Pozdrav cure, evo mene na guk profilu u Splitu. Ispalila sam čekajući da me zaprime u bolnicu. Bila sam na uzv, sve je ok i cerviks je malo smekšan ali normalne debljine.. Spomenuli su da je posteljica malo nisko, ali ništa strašno. Za sad mi mjere šećer svako malo. Pa ću vidit sutra kad me otpuste što će mi reć za dijetu i vježbanje.
Drago mi je da nema vecih problema!

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Ja bi tu vise bila razocarana u mamu iskreno sto joj je to dopustila

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Pa nema šta bit u mamu razocarana nego u brata. Niti se s njom obracunavat(sogoricom)jer nije ona sama kupila i dovukla laminat nego skupa s njenim bratom. A vracala se ne bi tamo,došla bi si po stvari ili poslala muža po to jer ne bi mogla živjeti u takvim okolnostima pogotovo s bebom.
Nasty nadam se da bude sve ok na guk-u. Što se tiče vježbanja, reći će ti doktor ali ako ti je posteljica nize i omeksan cerviks ja bi se strpila s vježbanjem...

Pa da! Mislim ne zelim ništa reci protiv tvoje mame ali nije uredu eto!

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Ma i to sto kažeš lavica, ali svi su krivi na neki nacin. Sogorica je sigurno dobila zeleno svijetlo od nekoga. Jer na temelju cega bi ona sebi zabrijala da moze dovuci od svoje mame neku sobu na poklon. Pa nek si kupi po mjeri za sobu u kojoj je... stvarno neukusno..ne možeš ništa dirati bez pitanja. Ali eto ja bi dosla pokupila stvari i nebi me vise tamo vidjeli. Mogu doc u goste i cao. Ja svoju sobu nemam i bok. Prislino oduzeta..

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Ma mi ne zivimo tamo, mi smo na svom stanu, samo ono, volimo bit tamo jer mi je tata van hrvatske pa da mama ne bude sama, ali mislim da necemo vise ici tamo, stvarno mi ne treba stres niti takvi ljudi..🙂 Samo sam eto, razocarana u njih sve, nije nista sto nije ocekivano, znala sam da su za svasta spodobni, vec mi je zalosno kako netko moze biti takav🙂

Cure nesta me muci vec par tjedana a neznam jel normalno ili ne… znaci kad legnem na bok ispod siske mi kao pocne trnut… kao da sam zaustavila dotok krvi i trne mi. Sad neznam sumnjam da je to bas normalno, no ne desava se svaki put🤷🏼♀️🤔
Na koji bok? Bas neki posebno ili na oba?

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
A mi smo mislili biti tamo prvih mjesec, dva nakon sta rodim jer mm radi cijeli dan pa da nisam sama u stanu, ali mislim da nista od toga, prvo nemam sobu normalnu vise😁😁 a drugo, ne zelim bit s takvim ljudima u istoj prostoriji😊

Ma mi ne zivimo tamo, mi smo na svom stanu, samo ono, volimo bit tamo jer mi je tata van hrvatske pa da mama ne bude sama, ali mislim da necemo vise ici tamo, stvarno mi ne treba stres niti takvi ljudi..🙂 Samo sam eto, razocarana u njih sve, nije nista sto nije ocekivano, znala sam da su za svasta spodobni, vec mi je zalosno kako netko moze biti takav🙂
Ma ti si dodi po svoje ko covjek. Tiho pokupi i izadi i bok. Pa nek promisle o svom ponašanju...svakom na dusu.... Nije ti sila takve gluposti trudnoj dozivljavati ..samo se izoliraj odtakvih. . Nemoj se ni raspravljati ni nista. Tisina najbolje ubije u pojam nekoga. Sad sigurno ocekuje sogorica da ces napraviti halabuku i svadu oko toga. A ti budi dama i lezerna... I mahni na izlazu papa! Haha

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Hmm ja to nemam. Mozda neki pritisak kako beba raste pa potisce dijafragmu i sve. Mozda razmjestaj nekih organa, ali kontaktiraj ginekologa..meni evo zadnjih dana kao da fali zraka. Nikako se dovoljno nadisati. To prepisujem isto dijafragmi koju beba pritisce...

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji