Helouuuu:)
Nadam se da ste svi dobro, super, zdrave, itd.🙈💕
Nama danas svekrva bila na kavi..
I pričali kako mi se sviđa jedna kadica za bebu, i kako ću ju kupiti, i neću najvjerojatnije stalak uzimati, jer je stalak pre skup, staviti ću kadicu na stol ili negdje.
I ona prokomentira, samo čekaj da te deda vidi i čuje, nećeš ti tako dijete kupati.
Mislim si ja ne, baš ću vas dvoje pitat.
Samo sam se nasmijala i rekla vidite ona vrata, e tu će ljudi izići ako im se ne sviđa moje ponašanje i moje postupanje sa mojim djetetom.
Samo se nasmijala, i zašutila .
E pa helou, moje dijete, i moja stvar što ću, i kako ću sa njom postupati!
ena10
Ja sam svojoj spomenula da neću kupovati robicu dok ne vidim šta ću od bratića dobiti jer on ima dvoje malih pa će mi proslijediti..odgovor na to je bio da "to meni zaista nije potrebno al eto ak već hoću da mi poklone nek ja to poklonim nekome tko je siromašan" wtf sam ja rockefeller..ako mogu dobiti novu i skoro novu robicu što ne bih iskoristila xD
Dok sve živo pročitam, ne uspijem se uključiti ni u jednu temu…
Jao što ne volim baš to što kažeš Grizli, tu spolnu diskriminaciju djece. Ljudi kad čuju da nosim dečka odmah komentiraju jel tata ponosan, šta koji k ima biti ponosan?!?! Što je najgore, njemu je tako svejedno jel dečko ili curica važno da je sve u redu. Sad ga već voli najviše na svijetu, čak sam se jučer ujutro probudila, a on šapče trbuhu i mazi ga
Nešto sam vas htjela pitati, što mi se dogodilo na poslu neki dan. Idem ja sebi napraviti onu instant juhu. Jela mi se strašno, ne jedem to često, ali eto. I jedna kolegica u kuhinji mi pogleda to i stane komenirati: "Ne znam baš da je to za jednu trudnicu…" Ja nju samo pogleda sa raširenim očima i rekla "Meni je fino, ja ću pojesti." Vidjela je da me njezin komentar zasmetao jer ta kolegica i ja smo na bok i to je to. Ako ne moram, ne razg s njom jer mi nije sjela kao osoba… Onda "Ako misliš da ti sad smetaju komentari, čekaj dok rodiš pa ćeš vidjeti koliko ćeš onda komentara dobiti." Onako - halo, ženo, jel ti sebe čuješ? Imaš djete od 1,5 godinu i sad si popilu svu pamet svijeta i uzimaš si za pravo komentirati išta??? Onda je još nešto bzvz lifrala s dr kolegom koji je bio u kuhinji ja sam samo sa svojom juhom izašla… Jeste vi imale takve situacije?
Sorry na dugom postu
Tak je meni radna kolegica napisala čestitam na dječaku, tata je sigurno sretan...samo sam joj napisala tata je sretan sto god da je samo da je zivo i zdravo dijete.. onda je pisala nisam tako mislila, ma znam blabla..znas ti mahunu eto. ...a njegova pametna mama je izjavila, eto ti si svoje rijesio odma u početku...onak koji 😈???... Zato kaj je muško! Mislim, neznam... nemam komentara na to..jos se onak smije ko da se nadrogirala i rekla nest jako pametno...velikaaa vjernica je u pitanju...prevelika!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
joj drage moje, ja svoje svekije znam već 20 godina. i da sad ne pametujem, izluđivali su me. Neću ni pisati šta sam sve s njima prolazila ali kako sam starija, naučila sam se samo ih lagano izignorirati. 90 posto onoga što sada pred vama pričaju i planiraju, vjerujte mi, na kraju neće raditi. Pričaju to tako da bi nešto pričali. Sad smo daleko jedni od drugih a oni preškrti da bi plaćali gorivo i dolazili do nas- osim kad moraju u bolnicu jednom mjesečno, onda isto nenajavljeno banu, sve ispregledavaju, komentiraju kako smo rastrošni i poharaju mi cijelu kuhinju. Ja samo kimam glavom, vičem: aha, i fino ih ispratim kući. I svi sretni i zadovoljni.
[iimg]
Helouuuu:)
Nadam se da ste svi dobro, super, zdrave, itd.🙈💕
Nama danas svekrva bila na kavi..
