Da se i ja javim u ovoj guzvi koju imam Moram nadoknaditi sve neprocitano
Jucer sam imala pregled, sve je kako treba biti za 15. tjedan, kaze da od 18-20 tjedna idem na 4d ultrazvuk, tome se veselim
Nadam se da cemo i spol saznati makar planiram oblekicu imati neutralnih boja (tesko se suzdrzavam od kupnje vec sad
).
U zadnja 2 tjedna sam toliko smotana da mi je smijesno vec, neki dan nisam susjedu uopce prepoznala a svaki dan ju vidim A jucer sam stajala dobrih 10 minuta na stanici u suprotnom smjeru od kojeg trebam ici

Heej cure...citam vas cijeli dan ali nikako se ubaciti 😀
Ja isla po nalaz urina i sve ok, dao mi je doktor i uputnicu za urinokulturu za svaki slucaj da provjerim tako da cu to slijedeci tjedan.
Sto se tice imena imamo dosta opcija - Dora, Lara, Petra, Karla i Mila-meni najdraze 🤗
I netko je pitao za bojanje, znam da se bas ne preporucuje ali evo ja upravo sad sjedim u frizerskom...pramenovi i preljev.. prije 3 - 4 mj sam stavljala samo preljev a sad sam morala bas sve jer je vec bilo strasno. I onda planiram u 12. mj ako budem sposobna isto samo preljev i onda iscekivanje 😊

L 💛
Ja sam pitala za farbanje, mislim da cu ipak onda samo preljev, hvala ti😁😁
Mene moja gin jos uopce nije slala na ikakve briseve, ne znam jel da ju trazim sutra sama ili sto? Jer ono, vec sam 19 tjedana skoro🤔

Cure ja si print skrinam sve ove upute o robi kupanju previjanji, imam cijeli jedan album pun savjeta jer o nicem nemam pojma 😂 🙈
Samo sam se htjela nadovezat na odnos sa svekrvama. Ne zelim ispast da ista pametujem, al sjetite se da puno nas nosi decke i da kakve cemo mi jednom bit. Kad udu zene u zivote nasih sinova dal ce one isto bit grozne prema nama 🙈
Ja si ponekad mislim kolko te brige i ljubavi i strepnje i straha oko djece dok su mala, odrastu i roku keks i vise te ne sljive ni 5 posto 😫😂. Mislim ja sad imam super odnos s mamom, u 20-ima smo si bile grozne, al bas si nekak mislim kak je taj zivotni ciklus isto zeznut 😁

Cure, jel radila koja GUK profil na Vuk Vrhovcu?
Danas su mi dosli nalazi OGTT-a, povišena mi je vrijednost nakon 60 min., doktor mi je odmah poslao dijetu i rekao da će mi pustiti uputnice za GUK profil na VV.
Koja je procedura? Kakva su iskustva?

Cure trebam vaš savjet/mišljenje... Danas sam dobila nalaze OGTT-a i piše ovako: Glukoza natašte: 5.0 (<5.1), Glukoza nakon 60 min: 9.6 (<10.0) i Glukoza nakon: 120 min: 8.9 (<8.5). Javila sam to doktorici koja mi vodi T i kaže da se moram javiti diabetologu na Vuk...Po meni to nije neki tako loš nalaz ali kakva su vaša iskustva? I cure koje su dobile uputu da pripaze na prehranu, što jedete??? Slatko i sokove općenito ne konzumiram, jedem dosta voća i povrća ali nije da se sad svaki dan napucam... jedino su mi boljka kruh koji obožavam i junk food tipa pizza/burek koji si povremeno uzmem ali to nije svaki dan da bi bio alarm...Evo nisam pametna...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Cure trebam vaš savjet/mišljenje… Danas sam dobila nalaze OGTT-a i piše ovako: Glukoza natašte: 5.0 (&lt;5.1), Glukoza nakon 60 min: 9.6 (&lt;10.0) i Glukoza nakon: 120 min: 8.9 (&lt;8.5). Javila sam to doktorici koja mi vodi T i kaže da se moram javiti diabetologu na Vuk…Po meni to nije neki tako loš nalaz ali kakva su vaša iskustva? I cure koje su dobile uputu da pripaze na prehranu, što jedete???Slatko i sokove općenito ne konzumiram, jedem dosta voća i povrća ali nije da se sad svaki dan napucam… jedino su mi boljka kruh koji obožavam i junk food tipa pizza/burek koji si povremeno uzmem ali to nije svaki dan da bi bio alarm…Evo nisam pametna…
Pa kolko vidim samo zadnja vrijednost je malo visa… Sta zbog toga salju na dijetu i vuk?? 🤦🏼♀️
Mene to ceka iduci ili onaj iza tjedan kad skupim hrabrosti otic 🤣
Jeste sta pazile prije ogtt sta ste jele par dana ili?
Pa da i to me iznenadilo (ogtt je bio isto rađen na Vuku) Dan prije nisam jela slatko (osim lubenice par komadića ujutro) i zadnji obrok mi je bio u 22h....samo to.. sve ostalo sam regularno jela što i inaće....Prpa me ulovila jer nisam neki magični kuhar da bi sad počela zdravo nakuhavati a nikad nisam bila na dijeti jer nije bilo potrebe..zato me i iznenadio nalaz..onak shit...kaj ću jest?!?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Hrabrica daj mi mail pa ću ti poslati dijetu koju mi je doktor poslao danas.
Meni je vrijednost nakon 60min povišena - 11. Isto dijeta, javiti se na VV i raditi GUK profil.

Tenks Iva😁 ovaj puta sam stavila preljev, doduse, trazila sam onaj perfect mousse boju, ali nema je nigdje koliko vidim, ni bipa ni muller ni dm vise🙄
Cure, da vas pitam kad se radi OGTT? Ja bi to htjela ici privatno jer me moja kao nece slati na to jer je sad secer kao okej, ali svejedno.. Pa ne znam jel mogu to ici iduci tjedan kada sam 19tt? U subotu sam tocno 19tt pa sam mislila koji dan iduci tjedan, al ne znam jel rano?

Tenks Iva😁 ovaj puta sam stavila preljev, doduse, trazila sam onaj perfect mousse boju, ali nema je nigdje koliko vidim, ni bipa ni muller ni dm vise🙄
Cure, da vas pitam kad se radi OGTT? Ja bi to htjela ici privatno jer me moja kao nece slati na to jer je sad secer kao okej, ali svejedno.. Pa ne znam jel mogu to ici iduci tjedan kada sam 19tt? U subotu sam tocno 19tt pa sam mislila koji dan iduci tjedan, al ne znam jel rano?
Između 24. I 28.tj.
Navodno ranije Nema smisla to raditi.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji