ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    12. Rujan 2019. 02:06

Ne mogu spavati 😬 Imam osjećaj da me sve kosti bole, naročito skočni zglobovi 

Mikio Isto smo trudne, i meni je posteljica sprijeda. Ima dana kad osjetim pokrete često, ima kad rijetko, nekad se desi samo uveče kad legnem, a i to nešto stidno. Ali opet ne prođe dan, a da ne osjetim nikako. I desi se tako nekad da me zabrine, kad se ne javi do uveče, ali onda se javi i mirna sam. Biće da imamo mirne bebe 😄 A sigurno je i do položaja posteljice 

MaRe
    12. Rujan 2019. 06:18

Dobro jutro svima i sretno danas😊
    Ja sam jučer ko prava domaćica spremala zimnicu pa sam vas tek sad sustigla s čitanjem...nisam puno zapamtila al drago mi je Goga da bebica napreduje a to tvoje miruje i što se Ivi vise nije javilo crveno(dam se kladit da je hemic odgovoran) 😊
    Vi što preuređujete,gradite sretno...treba u ovom stanju imati volje i živaca. Dok je kuma bila trudna krečili su stan i ona je dan preplakala jer nisu pogodili nijansu koju je zamislila😂 hormoni 
    Kengurice nisam ni ja bolja mi smo si izabrali ime za curu i sad kad je dečko ni jedno nam ne paše..čak ni ona što mi se sviđaju mi se ne sviđaju 😵😁 Sad su u opticaju Mihael, Andrej,Petar i meni se Erik sviđa al dragi ni da čuje xD

lorija
    12. Rujan 2019. 06:31

PREGLEDI

12.9.- mrgud_zg
    12.9.- Nasty
    13.9.- lupe
    13.9.- C1M4
    13.9.- Angelly
    16.9.- mustra
    16.9.- Lavica27
    16.9.- PetraB
    17.9.- lorija
    17.9.- Grizli
    18.9.- MaybeBaby
    18.9.- Lunica
    19.9.- Angie1205
    19.9.- Jaivanpa
    19.9.- sofio9
    19.9.- iva4
    19.9.- Red Fox
    20.9.- Lala27
    23.9.-lucille9
    23.9.- Kengurica
    23.9.- Zoe27
    24.9.- Simbalija
    24.9.- Dalindas
    24.9.- ena10
    24.9.- C1M4
    25.9.- Sarita15
    26.9.- Jaivanpa
    26.9.- Thinkpink1
    26.9.- DeeSB
    27.9.- aarauch
    27.9.- Tockica37
    27.9.- PetraB
    30.9.- Seni1985
    30.9.- Reserved123
    30.9.- crnokosa
    1.10.- piba7
    2.10- Annika
    2.10.- valentina
    2.10.- Flower
    3.10.- Sarita15
    3.10.- Juno
    3.10.- DeeDee
    9.10.- mikio
    14.10.- C1M4

lorija
    12. Rujan 2019. 06:36

Jutroo cure i sretno danas!!
    Pridruzujem se grupi "spavanje od 22 do kapak 6h" ne vjerovatno da poslije ne mogu produzit nimalo 😂😂
    Joooj ime 🙈🙈🙈 ni mi ga jos nemamo. Googlamo citamo nijedno nam nije uslo u uho. Ja zadnjih dana zabrijala na Karlo ☺ nekako snazno muski mi djeluje, vidjet cemo do kad ce me to drzati 🙈

Točkica37
    12. Rujan 2019. 06:46

Jutro.i mi svijetlimo od 6 . Sretno svima danas 🐞🍒

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Kengurica
    12. Rujan 2019. 06:49

MaRe e pa tako i mi imamo zenskih par, ali eto to nam ne treba. Andrej i Petar su nama medju onima za koje nismo rekli ne, nego eto imaju sanse ;)

• lucille9
    12. Rujan 2019. 07:04

Jutro curke! Sretno svima na pregledima!

Trenutno sam na jeddnom bodiju, ulazim u 30tt. Gdje ste kupile bodibenkice? Stalno odgađam kupnju jer mi prerano, sada sam u relativno sigurnim tjednima a isto mislim da ću ranije roditi pa da krenem s pripremama.
    Meni su tetre s malom trebale i puno njih s tim da mala nije nijednom bljucnula. Koristili smo ih za široki povoj, pa pod glavicu, pa kao zaštitu, pa smotuljke za bočno spavanje. No nakon 4.mj. više nam praktički nisu trebale. Imala sam ih 16.
    Ja sam si s par stranica skinula popis što treba i u kojim brojevima jer nemam pojma sa zimskom bebom, nastojat ću se pridržavat. Mislim većinom kombinezončiće kupiti te dva kompleta hlače/majica 'za goste'. Štrample ne mislim kpovat, ukoliko se ukaže potreba s nexta su do mene za 2dana.

samonezelje
    12. Rujan 2019. 07:04

Jutro cure! Sretan dan vam zelim! Kad je vec bila tema robica, sa cim mislite prati? Mi smo oboje osjetljivi na ta sr za pranje, omeksivac koristim 3 put godisnje pa ak imate kakvu preporuku..
    Kaj se inena tice mi jos nismo nis, iako smo imali ambiciozne planove, a meni su za sad na listi Larisa i Alisa, i jos par koje nisam odbacila jos..

• lucille9
    12. Rujan 2019. 07:08

Sjećam se da sam u početku prala bebino odvojeno od našeg. Planiram malo praška, bez omekšivaća. Persil sensitiv, čak si razmišljam da uzmem Becutan tekući.
    Probala sam izbaciti omekšivać za bebu no dosta mi je kruta odjeća bila i imala sam dojam da je pregruba za bebinu kožu. Možda uzmem onaj Chicco ili Becutan omekšivać ali u min količinama.
    Ako imate sušilicu, nema potrebe za omekšivaćem.

Lunica
    12. Rujan 2019. 07:11

samonezelje

Jutro cure! Sretan dan vam zelim! Kad je vec bila tema robica, sa cim mislite prati? Mi smo oboje osjetljivi na ta sr za pranje, omeksivac koristim 3 put godisnje pa ak imate kakvu preporuku..
    Kaj se inena tice mi jos nismo nis, iako smo imali ambiciozne planove, a meni su za sad na listi Larisa i Alisa, i jos par koje nisam odbacila jos..

Jutro...sretno na pregledima☺
    ja koristim tekuci ili u granulama persil sensitive bijeli (bas je ful njezan) a i uvijek stavim dodatno ispiranje u programu

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.