I pričali kako mi se sviđa jedna kadica za bebu, i kako ću ju kupiti, i neću najvjerojatnije stalak uzimati, jer je stalak pre skup, staviti ću kadicu na stol ili negdje.
I ona prokomentira, samo čekaj da te deda vidi i čuje, nećeš ti tako dijete kupati.
Mislim si ja ne, baš ću vas dvoje pitat.
Samo sam se nasmijala i rekla vidite ona vrata, e tu će ljudi izići ako im se ne sviđa moje ponašanje i moje postupanje sa mojim djetetom.
Samo se nasmijala, i zašutila .
E pa helou, moje dijete, i moja stvar što ću, i kako ću sa njom postupati!
😂😂😂😂😂Dobra si!!!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Jutro curke!
Bravo na vec obavljenim i urednim pregledima.
Nasty nemoj kupovat aparatic, uglavnom ga ljekarne i ducani s pomagalima dijele, zarada im je na trakicama…vidim da jedva cekas pocet vjezbat, mozda se s tim uz prehranu donekle izregulira secer🍀🥰
Taman dobila reklamni aparatić od doktorice, unutra ima 10 trakica i iglica i dala mi još dodatno kutiju sa iglicama. To ću ja onako ispočetka i koji dan prije bolnice dok ne skužim što mi od hrane paše a što ne.. A onda poslje ću se ušemit valjda. Thnx
Odspavam dodem na forum a kad ono sveki na temi🤣
E mene je moja zvala da vidi prekrasnu vrecu za spavanje i jel zelim da kupi ahhahahahaha ulizicaaaaa🤣🤣🤣
Btw mene moja firma ocito jako voli ponovo mi je sjelo onih 700kn ko i prosli mjesec hahahah pise nagrada za ostvareni rezultat🤣🤣🤣 neko je papo lude gljive😅🥳🥳🥳🤣🤣🤣🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
😂😂😂😂 Dam im ja i svoj tekući kad su tako širokih ruku
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Jooj komentari ajmeee, tko je rekao nece tog biti manje kad rodis dobro je rekla nece toliko ima zabadala cudooo, evo mojih "najdrazih":
Redom ljudi na cesti: jel decko (za prvog) ? Jooj nek ti je decko znak da se muz dokazao a onda malo malo pa jednu curicu pa si mirna.. da da vidim ja po kosarici ti ne biras bit ce cura kad tako jedes (kupovala sam sastojke za blagdane za kolace i francusku) ..rodila : a jel dojis? Vec si vani sigurno ne dojis al no naravno da si vani ti si carica ti ni neznas kako je to rodit...sta je tebi nastancat i 5 tebe uspavaju ti se ne mucis ...e sad je drugo na putu: a jest ti neka razlika al dobro ..jel drugo cura? Ako nije aj nek bude (pazi jer ja utjecem na to) ..oces ti cuvat seku? A sve ces joj morat dat...jooj zadnje sto ti treba su dva sina...a no ko bude opet sin cete na trece....genijalni neki ljudi ja sam produzim dalje bez ikakvog komentara pogledam ih i produzim dalje kao da sam gledala oglas na stupu semafora. E a tek oko djece cuda: jel ti spava ako spava ti ni neznas da imas djete ako ne spava a sto si mislila da ce ti dijete spavat...samo ti njemu daj mlijeko kravlje mozes direkt iz krave to je zdravo...jel hoda stavljaj ga na nogice da pozuri to do kad ces ga nosit/vozit..jel pustio pelene (godinu dana) jooj vi danasnji roditelji ste lijeni u nase vrijeme...ono sto ti jedes nek dijete jede (beba od 6 mj) a u trudnoci ti tooo jedes/pijes jesi ti normalna, sta i ti ces to jest (a 'to' je bilo sto..kava sok pizza juha sladoled naranca ...) e a kad krenu mame: jel ti doji? Mooooj doji 54 puta na dan jaa imam mlijekaa jos i zamrzavam i spremam i neznam sta...jel spava?mojaaa spava od prvog dana u rodilistu...Jel ti ovo jel ti ono i sto god je odgovor to neko drugo dijete je bolje jace prije nesto dostiglo napravilo itd. Takvima samo slegnem ramenima i reko ne brinem se ja a za vaseg/vasu suuper
E Sarita ta sto ispituje zenee jel doje je moja svekrva i poznate i nepoznate: jel sisa?
Meni je znala zabiti glavu u sise dok sam ih dojila: jel vuče?
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji