Hvala za informaciju za Pepco pelene. Imaju zgodne uzorke al baš se čine 'rijetkima'. Al mogu poslužiti za pobrisati. Tako sam ja bila razočarana s Lidlovim prije 7god., sada se čini da su poboljšali kvalitetu (izdeformirale se i pelene kao i likovi na pelenama)
meni ujutro trbuh bude D ali nekako sav hladetinast al ne mogu reć da je baš manji. a navečer je sav tvrd i zategnut ko lubenica. još imam i haljinu jednu koja ima pruge na trbuhu i točno izgleda ko da nosam lubenicu napred..
mikio sviđa mi se ovaj Pero detergent. =) još da ga i na rinfuzu prodaju ili u staklenoj boci, trčala bih po njega. =)

👍 Hvala znaci normalna je da se trbuh puse raspuse! 😆 Ja vec mislila evo preko noci pusta plodna voda iako su mi gacice skroz suhe ujutro. Tocno tako i meni gornji dio se napuse jako, a donji postane okrugliji i tvrđi. Jucer kad sam s posla dosla u 18h bas sam se preplasila malo jer odjednom me nesto jako steglo u trbuhu i dole kao lijevo pojavila se doslovno kvrga na trbuhu. Al poslije se sjetila da ste spominjale to kao nesto sto nije alarmantno pa sam legla odmorila, Mg popila i proslo. Al trajalo je sigurno 4-5 min dok nije popustilo.
PetraB ma i meni kao kazu da ce ljudi kratit ime djetetu ako je predugo, al meni to iskreno ne smeta, moja sestra je Katarina pa ju svi zovemo Kate i meni je to bas lijepo onako odmilja. Jedino mi bilo za curicu ako je Magdalena + moje duplo prezime dijete ce nam vec sa 4 godine znat skoro sva slova abecede. Al evo znam puno djece i odraslih sa duplim imenima i prezimenima i bas sam pricala s njima i njihovim roditeljima i niko se ne zali na previse slova, jedan mali je reko da je njemu to bas super pisati tako puno slova, a vecina je navela da samo na sluzbenim dokumentima pisu sve, a ostalo inicijale kad hoce skratiti. Tako da smo onda rekli nek bude tako kako nama srce hoce.
Sad jedno mozda belsavo pitanje za siroko povijanje... Ako se motaju tetre onda ne idu svedske pelene i obrnuto? Jesam ja dobro shvatila? Ako se kupuju svedske koliko kom bi trebala kupiti 🤔. Nekako mi se cine brze i lakse za staviti, al opet tetre mozes uvijek poslije koristiti.
Lavice kako ti saznas toliko unaprijed sto ce u Lidlu biti. Ovo ce se zbilja isplatiti kupiti.

Lavice ja bi isto ime dala da je cura 🙃
Sta se trbuha tice, ja sam isla gledat na net kud crijeva odu za vrijeme trudnoce te ispada da se dignu gore. Zato bude navecer trbuh napuhan i to vise gore. Meni trbuh bude puno veci nekad kad probava zeza.
Evo bodici u Lidlu https://www.lidl.hr/hr/ponude.htm?id=1662&week=2
Bože žene, ja dok Vas popratim, izgubim se, i više ni ne znam što sam željela napisati.
Što se tiče imena, i nama stiže Nika🙈💕
Što se tiče robice, ja imam desetak bodija najmanjih, i nešto velikih, i to je to...sve si razmišljam da je dobro da krenemo u nabavku, jer 10 tjedana će proći ko munja.
E sad jedna tužna stvar.. moj otac je na moj 15 rođendan imao strašno težak moždani udar...I u komi je bio.. oduzelo mu je desnu stranu tijela, i govor i razumijevanje..
Majka nikada nije radila, on je uvijek bio stijena kuće, zarađivao, imao je svoj biznis itd., i onda kada se probudio, trebao je vježbe...da skratim priču, godinu i 9 mjeseci smo čekali logopeda, nakon godinu i 11 mjeseci je preminuo, od još jednog teškog moždanog udara, nama na rukama...
Kada smo spremali njegove stvari, pronašli smo rukom prepisanu Bibliju, na a4 papir.... on je sam učio čitati i pisati uz pomoć nas, no nismo znali da je potajno, i sam prepisivao i vježbao...
Nikada čovjek nije odustao, uvijek je govorio, vratiti ću se ja, jači nego ikad prije. I nažalost, nema ga već 6 godina.. I nikada nije prošla ta bol, jednostavno, naviknes na nju, i nastaviš dalje.. znam ja da on, negdje sjedi, i gleda, i pazi na nas.. 🙈😥

Hvala cure za info o lidlu...svakako cu ici pogledat al vise za sebe, ove gacice mi se cine ok, samo da je pamuk i super ce biti 😬
Cima sad imas broj pa samo zovi 😉
Iva iskreno ne bi ti bila u kozi...ako vec sad ujesen ne bi stigli sve urediti ja ne bi ni dirala do sljedece godine tamo do proljeca/ljeta. Ionako kaj mozete oko kuce sredjivat usred zime? 🥴

Mikio dr ti je zakon 💪
Iva kud u 12om mjesecu?Ovaj tvoj se nada blagoj zimi 😂

Bas sam htjela pitati za ove velicine i kolicine...molim iskusnije za savjet; koliko bodica za prva 3 mjeseca je dovoljno? I treba li jos sto od robice za prva 3 mj?
Ja imam dosta benkica na vezanje ali meni se cini to dosta komplicirano, vjerojatno jer nisam nikad "rukovala" bebom🙆♀️
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mikio dr ti je zakon!
Grizli ja sam zapravo CEO Lidl HR na komplikacijama🤣🤣 Nemam veze s lidlom poslovno 😛 nego se sjećam.kad sam s malom bila trudna odem na četvrtak sve pokupujem i za dva tjedna puste još bolju kolekciju van,poludila bi. Zato sam vas upozorila prošli tjedan da umjereno kupujete🤣
Ena baš sam se jako najezila,istovremeno prekrasno i pretuzno😔
Losa Mislim da to ima nikad neću prezalit...Možda da mali bude Milo🤣🤣🤣(majlo😁)
Iva iskreno meni si rekonstruirali ulicu od kad se mala rodila do njenih 6mjeseci, kopali bageri do metar i pol mala nije ni trznula na njih nikad. Ako te tolko smeta mislim da bi trebala s mužem.pricati jer ako ti je sveki sklona petljanju,u kombinaciji s hormonima nakon poroda mogao bi biti vatromet.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji