ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    12. Rujan 2019. 17:25

Piba daj i meni mimaculina@yahoo.com
    Meni danas divljaju seceri. Malo grijesila i op. 
    A treba jest pomalo i puuuno.povrca , meso je ok , i tak...
    Mene ubije bijelo brasno tak da pekare zaobilazite.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Aristea
    12. Rujan 2019. 17:26

tina107

Pozdrav mame… vec vas dugo citam,ali nikako napisati nesto.. treca trudnoca 28tj,nakon dva frajera,ocekujemo princezicu 😍🥰😊

Dobro došla ♥️ čestitam na djevojčici... želim ti uspjesnu trudnocu

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

C1M4
    12. Rujan 2019. 17:47

Joj cure, moram vam se pozalit.. Ne znam sjecate li se one moje ljubomorne sogorice sto sam pricala.. Znaci posto imamo sobu mm i ja kod mojih, ona i moj brat su trazili da se presele u nasu sobu, da se zamijenimo jer je moja veca, reko nema sanse, beba nam stize, treba nam vise mjesta(ne zivimo tamo, ali smo od 7 dana u tjedna, 4 tamo) da bi mi mama sad napisala da ne mogu doci danas tamo jer nemam gdje spavat posto je ova glupaca moju sobu iznijela van i ona si ide laminat tamo postavljat jer ce njoj njena mama kupit sobu pa joj treba veca😤😤😤 ajmeee, ja vam ne mogu opisati koliko sam ljuta, znaci moja roba i mm-ova je sad tamo po nekim vrecama jer doticna mora sebi sobu preselit, ljuta sam i na mamu jer nije nista ni ona pitala😤 ja ne volim kad se moje dira bez da se pita, a lijepo sam objasnila zasto ne mogu u moju sobu i onda po skrivecki to rade kao da necu saznat😁 rekla sam da vise tamo ne idem jer cu joj kicmu potrgat, ne znam jel vise zbog hormona ili zbog toga sto je toliko glupa😎

Nasty
    12. Rujan 2019. 17:49

Pozdrav cure, evo mene na guk profilu u Splitu. Ispalila sam čekajući da me zaprime u bolnicu. Bila sam na uzv, sve je ok i cerviks je malo smekšan ali normalne debljine.. Spomenuli su da je posteljica malo nisko, ali ništa strašno. Za sad mi mjere šećer svako malo. Pa ću vidit sutra kad me otpuste što će mi reć za dijetu i vježbanje. 

Aristea
    12. Rujan 2019. 17:54

C1M4

Joj cure, moram vam se pozalit.. Ne znam sjecate li se one moje ljubomorne sogorice sto sam pricala.. Znaci posto imamo sobu mm i ja kod mojih, ona i moj brat su trazili da se presele u nasu sobu, da se zamijenimo jer je moja veca, reko nema sanse, beba nam stize, treba nam vise mjesta(ne zivimo tamo, ali smo od 7 dana u tjedna, 4 tamo) da bi mi mama sad napisala da ne mogu doci danas tamo jer nemam gdje spavat posto je ova glupaca moju sobu iznijela van i ona si ide laminat tamo postavljat jer ce njoj njena mama kupit sobu pa joj treba veca😤😤😤 ajmeee, ja vam ne mogu opisati koliko sam ljuta, znaci moja roba i mm-ova je sad tamo po nekim vrecama jer doticna mora sebi sobu preselit, ljuta sam i na mamu jer nije nista ni ona pitala😤 ja ne volim kad se moje dira bez da se pita, a lijepo sam objasnila zasto ne mogu u moju sobu i onda po skrivecki to rade kao da necu saznat😁 rekla sam da vise tamo ne idem jer cu joj kicmu potrgat, ne znam jel vise zbog hormona ili zbog toga sto je toliko glupa😎

Jao koja zenska! Pa kako ju nije sramota? Trebala ju je tvoja mama zaustaviti pa ti si trudna i ocekujes bebu! Kakvo je to ponašanje? Majko mila s ljudima...🤯🤯 Nebi ja vise ni dolazila haha. Bar te se moglo pitati. Jel planiraš nakon poroda i dalje tamo zivjeti par dana u tjednu ili? Mislim ne kuzim zakaj ste tako malo tamo i gdje ste kad niste tamo? Nemam kompletnu situaciju u glavi pa pitam. .

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    12. Rujan 2019. 17:57

Nasty

Pozdrav cure, evo mene na guk profilu u Splitu. Ispalila sam čekajući da me zaprime u bolnicu. Bila sam na uzv, sve je ok i cerviks je malo smekšan ali normalne debljine.. Spomenuli su da je posteljica malo nisko, ali ništa strašno. Za sad mi mjere šećer svako malo. Pa ću vidit sutra kad me otpuste što će mi reć za dijetu i vježbanje.

Drago mi je da nema vecih problema! 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Točkica37
    12. Rujan 2019. 18:14

Ja bi tu vise bila razocarana u mamu iskreno sto joj je to dopustila

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lavica27
    12. Rujan 2019. 18:20

Pa nema šta bit u mamu razocarana nego u brata. Niti se s njom obracunavat(sogoricom)jer nije ona sama kupila i dovukla laminat nego skupa s njenim bratom. A vracala se ne bi tamo,došla bi si po stvari ili poslala muža po to jer ne bi mogla živjeti u takvim okolnostima pogotovo s bebom.

Nasty nadam se da bude sve ok na guk-u. Što se tiče vježbanja, reći će ti doktor ali ako ti je posteljica nize i omeksan cerviks ja bi se strpila s vježbanjem...

Aristea
    12. Rujan 2019. 18:20

Pa da! Mislim ne zelim ništa reci protiv tvoje mame ali nije uredu eto!

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    12. Rujan 2019. 18:25

Ma i to sto kažeš lavica, ali svi su krivi na neki nacin. Sogorica je sigurno dobila zeleno svijetlo od nekoga. Jer na temelju cega bi ona sebi zabrijala da moze dovuci od svoje mame neku sobu na poklon. Pa nek si kupi po mjeri za sobu u kojoj je... stvarno neukusno..ne možeš ništa dirati bez pitanja. Ali eto ja bi dosla pokupila stvari i nebi me vise tamo vidjeli. Mogu doc u goste i cao. Ja svoju sobu nemam i bok. Prislino oduzeta..  

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.