Ja sad vec mislim da je meni guza svako malo izbocena van jer je stvarno velika kvrga na desnoj strani… zapravo shvatila sam da jakooooo voli desnu stranu rijetko kad da to napravi na lijevoj… evo i sad siri se na desnoj strani a dole sa rukicama stisce mjehur strava kako pece to po mjehuru😅
Kako znas da su rukice dolje npr.. ili glava gore ili obrnuto?
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Hrabrica daj mi mail pa ću ti poslati dijetu koju mi je doktor poslao danas.
Meni je vrijednost nakon 60min povišena - 11. Isto dijeta, javiti se na VV i raditi GUK profil.
Piba jel moze i meni dijeta?
Meni secer zadnjih dana nataste oko 5,4. Dobila danas bas uputnicu za ogtt. Sto posto cu ic na dijetu 🙄
Nego da izvjestim s pregleda. Sve super. Zatvorena skroz, cervix 4,3 cm. Dobila 2,5 kile. Doktorica je jako zadovoljna. I zadovoljna sto sam ponovila bris na ureaplasmu u ovo vrijeme koje se nismo vidle
Sljedeci pregled tek 29.10. To mi se cini prepredaleko 🙄 (pogotovo kad bih 15.11 trebala sluzbeno na porodiljni)
Cima da meni bez pitanja izbaci sve van ne bi više imala šta ujutro pocesljati 😂
Ma da su i mene moji pomalo iselili hahha Buraz je u moju sobu stavio krevet a od svoje napravio kao dnevni xD I sad prije par tjedana dok su krecili su moje stvari stavili u kutije...reko vi me silom selite 😂 Ma da meni ne smeta jer kad hocu imam di prespavati a nemam plan se vraćati živjeti kod roditelja.
Dns sam napokon otisla do lidla i upikla si dvoje tajci,crne i sive :) Ostalo mi se nista nije svidjelo a i sve je ispreturano pa nemam bas živaca tražit 😁
Tek sam na 1530 i tri puta se rasplakala. Grizli, Petra nevjerojatno ovo s datumima, bas je to neki znak.
Nita nadam se da ce tata ubrzo biti kao prije.
Grizli, Ena i Angie vase price su me bas rasplakale. Ovo Grizli sto si otisla na groblje, to me toliko ganulo.
Joj ti tateki, oni su bas posebna bića. Ja sam za svojim uvijek luda bila.
Hrabrica ako si zadnji obrok imala u 22h moguce da ti je ujutro secer visi jer trebas biti 12h bez hrane.
Cima meni se dogodilo isto. Zivim u svojoj kuci vec 9 mjeseci no ne znam zbog kojeg razloga sam drzala sobu kod staraca 😂 Prespavala sam tamo par puta tjedno. No iskreno, bilo je glupo da zauzimam vecu sobu kad ne zivim tamo pa me brat koji stalno tamo zivi iselio. Ja u tom nisam vidjela nista lose. Moje mjesto je uz muza, a ne kod mojih staraca. Sad kad sam tamo prespavam u manjoj sobi, a svoje stvari sam donjela u svoju kucu.
Hrabrica daj mi mail pa ću ti poslati dijetu koju mi je doktor poslao danas.
Meni je vrijednost nakon 60min povišena - 11. Isto dijeta, javiti se na VV i raditi GUK profil.
joj hvala ti puno <3 možeš poslati na tinaminiangel@gmail.com (bez smijanja na mail, to je još iz nadobudnih srednjoškolskih dana). I rekli su ti da moraš raditi profil? ček to ćeš morati sama doma ili sam pobrkala nešto?
Cure, poslala sam vam svima mail.
Da, navodno doma to sama radiš, vidjeti ćemo idući tjedan. Nisam sretna zbog toga.
Bas sam htjela pitati jel brat i sogorica tamo zive? Ja bih svombratu u tom slucaju dala vecu sobu, a ako i oni samo posjecuju ja bih to s njim rjesavala (bez mame, mami je tesko biti tampon zona, a i niste djeca da vam naredjuje). Mom dragom cim je iselio starci pretvorili sobu u nekaj drugo i on tamo ni nema sobu, al kad mora prespavati ima dnevni i meni i njemu je to čisto ok. Al ok mi smo u istom gradu. Probaj si to tako posloziti, ti imas svoj stan i komociju, a njima je ta soba jedina komocija (ako zive tamo).
Joj ja sam mislila kak sam nekako lišena strašnih žgaavica, ali vec par dana me ubijaju. Bademi uopce ne pomazu i blago onom kome pomazu. Da ne velim da ocito imam unutarnje hemiće jer sam danas nakon nizde obrisala krv. Čari trudnoće ;)
Vecer cure.. citam vas i ja lagano, ovih zadnjih par stranica je stvarno emotivno. Iskreno mi je zao za vase gubitke, ni sama ne znam kako bi tako nesto podnjela, bas teske situacije...
Inace, vidim da ste pricale o trbusima, kako vam se ispusu preko noci. Jao, moj je u zadnja dva dana baaalooon, pogotovo nakon obilnijeg rucka/vecere.. hodat ne mogu kolko je sve napeto unutra, onaj osjecaj ko da ce se raspuknut.. a mozda je i grah kriv, jeli smo ga zadnjih dana na salatu i kao varivo.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Osobno ja cim sam odselila prije 4 god sam rekla radite sa sobom sta hocete al opet mi smo u istom mjestu nemam sta radit kod njih. U pocetku naseg zajednicog zivota je muz radio nocne smjene i znala me susjeda pitat jel ja onda idem k mami spavat. Reko taman posla nisam se odselila da bi se svaki cetvrti dan pakirala i njoj na teret stavljaj plahte pa remetim komociju i sebi i njima. Kad se mali rodio je dolazila ona k meni pomoc i vracala se kuci i ja opet sa malim sve muzeve nocne odradila sama. Da je sestra iz moje sobe napravila rupu u podu meni nebi smetalo ja tamo ne zivim vise tako sam si ja to slozila. Muzevi su se pak preselili u njegovu sobu a svoju pretvorili u novi dnevni sve su renovirali. Reko muzu tu smo di smo nema natrag hvala bogu. Moja kucica moja slobodica i lakse je tako. Niit ti ko zvoca imas svoj mir komoditet svoj ritam i sa nikim se ne svadas oko svoje spavace sobe. A i sa bebom nije najlakse sam biti ali je bolje jer vi ulovite ritam ko obitelj ko jedinstvena cjelina. Ja se nebi zivcirala pokupila bi svoje i isla svojoj kuci i zivila po svom 💪💪
Sortiraj odgovore
Najstariji