ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    12. Rujan 2019. 21:45

Sad pitanje, vi koje ste vec na dijabetickoj djeti jeste li imali koje simptome prije nego su testovi pokazali povisen secer? Susjeda ima dijabetes rjesava prehranom ali ona se zalila na stalnu zed pa nekontrolirano jedenje pa opet zed...jel tako i u trudnoci? Pitam da vidim di sam.  Inace mi secer u normali u prosloj na ogttu sve ok pa koliko pisete o tome sad me bas zanima postoje li kakvi simptomi ili bude sok? 
    Za sve vase gubitke mi iskreno zao najblize je najteze izgubiti. I svaka vam cast na snazi zbilja

• piba7
    12. Rujan 2019. 21:51

miki0

piba7

Hrabrica

piba7

Hrabrica daj mi mail pa ću ti poslati dijetu koju mi je doktor poslao danas.
    Meni je vrijednost nakon 60min povišena - 11. Isto dijeta, javiti se na VV i raditi GUK profil.

joj hvala ti puno <3 možeš poslati na tinaminiangel@gmail.com (bez smijanja na mail, to je još iz nadobudnih srednjoškolskih dana). I rekli su ti da moraš raditi profil? ček to ćeš morati sama doma ili sam pobrkala nešto?

Cure, poslala sam vam svima mail.
    Da, navodno doma to sama radiš, vidjeti ćemo idući tjedan. Nisam sretna zbog toga.

Meni nije stiglo… Neznam dal si vidjela da sam trazila…
    sandramiki0@gmail.com

Evo poslano :)

Lavica27
    12. Rujan 2019. 21:53

Kengurica zapravo slažem se s tobom.sad kad je pobliže opisala situaciju. Ako vi imate stan, a oni se kuće tamo i meni je bzv da veća soba stoji ako ti dodjes prespavati.. Naravno,Ne podržavam nikad da se nešto odradi na silu i bez razgovora ali ovako gledajući nema mi smisla.. a mama mi nikako nije kriva za nista u situaciji. One na kraji zele samo da su djeca dobra medjusobno i sa njima. 
    Sarita ja sam bila na toj dijeti u 1.T, prvo mjerenje 5.39, tvrdila sam da je zato jer sam se nakrkala dan prije al nije mi proslo. Nisam imala baš nikakve simptome...

• piba7
    12. Rujan 2019. 21:58

Sarita15

Sad pitanje, vi koje ste vec na dijabetickoj djeti jeste li imali koje simptome prije nego su testovi pokazali povisen secer? Susjeda ima dijabetes rjesava prehranom ali ona se zalila na stalnu zed pa nekontrolirano jedenje pa opet zed…jel tako i u trudnoci? Pitam da vidim di sam. Inace mi secer u normali u prosloj na ogttu sve ok pa koliko pisete o tome sad me bas zanima postoje li kakvi simptomi ili bude sok?
    Za sve vase gubitke mi iskreno zao najblize je najteze izgubiti. I svaka vam cast na snazi zbilja

Ja nisam imala niti imam sad nikakve simptome.

kl1v
    12. Rujan 2019. 22:13

Dobra večer cure!!
    Čitam Vas već dosta dugo. Dugo mi je i trebalo da mi odrade registraciju. Zao mi je zbog Vaših gubitaka. Sad nas malo pucaju i hormoni pa malo burnije reagiramo...na sve 😂😂
    Nemojte se svađati i biti pod stresom, to jednostavno škodi bebama. A njih ko šljivi...sve se vrati u životu, kad tad.
     Meni je pregled 04.10. Sad smo u 24tt. Dr je rekla da je pisolinac vise nego 100%. Termin 5.01. 
    Imate li posebnih zelja oko hrane?  

DeeDee
    12. Rujan 2019. 22:19

kl1v

Dobra večer cure!!
    Čitam Vas već dosta dugo. Dugo mi je i trebalo da mi odrade registraciju. Zao mi je zbog Vaših gubitaka. Sad nas malo pucaju i hormoni pa malo burnije reagiramo…na sve 😂😂
    Nemojte se svađati i biti pod stresom, to jednostavno škodi bebama. A njih ko šljivi…sve se vrati u životu, kad tad.
    Meni je pregled 04.10. Sad smo u 24tt. Dr je rekla da je pisolinac vise nego 100%. Termin 5.01.
    Imate li posebnih zelja oko hrane?

Dobrodosla:)
    Bas sam danas s frendicom pričala, ja nemam apsolutno nikakvih želja ali malo su mi se promijenile navike pa kazem da Beba bira, a ne ja. Tipa ful mi paše voće, a inače nisam baš ljubitelj..ili danas sam si iscjedila limun po friganim lignjama šta valjda nisam nikad.. Imala sam fazu od negdje cca 8. do 12.tjedna kad mi se dosta hrane gadilo,  a na spomen juhe (koju ful volim inače) ni se želudac dizao do te mjere da sam par puta trčala na wc.. 😁
    Izgubila sam pravo glasa oko toga sta volim, a sta ne 😅😅

[/url

kl1v
    12. Rujan 2019. 22:25

DeeDee, bas si me nasmijala s tim. Imam frendicu koja ce uskoro roditi 4 bebu. Ona tamani cokoladu ko luda. Ja jedem mrkvu kad mi se gricka nesto. Super sam si za sad nit zelja, nit zeljica...jedino sto osjetim mirise. Onako ko vuk..nanjusim na kilometre. Super kad je nesto lijepo ali recimo ljeto i znoj...ufff.  I inace sam osjetljiva ali sad, sad se osjecam ko zvijer 😂😂

DeeDee
    12. Rujan 2019. 22:30

Tako je i meni.. I u biti jedem puno manje nego prije trudnoce jer se zasitim cim pocnem jest. Evo u 20.tjednu sam jos bila na -1kg tako da sam prezadovoljna. Nadam se da necu nadoknadit sad u drugoj polovici :D

[/url

mrgud_zg
    12. Rujan 2019. 22:48

Ja isto dobila. Hvala. Morat cu se pocet kontrolirat. Inace nemam nikakvih zelja nit puno jedem. Bas sam danas bila na pregledu, +2,5 kg sto mi se s 25 tt cini stvarno ok. Al imam u obitelji pa moguce da mi je nasljedno. Sutra sam jos na svadbi al od subote red i disciplina 💪

Nasty
    12. Rujan 2019. 22:53

Jaivanpa

Nasty

Pozdrav cure, evo mene na guk profilu u Splitu. Ispalila sam čekajući da me zaprime u bolnicu. Bila sam na uzv, sve je ok i cerviks je malo smekšan ali normalne debljine.. Spomenuli su da je posteljica malo nisko, ali ništa strašno. Za sad mi mjere šećer svako malo. Pa ću vidit sutra kad me otpuste što će mi reć za dijetu i vježbanje.

Drago mi je da nema vecih problema!

Hvala draga! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.