Cure koje se pikate ...svaka vama cast❤ Ne komentiram jer se ne razumijem al uvijek mi prodje kroz glavu pa da napokon napišem da vam se divim.
BabyD pobogu što će ti 40 bodija do 3mj starosti🙈😁 jel te bila frka pa si višak nakupovala ili si pustila srce kako se kaže😁? Apropo tetra, ja kupila u prvoj T 10 bijelih, 10 šarenih, 10 onih malih bijelih za bljucanje...ugl dzaba bačene pare. Meni bile...Ako sam ih 10 koristila sve skupa,puno sam rekla. Jos sam 2 muslin naknadno kupila i tri dobila iz lidla. Tetre na izvoz🙈

Ajme, a meni neki dan prijateljica kaze da mi treba bar 50 tetri (naravno to ne mislim poslusati).
Ne znam hoce li ikoga utjesiti, al evo ja tek preuredjujem stan i ni do avojih stvari lako ne dolazim, a kamoli da se spremim za bebu. Valjda se nece beba pozuriti 🙈
Dobila sam tako puno robe da cu morati ponovno sortirati i reducirati plus i sama sam kupovala. Oprala sam jedan dio da imam ako se pozuri bebač i kod svekrve spremila s uputama. Unutra su mi i dvije spavacice oprane te tetre i deka. A kad kazem da za ime nemamo ni opciju jer se nama nijedno musko ime toliko ne svidja onda cete pretpostaviti da nas dvoje nismo bas normalni.

Lakse mi je kad vidim da vas je jos cura u useljenju 😅
Nama sutra dolazi namjestaj a da vam ne pricam kako spavamo na podu jer smo sve renovirali, al ajde bar svako jutro bude vjezba skocit iz "kreveta" 🤣🤣
A robicu mislim od rodbine skoro sve posudit jedino uzest novo kombinezon za izlazak iz rodilista.
U petak moramo preuzest prematalicu pa kad se sredi namjestaj sam imala u planu se uhvatit djecji stvari

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Kengurica imena 🤣... Imali smo svaki svoje zelje i ispunili ih u prvoj i drugoj trudnoci (Magdalena i Juraj)... I ostanem ja sad neplanirano trudna i panika nastane, sta sad... I dogovorimo se da, izgleda da je trece bilo sudjeno, ako je curka bit ce Vesna po mojoj mami a decko Ivan po njegovom tati (umrli prije nego smo se ozenili i sve je nekako imalo gorak okus, i vjencanje i klinci kad su dosli, ugl tesko nam je to bilo uzasno). I pred dva tjedna saznamo da su blizanci... I sad opet muku mucimo 🤣... Tj ja sam za curku odabrala Karmen a sad je red na njemu za decka.
Tako da nista cudno sto nemate jos imena 😉

url=https://lilypie.com][/url
Petra bas su ti twinsi odlučili napraviti pomutnju. Mišeki, oni su odlucili u dvoje doci. Bas sam komentirala sta bismo tek da su dva decka. I bas si zanimljiva imena dala. Ja sam prvo htjela tradicionalno i to tako godinama razmisljaM i sad kad sam trudna nijedno mi takvo nekako ne paše, a premoderno nijedno me nikad nije osvojilo. Kaj je najgore nisu meni ruzna imena nego mi nijedno ne klikne. Na kraju cemo izmisliti neko ime.
Ovo za preminule roditelje te razumijem. Meni je tata umro i na svadbi brata sam plakala sto to nije dozivio pa kad se rodio necak, a sad cu valjda dusu ispustiti kad moj dodje. U rodilistu cu prvo od srece plakati. On je nama cetvrti transfer i zato suosjecam s tvojom sogoricom i bratom i drzim im fige.

Ne mogu spavati 😬 Imam osjećaj da me sve kosti bole, naročito skočni zglobovi
Mikio Isto smo trudne, i meni je posteljica sprijeda. Ima dana kad osjetim pokrete često, ima kad rijetko, nekad se desi samo uveče kad legnem, a i to nešto stidno. Ali opet ne prođe dan, a da ne osjetim nikako. I desi se tako nekad da me zabrine, kad se ne javi do uveče, ali onda se javi i mirna sam. Biće da imamo mirne bebe 😄 A sigurno je i do položaja posteljice
Dobro jutro svima i sretno danas😊
Ja sam jučer ko prava domaćica spremala zimnicu pa sam vas tek sad sustigla s čitanjem...nisam puno zapamtila al drago mi je Goga da bebica napreduje a to tvoje miruje i što se Ivi vise nije javilo crveno(dam se kladit da je hemic odgovoran) 😊
Vi što preuređujete,gradite sretno...treba u ovom stanju imati volje i živaca. Dok je kuma bila trudna krečili su stan i ona je dan preplakala jer nisu pogodili nijansu koju je zamislila😂 hormoni
Kengurice nisam ni ja bolja mi smo si izabrali ime za curu i sad kad je dečko ni jedno nam ne paše..čak ni ona što mi se sviđaju mi se ne sviđaju 😵😁 Sad su u opticaju Mihael, Andrej,Petar i meni se Erik sviđa al dragi ni da čuje xD

PREGLEDI
12.9.- mrgud_zg
12.9.- Nasty
13.9.- lupe
13.9.- C1M4
13.9.- Angelly
16.9.- mustra
16.9.- Lavica27
16.9.- PetraB
17.9.- lorija
17.9.- Grizli
18.9.- MaybeBaby
18.9.- Lunica
19.9.- Angie1205
19.9.- Jaivanpa
19.9.- sofio9
19.9.- iva4
19.9.- Red Fox
20.9.- Lala27
23.9.-lucille9
23.9.- Kengurica
23.9.- Zoe27
24.9.- Simbalija
24.9.- Dalindas
24.9.- ena10
24.9.- C1M4
25.9.- Sarita15
26.9.- Jaivanpa
26.9.- Thinkpink1
26.9.- DeeSB
27.9.- aarauch
27.9.- Tockica37
27.9.- PetraB
30.9.- Seni1985
30.9.- Reserved123
30.9.- crnokosa
1.10.- piba7
2.10- Annika
2.10.- valentina
2.10.- Flower
3.10.- Sarita15
3.10.- Juno
3.10.- DeeDee
9.10.- mikio
14.10.- C1M4
Jutroo cure i sretno danas!!
Pridruzujem se grupi "spavanje od 22 do kapak 6h" ne vjerovatno da poslije ne mogu produzit nimalo 😂😂
Joooj ime 🙈🙈🙈 ni mi ga jos nemamo. Googlamo citamo nijedno nam nije uslo u uho. Ja zadnjih dana zabrijala na Karlo ☺ nekako snazno muski mi djeluje, vidjet cemo do kad ce me to drzati 🙈
Jutro.i mi svijetlimo od 6 . Sretno svima danas 🐞🍒

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji