ujutro probudila, a on šapče trbuhu i mazi ga
Nešto sam vas htjela pitati, što mi se dogodilo na poslu neki dan. Idem ja sebi napraviti onu instant juhu. Jela mi se strašno, ne jedem to često, ali eto. I jedna kolegica u kuhinji mi pogleda to i stane komenirati: "Ne znam baš da je to za jednu trudnicu..." Ja nju samo pogleda sa raširenim očima i rekla "Meni je fino, ja ću pojesti." Vidjela je da me njezin komentar zasmetao jer ta kolegica i ja smo na bok i to je to. Ako ne moram, ne razg s njom jer mi nije sjela kao osoba... Onda "Ako misliš da ti sad smetaju komentari, čekaj dok rodiš pa ćeš vidjeti koliko ćeš onda komentara dobiti." Onako - halo, ženo, jel ti sebe čuješ? Imaš djete od 1,5 godinu i sad si popilu svu pamet svijeta i uzimaš si za pravo komentirati išta??? Onda je još nešto bzvz lifrala s dr kolegom koji je bio u kuhinji ja sam samo sa svojom juhom izašla... Jeste vi imale takve situacije?
Sorry na dugom postu

Cure da vas pitam… Na zadnjem pregledu ginicka mi kaze posteljica se preklapa s uscem maternice. Obratit ćemo na to pozornost. Znas da tako ostane mozes popucat previse i iskrvariti na porodu. I to je to… do slj puta napravit ces ogtt…i nastavi pricu o tome.
Onda dodjem doma i svojoj trudnoj prijateljici pisem a ona: ne smijes sjediti ni voziti auto, pazit se jako i miruj!!
Zasto mi dr nije rekla da trebam strogo mirovati ili vecinom mirovati. Na guglu ima svega, odustala sam od citanja toga 😢😢
A koji si tjedan? Mozda smatra da s obzirom na tjedne se ona moze spontano podignuti gore pa nije se za zabrinjavat neznam…mozda da ponovno pitas da li trebas nesto posebno pripaziti pa da budes sigurna. Ili smatra da do poroda nemas brige pa ce tek tada odluciti sto ce uciniti po pitanju tog
24 tjedna sam trudna. Druga mi je trudnoca. Imamo curku od 13g... dugo smo cekali na ovog bebaca i sad me strah da ne bih sto ugrozila jer nisam bas upucena.
Heej....evo meni je na zadnjem UZV doktor rekao da mi je posteljica nisko sprijeda do usca i beba je na zadak okrenuta ali da sada to nije nista zabrinjavajuce jer je rano i stigne se jos podici, a i beba okrenuti. Nisu mi ni taj dr (u bolnici) ni moj soc. ginekolog nista posebno govorili za mirovanje nego mi je sestra rekla kao da mirujem i bez odnosa. Rekli su samo da cu cesce na taj UZV u bolnici da vidimo kako ide. Za sada pazim da ne dizem nista tesko, ali pospremim, skuham, odem u setnju...na kavu...sve samo malo sporije. 😀
A sto se tice okretanja bebe evo moja kolegica nedavno rodila blizance...trebala je na carski jer je jedna beba bila okrenuta prema gore a jedna dolje, i na zadnjem dogovoru za carski naprave joj UZV kad bebe obe u pravom smjeru i rodila par dana poslje prirodno.

L 💛
Tonkice, ljudi su tako zli da je to strasno. Muzu je jedan kolega s bivseg posla rekao ajme kaki se usudjujete ici sad na drugo dijete??? Imam 38 a ne 58 pa je to bauk. I komentari su obicno ili super ili totalno kontra. I ono tipa, a valjda ce sad biti musko. Bit ce ali koga briga, bitno je da su zivi i zdravi i da sve dobro prodje. Kad je muz prvim susjedima rekao da sam trudiimaona je rekla to se negovori nikome barem prva 3mj.
Mozda su hormoni ali to mi je strasno.
Kl1v ja bi otišla po drugo mišljenje jer to o cem pričaš je mislim predlezeca posteljica i nije za zezat se. Ne dižem paniku al ako da takvu dijagnozu onda mora i dat uputu jebemu...
Tonkica pripremi se na te sveznajuce mame koje dijele mišljenje bez da ih se pita. U suštini su jako nesigurne pa liječe komplekse na prvom koji naidje. Ili ignoriraj i ne daj da te pikne ili reci da si dovoljno stara da dodnosis sama odluke o sebi i svom tijelu.ja bi rekla svoju poznatu "yolo,živim na rubu🤘...jela sam i pršut jutros"🤯😛

A sto se tice svekrva - meni neki dan muu kaze e4o doci ce oni kroz nekih pola sata meni u posjetu ( kao da sam bolesna) a ja u trgovini trazim poklon za frendicu. Jos sam htjela do svojih otici jer su cuvali necaka zadnji dan prije nego sto se vrati u Zg jer mora na operaciju pa sam ga htjela vidjeti. Na kraju pici doma i cekaj ih da bi me s vrata zaskocila i vice Bebaaa! Bebaaaa! (nekim glupim naglaskom) Kako bebaaaa? Jel spava bebaaa? Ja se prepala....malo je falilo da uteknem... 😂😂 Ne znam sta ljudima dodje da tako izlude 😂😂😂

L 💛
Meni je posteljica u trudnoci bila.2 cm od usca u 34 tjednu i vec me upozorila da bi mogao biti carski da bi nakon 3 tjedna se podigla na 8cm i sve bilo super..rodila vaginalno.
.tako da posteljica se ocito krece☺ jedino za placentu previu je druga prica
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Helouuuu:)
Nadam se da ste svi dobro, super, zdrave, itd.🙈💕
Nama danas svekrva bila na kavi..
I pričali kako mi se sviđa jedna kadica za bebu, i kako ću ju kupiti, i neću najvjerojatnije stalak uzimati, jer je stalak pre skup, staviti ću kadicu na stol ili negdje.
I ona prokomentira, samo čekaj da te deda vidi i čuje, nećeš ti tako dijete kupati.
Mislim si ja ne, baš ću vas dvoje pitat.
Samo sam se nasmijala i rekla vidite ona vrata, e tu će ljudi izići ako im se ne sviđa moje ponašanje i moje postupanje sa mojim djetetom.
Samo se nasmijala, i zašutila .
E pa helou, moje dijete, i moja stvar što ću, i kako ću sa njom postupati!

ena10
Ja sam svojoj spomenula da neću kupovati robicu dok ne vidim šta ću od bratića dobiti jer on ima dvoje malih pa će mi proslijediti..odgovor na to je bio da "to meni zaista nije potrebno al eto ak već hoću da mi poklone nek ja to poklonim nekome tko je siromašan" wtf sam ja rockefeller..ako mogu dobiti novu i skoro novu robicu što ne bih iskoristila xD

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji