ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    12. Rujan 2019. 18:31

Ma mi ne zivimo tamo, mi smo na svom stanu, samo ono, volimo bit tamo jer mi je tata van hrvatske pa da mama ne bude sama, ali mislim da necemo vise ici tamo, stvarno mi ne treba stres niti takvi ljudi..🙂 Samo sam eto, razocarana u njih sve, nije nista sto nije ocekivano, znala sam da su za svasta spodobni, vec mi je zalosno kako netko moze biti takav🙂 

Aristea
    12. Rujan 2019. 18:31

iva4

Cure nesta me muci vec par tjedana a neznam jel normalno ili ne… znaci kad legnem na bok ispod siske mi kao pocne trnut… kao da sam zaustavila dotok krvi i trne mi. Sad neznam sumnjam da je to bas normalno, no ne desava se svaki put🤷🏼‍♀️🤔

Na koji bok?  Bas neki posebno ili na oba?

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

C1M4
    12. Rujan 2019. 18:33

A mi smo mislili biti tamo prvih mjesec, dva nakon sta rodim jer mm radi cijeli dan pa da nisam sama u stanu, ali mislim da nista od toga, prvo nemam sobu normalnu vise😁😁 a drugo, ne zelim bit s takvim ljudima u istoj prostoriji😊

Aristea
    12. Rujan 2019. 18:33

C1M4

Ma mi ne zivimo tamo, mi smo na svom stanu, samo ono, volimo bit tamo jer mi je tata van hrvatske pa da mama ne bude sama, ali mislim da necemo vise ici tamo, stvarno mi ne treba stres niti takvi ljudi..🙂 Samo sam eto, razocarana u njih sve, nije nista sto nije ocekivano, znala sam da su za svasta spodobni, vec mi je zalosno kako netko moze biti takav🙂

Ma ti si dodi po svoje ko covjek. Tiho pokupi i izadi i bok. Pa nek promisle o svom ponašanju...svakom na dusu.... Nije ti sila takve gluposti trudnoj dozivljavati ..samo se izoliraj  odtakvih. . Nemoj se ni raspravljati ni nista. Tisina najbolje ubije u pojam nekoga. Sad sigurno ocekuje sogorica da ces napraviti halabuku i svadu oko toga. A ti budi dama i lezerna... I mahni na izlazu papa! Haha

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    12. Rujan 2019. 18:39

Hmm ja to nemam. Mozda neki pritisak kako beba raste pa potisce dijafragmu i sve.  Mozda razmjestaj nekih organa, ali kontaktiraj ginekologa..meni evo zadnjih dana kao da fali zraka. Nikako se dovoljno nadisati. To prepisujem isto dijafragmi koju beba pritisce...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    12. Rujan 2019. 18:44

Ja sam počela ležati u nekom polozaju kao i bok i leda...i mislim da mi to pomaže i protiv bolova u kukovima, i grcevi dolje su mi manji nakon takvog ustajanja iz kreveta i lakse disem. Nekako mi je iz početka bilo tesko biti u tom polozaju tj. Priviknuti se. Sad je stvarno super. I malac ponekad se bas smjesti na boku kojem spavam ili i dok se okrenem i on kao da padne na drugi pa mi nije ugodno.. osjecam se kao da ga pritiscem...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Zoe27
    12. Rujan 2019. 18:47

Ja isto zadnjih dana imam problema s nedostatkom zraka, posebno kada legnem na ledja.. A sto se tice cudnih bolova i probadanja, mene redovno svaku noc prilikom okretanja s boka na bok toliko probode u desnoj preponi sa vidim zvijezde 

Aristea
    12. Rujan 2019. 18:51

iva4

Jaoooo pricaj mi o tom ja se sva uplasim da sam ga zgnjecila kad odem na bok a on se pocne naglo micat😱🤣 reko evo misu idem na leda samo ti pajki hahahahahah a mm se samo smije🤷🏼‍♀️🤣

Hahaha tako i ja!! A mama kaze a jesi smotana, on je u vodi i njemu je dobro haha.ali presmjesno je na na lijevo bok legnem on isto tu, ja se okrenem na desni on padne na desni. Vjerojatno spava tada pa se okrece kak i ja haha.    Ili ujutro cim bi se ritao ja se digla i jela.hahaha mama mi se smijala. Ja sam isto niska 1,57. ..citala sam da se to disanje umiri u zadnjem mjesecu trudnoće dok glava bude dolje....

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    12. Rujan 2019. 18:54

Zoe27

Ja isto zadnjih dana imam problema s nedostatkom zraka, posebno kada legnem na ledja.. A sto se tice cudnih bolova i probadanja, mene redovno svaku noc prilikom okretanja s boka na bok toliko probode u desnoj preponi sa vidim zvijezde

Ja ne lezim bas onako cisto na leđima. Probaj tako pola pola bok i leđa...mene grcevi muce dolje u onom podrucju  V kak je maternica dok je bila normalne veličine....moram ga pitati jel to normalno....ali samo prilikom ustanja iz kreveta... Dok se napravim par koraka bude dobro!

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    12. Rujan 2019. 18:57

iva4

Joj mica meni ti mali dubi na glavi vec mjesec dana i nema mi razlike🤣🤣🤣
    Ja inace skroz zaboravim da je on u vodi mislim da je ovak samo pa da mu mogu rukicu zgnjecit ili nogicu ako se krivo okrenem … ma mislim pre smijesna sam … pogotovo moji razgovori sa njim, da ljudi neznaju da sam trudna u ludaru bi me strpali🤣🤣🤣

Haha meni se moj dragi smije kad ja svom Jakovu pričam... :) A mama me zajebava da se ne brinem znat ce on koja je njegova mama koliko meljem mu cijeli dan hahaha 😂😅😅. Ja osjetim npr nekad udarce ispod ruba gaca, dosta nisko. Pa u isto vrijeme i na lijevoj i desnoj strani trbuha..nekad gore...ma okrece se non stop..najvise mi je fora kad pod rukom osjetim nekaj, ili ruka ili noga ili lakat ili koljeno kako putuje haha..mala kvrgica ..

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.